Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi
Erler Mahallesi Türkkızılayı Caddesi, Etimesgut 06790
ne...e
Serçe parmağımdaki bir şikayet için Sait Ertürk hastanesinden müsaitliği sebebiyle kendisinden randevu alıp gittim. Gayet güzel ilgilendi internetten görsellerle rahatsızlığı açıkladı ve gerekli tedavileri anlattı ben çok memnun kaldım gayet ilgili ve sabırlıydı. Sorularıma detaylı yanıtlar verdi.
nu...u
Göz kapağı ameliyatı oldum. Hastalarıyla ilgili, en ince ayrıntıya kadar tane tane
anlatıp bilgilendiriyor hastaları, başarılı bir doktor, geçirdiğim Operasyondan memnunum hocamın ellerine sağlık..
or...6
Bahadir hocam öyle güler yüzlü ve samimi ve insana çok güven veren birisi 1 kelimesi sayesinde yürüdüm cogu proföserler yapamadı ama bahadır hocam yaptı ve suan okAdar İyiyim ki alanında çok uzman birisi yaptığı iyiliği güzel iyiniyetli için çok teşekkür ederim hocam ben yozgattan orhan iyiki varsınız
hz...7
Dr Bahadır Seyhan beye oğluma yapmış olduğu başarılı ameliyatından dolayı çok teşekkür ediyorum.Kendisi son derece güven veren alanında uzman deneyimli biri.ilgi ve alakası olsun hastasıyla diyaloğu olsun devlet hastanelerinde alışkın olmadığımız tarzda.Çok şanslı hissettik kendimizi böyle bir doktora rastladığımız için.Allah razı olsun Bahadır beyden.inş sağlıklı uzun bir ömrü olurda insanlara Allahın izniyle şifa dağıtmaya devam eder.
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi, Etimesgut şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi, Etimesgut şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Nörolog, Ürolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Psikiyatrist.
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi, toplam 112 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Arter Kan Gazı Alma, Arteriografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Bronkoskopi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cnb(Meme Biyopsisi), Uyku Laboratuvarı (CPAP), Dekalsifikasyon(Kalp Kapakçıkları Hastalıkları Tedavisinde), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi.
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi nerede?Etimesgut Sait Ertürk Devlet Hastanesi adresi Erler Mahallesi Türkkızılayı Caddesi Etimesgut şeklindedir.
Etimesgut bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Etimesgut bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri