Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı 26190
e....d
Handan hanım bu zamana kadar tanıdığım en iyi doktor diyebilirim. Oğlumun kulak ameliyatını başka doktor yapmasına rağmen takibini kontrollerini Güler yüzü ve ilgisiyle yapıyor. Böyle iyi doktorların sayısının artması lazım.. küçük oğlum okadar korumasına rağmen çocuğumu Güler yüzüyle tatli diliyle rahatlatiyor. Aynı zamandada eli çok pratik. Keske daha önce tanısaydım dediğim mükemmel doktor.
e....a
1 yıl önce baş dönmesi şikayetiyle gittiğim yunus emre hastanesi kbb doktoru murat bektaşın bana sadece bi ilaç yazıp sabit duracagımı soyleyerek göndermişti.2 hafta oyle beklememe rağmen geçmedi ve şiddetlendi baş dönmem. tekrar gittiğimde bana şu cümleleri kullandı 'biz herkesin başında bekleyemeyiz sabit duracaksın hareket etmeyeceksin'.Daha sonra 2 hafta daha baş dönmem devam etti ve kendiliğinden geçti.Yaklaşık 1 ay başım dönmüş oldu.Ardından bir yıl sonra tekrar bi baş dönmesi ve nistagmus şikayetiyle başka bir kbb doktoruna gıttığimde problemimin norolojik olduğunu soyledi ve sevk etti.Yapılan testler sonucunda MS (multıpl skleroz) hastası oldugum ortaya cıktı.Demek oluyor kı oyle basımı sabıt tutmamla gececek bı sey değil.Tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
e....g
Babam merdivenden düştü bacağı 1 karış şişti gittik oturduğu yerden kalkmadı. açıp bakmadı bile ağrı kesici yazdı gönderdi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
y ...e
Çok, çok iyi bir doktor senelerdir ağrıyan başıma, kulağımdaki cismi almasıyla baş ağrımdan kurtuldum. Çok ilgili ,çok başarılı bir doktor
e....ö
Tavsiye üzerine umut beye gittik 6 aylık bebeğimi sünnet etti çok memnun kaldık fakat biraz sert mizaci yapısı sizi korkutabilir :) onun dışında işinde çok iyi bebeğim hemen iyileşti hissetmedik bile
gü...
15 gündür şiddetli ağrısına maruz kaldığım kolumdaki ihtihap ağrımı sonlandırmak için pratik ve profesyonel olarak cerrahi müdahalesi sonrası pansumanına kadar bizzat kendisi ilgilendi. İlgi ve alakasindan dolayı Çetin hocamdan çok memnun kaldım.
ne...r
Kalçamda femurbaşı kırığı vardı. İlk ameliyatım başka bir Dr tarafından yapıldı ve başarısızlıkla sonuçlandı vidalarım dağıldı,vücudumu acıtmaya dayanılmaz ağrılara sebep oldu. Kemiğim kaynamadı.Dört yıl yürüyemedim.bana tekrar ameliyat olma yatalak kalırsın dediler. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Saim Açar beye gittim. Son derece güleryüzlü çok iyi davrandı. Diğer doktorların tersine bana olumlu yanıt verdi.Başarılı bir operasyon geçirdim kalça protezi ameliyatı oldum. Canımı acıtan vidalardan ve dayanılmaz ağrılardan kurtuldum. Yaşam kalitem yükseldi. Neredeyse 4 yıldır kullandığım volkırı bırakmak üzereyim.Kısa sürede sağlığıma kavuştum.Yürümek hususunda artık umutsuz değilim tek başıma ayakta duyabiliyorum. Saim Acar bir imkansızı başardı. kendisinden çok memnun kaldım.benim gibi kalça kırığı olan kişilere kesinlikle tavsiye ediyorum. Doktoruma minnettarım
em...
Umut hocaya 3 aylık oğlumun sünneti için gittik randevu günü verdi gittik sünnet olacağı gün tekrar bize dediği saati 1 dakika bile geçirmedi sünneti lokal anestezi ile yaptı bu yüzden içim çok rahattı 10 dakika içinde bitti yavrum kucağıma alır almaz sustu eşime sünnet bakımı için gerekli herşeyi tek tek detaylı anlatmış eve geldiğimizde sadece ilk idrarını yaparken ağladı sonrasında her gün ki rutinimizle devam ettik uykusu beslenmesi hiç bişeyi etkilenmedi elinin hafifliği sayesinde en korktuğum şeyi hiç sorunsuz atlattık bu kadar kolay olacağını beklemiyordum
h....
Hatice hanıma gözümdeki egzamadan dolayı gittim. Çoğu şeyi sormama söylememe bile gerek kalmadan bütün detaylarıyla ve güleryüzüyle anlattı. Uzun zamandır bu kadar güzel yaklaşan bir doktora denk gelmemiştim.
b....d
40 günlükken oğlumuzu umut hocamız sünnet etti. Erken sünneti annesi olarak istiyordum zaten. Sakin bir şekilde süreci atlattık. Eli ve operasyon başarısı hocamızın tartışılmaz. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Tepebaşı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, Tepebaşı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Psikiyatrist, Dermatolog, Nörolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Mikrobiyolog, Acil Tıp Doktoru, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Aile Hekimi, Nefrolog, Onkolog, Radyasyon Onkoloğu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Spor Hekimi.
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi, toplam 154 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Elisa.
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi nerede?Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi adresi Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1 Tepebaşı şeklindedir.
Tepebaşı bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Tepebaşı bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri