Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı
Hakkımızda
Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı
Yunus Emre Mahallesi Kütahya Cad., Eskişehir 26000
sü...n
Değerli hocamizdan Allah bin kat razı olsun bugün sabah anjiom bitti, kalp damarlarrimdaki spazmlari hocam çok dikkatli bir şekilde açtı, halen hastanede yatmaktayim 1 gün takip edeceğini söyledi, son 3 aydır göğsümde bir sıkışma, yanma vardi nefes darligiyla devam eden bu durum, tansiyonumuda etkilemişti, 3 aydır bu hal beni normal hayatımı idame etmeme engel olduğunda acile gidiyordum EKG çekip bisey yok diyip dil altı verip tansiyonumu düşürüp gönderiyorlardi, eskisehirde farklı bir kardiyoloji Dr gittim EKG de bisey yok dediler ansiyon ve kalp ilaci yazip gönderdiler, fakat ilaclari kullanmama ragmen bendeki durumlar devam ediyordu, bir yakınımizin tavsiyesi üzerine hayatimi değiştiren güler yüzlü, sevecen ,esprili, en önemlisi adam gibi adam BABACAN MAHMUT HOCAMIZA yönlendirdi, durumumu kendisine anlattım muayene etti ve ertesi gün için randevu oluşturup beni hemen anjiyoya aldı ve tikanik olan damarlarım önce Allahın sonra değerli hocamın sayesinde açıldı, bugün nefes alarak yattığım ve çok çok özlediğim bir gece oldu Allah tüm hastalara acil şifalar versin, doğru insanlarla karşılaştırsın.
il...ğ
Kalp spazmı yaşıyarak kendi iradem dışında bana yardımcı olan bir arkadaşımın yardımı ile acil servise gittim. Hemen gerekenler yerine getirilip anjiyo ve balon uygulaması yapıldı. Uygulamanın çok başarılı ve dakik olduğuna inanıyorum. Uygulama sırasında gerekli ihtimam gösterildi. Yoğun bakım ve kardiyoloji servisinde ziyaretime gelerek inceleme ve çıkış sonrası yapmam gerekenler hakkında bilgi verdi. Hayatımı kurtardığı için kendisine çok teşekkür ederim. Ancak, benden soraki hastaların faydasına olacak şekilde, doktorların yokluğunda; gerek yoğun bakım ve gerek kardiyoloji servisinde, kayıtlardan veya şifaen bir araştırma yapılmasını hastahane yönetiminden talep etmesini rica ediyorum. Bir sağlıkçı olarak devletimizin imkanlarinı ve çalışanların durumlarını çok iyi biliyorum ancak böyle bir araştırma sonunda bazı bulgulara ulaşılacağından eminim. Bir hafta oldu iyiyim kendisine tekrar teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.
Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı, Eskişehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı, Eskişehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Biyokimya Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Aile Hekimi, Pratisyen Hekim, Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı.
Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı hangi hizmetleri sağlıyor?Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı, toplam 33 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Aşılama(Immünizasyon), Bcg Aşısı, Boğmaca Aşısı, Çiçek Aşısı, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Difteri Aşısı, Difteri/Tetanoz/Aselüler Boğmaca Aşısı, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol.
Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı kurumundan nasıl randevu alabilirim?Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı nerede?Eskısehır Yunusemre Devlet Hastanesı Dogumevı Ve Çocuk Hastanesı adresi Yunus Emre Mahallesi Kütahya Cad. Eskişehir şeklindedir.
Eskişehir bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Eskişehir bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri