Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kadrosunda 7 adet acil tıp uzmanı, 3 adet aile hekimliği uzmanı, 3 adet alerji hastalıkları uzmanı, 2 adet algoloji uzmanı, 12 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 7 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk alerjisi uzmanı, 6 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 2 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 1 adet çocuk metabolizma hastalıkarı uzmanı, 4 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 1 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 19 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk ürolojisi uzmanı, 7 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet el cerrahisi uzmanı, 3 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 8 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 6 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 3 adet gastroenteroloji uzmanı, 10 adet genel cerrahi uzmanı, 5 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 16 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 12 adet göz hastalıkları uzmanı, 3 adet hematoloji uzmanı, 21 adet iç hastalıkları uzmanı, 13 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 6 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 21 adet kardiyoloji uzmanı, 12 adet kulak burun boğaz uzmanı, 3 adet nefroloji uzmanı, 2 adet neonatoloji uzmanı, 15 adet nöroloji uzmanı, 3 adet nükleer tıp uzmanı, 11 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 4 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 3 adet psikiyatri uzmanı, 5 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 16 adet radyoloji uzmanı, 2 adet romatoloji uzmanı, 2 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 3 adet tıbbi genetik uzmanı, 10 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 2 adet tıbbi patoloji uzmanı, 13 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Eskişehir ilinde Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü Meşelik adresinde bulunmaktadır. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2222392979 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir
  • Diğer (İade)
  • SGK

Ö
    Doç. Dr. Neslihan Andıç Diğer

Neslihan Hocam 83 yaşındaki babamın fiziksel muayenesini de titizlikle yaparak rahatlatmıştı.Hematoloji hastaları için büyük bir şanstır hocamız.Planladığı replasman ile babamın operasyonu basarıyla sonuçlandı.

Prof. Dr. Sacit Güleç Fonksiyonel Tıp

Hocamı beni uykudan uyandıran sırt ağrılarımdan dolayı tanıdım.Tedavisiyle şu an rahatladım.Geçmeyen ağrısı olan herkese gönül hatlarıyla öneririm.

Prof. Dr. Melek Kezban Gürbüz Diğer

Tesadüfen tanıştığım kezban hocam zorlu bir sinüs ameliyatımı gerçekleştirdi .kendisine ve ekibine bütün sağlık çalışanlarina minnettarım.

Prof. Dr. Muhammed Cüneyd Günay Diğer

Nisan 25 de Babamın kalça protezi ameliyatını yaptı babam doktorunun ilgisi bilgisi ve ustalığı neticesinde normal hayatına döndü çarşıya gidiyor araba kullanıyor kendisine devamlı dua ediyor ayriyeten ogü tıp fakültesi hastanesi polikilinik ve serviste calışan doktorlar hemşireler hastabakıcılar işlerini cok iyi yaptılar hocamdan allah razı olsun

Doç. Dr. Muhammet Dural Diğer

Hastalığımın doğru tedavi süreciyle bana büyük bir güven verdi aynı zamanda çok açıklayıcı konuşan, takibi çok iyi olan bir doktor, bir hasta olarak çok memnun oldum. 1,5 senedir yaşadığım çarpıntı şikayetine ilaç cevap vermeyince ablasyon tedavisi ile umarım bir daha uğramayacak çok başarılı bir tedavi gerçekleştirdi .

Y
    Dr. Öğr. Üyesi Emre Özkara Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

7 ay önce eşim beyin kanaması geçirdi ameliyat oldu. Daha sonra eskişehire geldik ve yapılan kontrollerde beyinde avm denilen damar yumaklanması olduğu anlaşıldı.Tekrar kanama yapma riski olduğu için emre hocamız ve değerli ekibi tarafından, yüksek riskli her ihtimale açık bu ameliyat başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Avm çıkarıldı. Ameliyattan 1 saat sonra eşimle birbirimizi dünya gözü ile tekrar görmemize önce Allah’ın izni ile vesile olan değerli Emre Özkara hocamıza ve ekibine sonsuz minnettarız. Böyle değerli doktorlarımız iyi ki var.

Doç. Dr. İyimser Üre Diğer

27 haziran perşembe günü varikosel ameliyatı oldu eşim hocamız çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi tedavi süre boyunca gerek hocamız ve asistanları çok güzel ilgilendikler herseyi detaylı anlattılar çok sempatik ve güler yüzlü hocamıza ve tüm asistanlarına ve Eskişehir Osmangazi hastane personellerine gönül rahatlığıyla hocamıza gidebilir tedavi olabilirsiniz biz çok memnun kaldık eşim ve ben

Prof. Dr. Hüseyin İlhan Sindirim Sistemi Cerrahisi

Hüseyin hocam kızımın apandisit ameliyatını büyük bir özen ve profesyonellikle gerçekleştirdi. Hızla gelişen bir süreç olsa da ameliyat süreci boyunca bizi bilgilendirdi ve her sorumuzu sabırla yanıtladı. Kendisine minnettarız. Harika bir insan ve mükemmel bir doktor!"

Prof. Dr. Sacit Güleç Diğer

Sayın Hocamıza öncelikle şükranlarımızı sunarız.Oğlumu 2.5 yıldan bu yana süren derin ve çok şiddetli gece gündüz süren sancılarından Sinir blokajı yaparak kurtardı.Tekrar hayata tutunmasına vesile oldu.

Prof. Dr. Abdurrahman Özçelik Kalça Protezi

89 yaşında anneme kalça kırığı nedeniyle protez takıldı, yan hastalıklarıda vardı, hocamız ve ekibi tarafından çok başarılı şekilde takip edildi,
    Osmangazi tıp ortepedi bölümü hemşireleri çalışanları çok başarılı güler yüzlüler,

• Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Eskişehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Eskişehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Mikrobiyolog, Göz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Dermatolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikiyatrist, Acil Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Cerrahı, Nefrolog, Aile Hekimi, Göğüs Cerrahı, Romatolog, Genetik Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Alerji Hastalıkları Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Patolog, Neonatolog, Hematolog, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Algoloji Doktoru, Onkolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Gastroenterolog, Çocuk Kardiyoloğu, El Cerrahı, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Gastroenteroloji Cerrahı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Adli Tıp Doktoru, Onkoloji Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Perinatolog, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Androloji Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Çocuk Üroloğu, Çocuk Psikiyatristi.
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 687 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
  • Hayır, şu anda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü Eskişehir şeklindedir.