Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

İç hastalıkları uzmanı , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Radyolog , Genel cerrah , Nörolog , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Kardiyolog , Kulak burun boğaz doktoru , Ürolog , Fizik tedavi uzmanı , Göz doktoru , Göğüs hastalıkları doktoru , Enfeksiyon hastalıkları uzmanı , Kalp ve damar cerrahı , Dermatolog , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Beyin ve sinir cerrahı , Gastroenterolog , Nefrolog , Çocuk nefroloji uzmanı , Hematolog , Acil tıp doktoru , Radyasyon onkoloğu , Neonatolog , Onkolog , Mikrobiyolog , Çocuk hematolojisi doktoru , Nükleer tıp doktoru , Romatolog , Çocuk nöroloji uzmanı , Çocuk cerrahı , Çocuk metabolizma hastalıkları doktoru , Psikiyatrist , Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt , Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı , Patolog , Halk sağlığı hekimi , Çocuk psikiyatristi , Çocuk kardiyoloğu , Göğüs cerrahı , Çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzman , Çocuk onkoloji uzmanı , Çocuk endokrinoloji doktoru , Pratisyen hekim , Çocuk alerjisi doktoru , Algoloji doktoru , Farmakolog , Çocuk göğüs hastalıkları doktoru , İmmünolog , Genetik uzmanı , Onkoloji cerrahı , Biyokimya uzmanı , Çocuk üroloğu , Çocuk enfeksiyonu doktoru , Çocuk genetik doktoru , Geriatri uzmanı , Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite doktoru , Göğüs hastalıkları ve tüberküloz doktoru , Çocuk romatoloğu daha fazla

Çankaya 1 adres

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kadrosunda 9 adet acil tıp uzmanı, 1 adet adli tıp uzmanı, 1 adet akupunktur uzmanı, 1 adet algoloji uzmanı, 13 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 19 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk alerjisi uzmanı, 7 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 4 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk göğüs hastalıkları uzmanı, 8 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 8 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 6 adet çocuk metabolizma hastalıkarı uzmanı, 9 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 9 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 5 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 5 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 37 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 17 adet dermatoloji uzmanı, 10 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 17 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 20 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 11 adet gastroenteroloji uzmanı, 39 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 19 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 18 adet göz hastalıkları uzmanı, 4 adet halk sağlığı uzmanı, 11 adet hematoloji uzmanı, 52 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet immünoloji uzmanı, 29 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 17 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 24 adet kardiyoloji uzmanı, 21 adet kulak burun boğaz uzmanı, 12 adet nefroloji uzmanı, 8 adet neonatoloji uzmanı, 25 adet nöroloji uzmanı, 7 adet nükleer tıp uzmanı, 20 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 13 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 11 adet psikiyatri uzmanı, 10 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 43 adet radyoloji uzmanı, 9 adet romatoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 8 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 16 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 5 adet tıbbi patoloji uzmanı, 24 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ankara ilinde Konyayolu Öğretmen Evi Krş Yenimahalle adresinde bulunmaktadır. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3122024444 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya 06560
  • Diğer (İade)
  • SGK

Ass. Dr. Yığıt Keleşoğlu Diğer

17.12.2024 Annemin 1 kere muane olup yiğit beyin ameliyat demesiyle anneme verdi güvenle hic bir doktor düşünmeden tereddütsüz.Bugun ameliyatini oldu.cok sukur hiç bir sıkıntısız Güler yüzlülüyle Doktorumuza bin şükürler olsun Harika bi doktor.

Doç. Dr. Burak Karaaslan Beyin Tümörlerinin Mikrocerrahi İle Tedavisi

Yakınlarımızın tavsiyesiyle Doç. Dr. Burak Karaaslan’la tanışmak için Samsun’dan Ankara’ya geldik. 11 Aralık 2024 tarihinde menenjiom ameliyatımi Burak hocam yaptı. Çok riskli bir ameliyat olmasına rağmen Burak hocamın deneyimi ve profesyonelliği sayesinde çok kolay ve çok güzel bir şekilde atlattık. Süreç boyunca yönlendirmeleriyle biz de hastalığa nasıl yaklaşmamız gerektiğini öğrendik. Hekimliği, cerrahlığı kadar iletişimi de çok güzeldi. Kendisinden ve ekibinden memnun kaldığımızı gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.tavsiye ederim Allah tüm hastalarımıza şifa versin hekimlerimizden razı olsun.

C
    Prof. Dr. Mehmet Anıl Onan Diğer

Anıl Hocayı Konya’da gittiğim bir doktor tavsiye etmişti. Ve iyiki tavsiye etmiş. 2015 yılında Konya’da Hpv 16 teşhisi be kanser olduğum söylendi. Ve rahmim alınacaktı. Tavsiye eden doktor sayesinde Anıl hocaya gittim. Yıl 2024 ve hala hayattayım sağlıklı bir şekilde. Rahmim alınmadı ve kanser değilmişim. Prof. Dr. Mehmet Anıl Onan sayesinde. Herkese tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Serhat Şibar Diğer

19 Kasım 2924 tarihinde Serhat hocam uyluk germe ve göğüs skar revizyon ameliyatımı gerçekleştirdi. En ufak bir sıkıntı olmadan tertemiz bir ameliyat sürecim geçti. Ameliyatmin 1. haftasında araba kullanabilir durumdaydım. Daha önce kendisi göğüs dikleştirme, protez ve karın germe ameliyatımı da yapmıştı. Kendisi sihirli ellere sahip bir doktorumuzdur. Güler yüzlü, şefkatli ve çok kibardir. İyi ki yolum Serhat hocam ile kesismis. Kendisine buradan kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.

C
    Doç. Dr. Ramazan Kozan Kolon Ve Rektum Cerrahisi

Değerli Ramazan Kozan hocam annemin kolon polip ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Hem ameliyat öncesi hem sonrası açıklayıcı ve anlayışlı tavrıyla süreci bizim için kolaylaştırdı. Bu zorlu ameliyatı sağlıklı bir şekilde atlatmamızı sağlayan hocamız ve ekibinden Allah razı olsun. Ramazan hocam ve tüm ekibine işlerinde kolaylık ve başarılar diliyoruz.

Prof. Dr. Serdar Kula Diğer

Hocamızın ilgi alakası ve en önemlisi ebeveynlerin endişelerini anlayıp detaylı ve anlaşılır bir dille yaklaşımı harika. Biz hala aort darlığı için talipliyiz. Harika bir doktor çok içtenlikle tavsiye ederiz…

T
    Op. Dr. Serhat Şibar Diğer

Serhat hocaya göğüs büyütme ameliyatı oldum kendisi o kadar profosyonel herkese tavsiye ediyorum iyki serhat hocamı secmisim

Doç. Dr. Ramazan Kozan Diğer

Ramazan Hocam, 77 yaşındaki annemi mide, mide fıtığı, ince bağısaktan kitle ve iki tane kasık fıtığı ameliyatını kapalı yöntem ile (5 saat gibi bir sürede) gerçekleştirdi. Başka bir yerde hepsini aynı anda yapmazlardı belki. Bir hafta hastanede kaldık. Çok şükür ameliyatı başarılı geçti. Ramazan hocamızın tecrübesine, hem hastaya, hemde hasta yakınlarına olan ilgi ve alakasından ve ekibindeki personellerden çok memmun kaldık.

K
    Prof. Dr. Alper Ceylan Burun Estetiği

Alper Bey'e sağlıklı nefes alamadığım için müracaat ettim . Kendisi yaklaşık 2 ay önce tüm kaygı ve endiselerime rağmen ameliyatımı gerçekleştirdi. Çok rahat ve ağrısız bir operasyon oldu. Şuan hem sağlıklı hem de doğal bir estetikli burna sahip oldum. Bilgi, tecrübe ve mütevaziliğin hekimlikte vücut bulduğu mükemmel bir insan.

K
    Prof. Dr. Ulunay Kanatlı Diğer

Ben 31 Ekim perşembe günü omuz yirtigindan ameliyat oldum.ameliyat öncesi muayene gerek başarılı bir ameliyat Allah razi olsun.butun hekimlerimiz kıymetlidir evet ama Ulunay hocam çok başka biri ayrıca ekibi içinde aynı şeyler geçerli hepsi pırıl pırıl çocuklar.Allah ayaklarına taş degdirmesin.hocamin başarısından zaten bahsetmem ayıp olur.o elinden gelenin hep en iyisini yapmaya çalışan biri bunu araştırdım yaşadım gördüm.bu arada yeni olmama rağmen çok iyi hissediyorum.agrim pek olmadı.hareketkere başlamam zor olmadı.kapali ameliyat olmam ve lokal anestezi olmam beni ayrıca mutlu etti.hocam iyi varsınız.Allah yolunuza çıkan her engelde size yardım etsin inşallah.kerem Batur.

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Genel Cerrah, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Gastroenterolog, Nefrolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Hematolog, Acil Tıp Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Neonatolog, Onkolog, Mikrobiyolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Nükleer Tıp Doktoru, Romatolog, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Patolog, Halk Sağlığı Hekimi, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Kardiyoloğu, Göğüs Cerrahı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Pratisyen Hekim, Çocuk Alerjisi Doktoru, Algoloji Doktoru, Farmakolog, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, İmmünolog, Genetik Uzmanı, Onkoloji Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Üroloğu, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Çocuk Genetik Doktoru, Geriatri Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Çocuk Romatoloğu.
  • Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 831 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aritmide Ablasyon Tedavisi.
  • Hayır, şu anda Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
  • Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya şeklindedir.