Estetik International Bursa Tıp Merkezi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Estetik International Bursa Tıp Merkezi
Barış, İzmir Yolu, No:206, Nilüfer 16140
t....a
Göğüs büyütme ameliyatim için Ali Bey ile tanışma fırsatım oldu. Eğer ameliyat olmayı düşünüyorsanız kesinlikle Ali Bey diyorum. Sırtıma taktiği epidural sayesinde ne narkoz almak zorunda kaldım ne de ağrı acı hissettim. Yemeğimi yedim kahvemi içtim hastane içinde dolaştım. Kendisi gerçekten Bursa da tek. Güler yüzü ve tatlı dili ile de insanda stres korku kalmıyor. Çok çok teşekkür ediyorum.
t....a
Uzun zamandır istediğim ama korktuğum göğüs büyütme ameliyatımı Kaan Bey sayesinde neredeyse hiç ağrı acı çekmeden atlattım. Şu an ki halimden çok memnunum. Kendi doğal goguslerim olsa bu kadar olamazdı. Her şey için çok teşekkür ediyorum.
em...r
İş kazası sonucunda sağ ayağımı kaybetme durumuna geldim. Ayağıma bazı doktorlar umut vermezken, Murat Kaan Bey bu süreçte oldukça kararlı ve kendinden emindi, ayağıma bi yaşam sundu. Kendisine teşekkür ediyorum, iyi ki karşılaşmışım.
ç ...y
Karın germe operasyonum vardı . Daha önceden olan operasyonlarda yaşadığım sorunlar rağmen hocanın kabul etmesini teşekkürü bir borç bilirim . Tüm ekibi ve sağlık çalışanları mükemmel . Emeğinize sağlık
Estetik International Bursa Tıp Merkezi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Estetik International Bursa Tıp Merkezi, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kupa Terapi (Hacamat) Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), El Cerrahı, Estetisyen, Medikal Estetik Hekimi, Pratisyen Hekim, Ozon Terapi Uzmanı.
Estetik International Bursa Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Estetik International Bursa Tıp Merkezi, toplam 85 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominoplasti, Bariatrik Cerrahi, Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Cilt Yenileme, Deri Grefti Uygulaması, Dermabrazyon, Dikiş.
Estetik International Bursa Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Estetik International Bursa Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Estetik International Bursa Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Estetik International Bursa Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Estetik International Bursa Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Estetik International Bursa Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Estetik International Bursa Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Estetik International Bursa Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Estetik International Bursa Tıp Merkezi nerede?Estetik International Bursa Tıp Merkezi adresi Barış, İzmir Yolu, No:206 Nilüfer şeklindedir.
Nilüfer bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Nilüfer bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri