Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Özel Konya Farabi Hastanesi, 30 Temmuz 2009’da hasta kabulüne başlamış olup, dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Hastane, Konya ve çevre illerinden yanı sıra yurt içi ve yurt dışından gelen hastalara da hizmet vermektedir.
Farabi Hastanesi, ortopedi ve kalp damar cerrahisi gibi alanlarda çalışan bir hekim kadrosuna sahiptir. Prof. Dr. Mehmet Arazi (Ortopedi ve Travmatoloji) ve Doç. Dr. Ufuk Özergin (Kalp ve Damar Cerrahisi) gibi uzmanlar görev yapmaktadır.
Hastane, 120 hasta yatağı, 29 poliklinik, 4 ameliyathane ve gelişmiş laboratuvar hizmetleriyle hastalıkların tanı ve tedavisinde hizmet sunmaktadır. 10.500 m² kapalı alan, 200 araçlık otopark ve modern altyapısı ile tedavi ortamı sağlamaktadır.

Farabi Hastanesi
  • CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

C
    Uzm. Dr. Nesibe Uyar Cumbul Dermatoloji Randevusu

Nesibe hocamla ve çalışma arkadaşları çok kibardı. İsteklerimi ve ihtiyaçlarımı dinleyerek ilerledik. Süreç boyunca bana çok ilgili davrandılar. İlk kez dudak dolgusu yaptırmama rağmen fazlasıyla rahattım. Acı olarak da yapılırken ya da sonrasında hiç sıkıntı çekmedim kesinlikle işinin ehli bir doktorumuz.

Uzm. Dr. Nesibe Uyar Cumbul Dermatoloji Randevusu

Nesibe hocama 4 senedir düzenli şekilde muayene oluyorum. botoks, dolgu, sıvı dolgusu, gençlik aşısı, yaptırdım. Çok Çok memnun kaldım. İşinde çok tecrübeli ve samimi bir hekim.göstermiş olduğu ilgi ve alakasindan dolayı hocama şükranlarımı sunuyorum.

Uzm. Dr. Nesibe Uyar Cumbul Dermatoloji Randevusu

Kesinlikle gönül rahatlığıyla Tavsiye edebileceğim doktor… Yaklaşık bir senedir Nesibe Cumbul dr gidiyorum yüzümdeki solgun görünüm küçük çizgiler göz altı morluklarım için tedavi alıyorum ve şuan kendimi öyle dinç öyle güzel hissediyorum ki ve yapılması gereken her işlemi kendisi takip ediyor eski halimden eser yok çok tşk ederim hoş görü anlayış ve kattığı güzellik için ayrıca ben dudak dolgusundan çok korkardım çevremde yaptıranları gördükçe ama Nesibe hocamın yaptığı işlem gayet güzel ve doğal oldu hiç işlem gördüğü belli değil

Z
    Uzm. Dr. Nesibe Uyar Cumbul Dermatoloji Randevusu

Nesibe hocadan yaklaşık 12 ay boyunca zoretanin tedavisi ve 6 seans altın iğne tedavisi aldım. Hiç geçmez diye düşündüğüm komedonlar minimal seviyeye indi. Ağır bir tedavi görmeme rağmen yüzümde sivilce cukuları skar izleri oluşmadı. Moral ve motivasyon anlamında gerek Nesibe hocadan gerek profesyonel ekip arkadaşlarından çok destek gördüm. Gözünüz kapalı güvenip tedaviye başlayabilirsiniz

Uzm. Dr. Nesibe Uyar Cumbul Dermatoloji Randevusu

3 yaşındaki kızımızın molluskum şikayetiyle kendisiyle yolumuz kesişti. Gerek ilgisi ve güleryüzü, gerekse mesleki bilgisi ve hasta yakını psikolojisini anlamasıyla mükemmel bir doktor. Keşke daha önce tanışsaydık

Telefon numarası doğrulandı
    Op. Dr. Fatih Yağbasan Vajinoplasti (Vajina Daraltma)

22 yaşında 2 doğum yaptım rahatsızlıklarımdan ötürü Fatih beye geldim vajinoplasti perinoplasti ve balerin spiral takıldı işinde uzman güler yüzlü ve oldukça anlayışlı iyi ki gelmişim hocama hiç tereddüt etmeden gelebilirsiniz cerrahi anlamda kadın doğumda olsun hocam sayesinde bütün sıkıntılarım gitti Konya da işinde iyi nadir doktorlardan

Randevu doğrulandı
    Op. Dr. Fatih Yağbasan Gebelik Öncesi Danışmanlık

24 haftalık hamileyim ilk muayenem insanları germeden açıklama yapan bir doktor buldum inşallah doğuma kadar birlikte devam ederiz

Op. Dr. Refika Selimoğlu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Hayatımda tanıdığım en harika doktor, maalesef gebeliğimin 2. Ayında tanıştım keşke ilk başlarda tanışsaydım. Kesinlikle hamileyseniz ilk önce gitmeniz gereken bir doktor. O kadar şanslıyız ki sizin gibi bir hekimimiz var. Gebeliğimin başından sonuna kadar benimle o kadar güzel ilgilendi ki , bir anne samimiyeti bazen arkadaş gibi sohbeti, inanılmaz muazzam bir bilgisi, 9 ay boyunca o kadar sakindi ki, ben de bir o kadar paniktim ki, ama beni hep sakinleştirdi. Doğumdan çok korkardım doğum sonrası süreçte 3. Gün hoplaya zıplaya kontrole gittim ve ona kocaman sarıldım bunları direkt ona da yazmak isterdim

Prof. Dr. Ufuk Özergin Randevu

Ciğerime pıhtı atmıştı aynı zamanda DVT tedavisi için hocama başvurdum, hem mesleki tecrübesi hem iletişimi takdir edilesi. Panik atak rahatsızlığım olduğu için sürekli panik geziyordum hocam her konuda destek oldu bana .

Uzm. Dr. Ülker Yiğit Aksoy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Çocuğumun uzun süredir olan iştahsızlığı vardı Nereye gittiysek hangi vitaminleri kullandıysak çözemedik Tavsiye üzerine Ülker hanıma gittik beslenme süreciyle ilgili bizimle detaylı konuştu beslenme sürecinde yapmamız değiştirmemiz gereken durumları önerdi kanlarına bakıldı vitamin destekleri yazıldı çocuğumun iştahsızlığını çözüldü şimdi en azından sağlıklı yiyecekleri yemeye başladı kilo alımı da iyi biz çok memnun kaldık

• Farabi Hastanesi, Selçuklu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Farabi Hastanesi, Selçuklu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Psikolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Pratisyen Hekim, Ürolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Nörolog, Mikrobiyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
  • Farabi Hastanesi, toplam 730 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
  • Hayır, şu anda Farabi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Farabi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Farabi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Farabi Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Sompo Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Farabi Hastanesi adresi Kosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14 Selçuklu şeklindedir.