Diğer kurumları göster

Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40, Şahinbey 27010
  • SGK

Ö
    Doç. Dr. Secaattin Gülşen • Rinoplasti

Yıllarca ameliyattan korkup kaçan biri olarak söylüyorum ameliyat sürecim o kadar rahat geçti ki neden daha önce gelmemişim dedim. Ameliyat sonrası morarma, yüzde şişlik falan bende hiç olmadı süreci baya kolay geçirdim ve sonuçtan da çok memnunum. Doğal, estetik olduğu 100 metreden belli olmayan, yüzüme en uygun burnu yapan Secaattin hocamın ellerine sağlık. Konforlu ve sağlıklı bir estetik süreci isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı
    Doç. Dr. Secaattin Gülşen • Timpanoplasti(Kul...daha fazlaak Zarı Ameliyatı) daha az

Kulak zarı ameliyatı oldum. Duyma kaybım düşüktü ve günden güne de düşüyordu. Secaattin hoca sayesinde şimdi çok daha iyiyim. Ameliyat sürecinde gösterdiğiniz ilgi, özveri ve uzmanlık sayesinde kendimi hep güvende hissettim. Hem mesleki beceriniz hem de insan odaklı yaklaşımınızla bu süreci çok daha kolay atlattım. Hastalarınıza gösterdiğiniz özen ve hassasiyet her anlamda takdire değer.

Sağlık alanında varlığınız gerçekten büyük bir değer.

Doç. Dr. Secaattin Gülşen • Burun Estet...daha fazlaik Cerrahisi daha az

Yıllardır burun ameliyatı olmak istiyordum . Ama hep korkuyordum ya kotu olursa diye . Secattin beyi tanıyınca tüm korkularım geçti çünkü alanında görüp görebileceğim en iyi doktordu.Ve ameliyattan sonraki süreçten o kadar memnun kaldım ki . Yeni burnumu çooook seviyorum . İstediğimden bile güzel oldu . İyiki sizi tercih etmişim değerli doktorummm .

Doç. Dr. Secaattin Gülşen • Burun Estetiği

Ben 15 şubatta rinoplasti olmuştum.Gerek ameliyat anı gerek sonrası çok iyi geçti.Hem burnum istediğim gibi oldu hem ameliyat sonrası 0 ağrı minimum odemle sureci geçirdim.2. haftada bile yüzüme tam oturmuş bir burnum var.Çevremdeki insanlar da çok beğendi.Burun estetiği düşünenlere Secaattin hocamı tavsiye ediyorum

Doç. Dr. Secaattin Gülşen • Rinoplasti

Yıllardır burun kemiği eğriliği sebebiyle nefes almakta zorluk çekiyordum. Ayrıca burun yapım da oldukça kötüydü. Ameliyattan sonra bile ağrı hissetmedim. Bir hafta gibi kısa bir sürede normal hayata döndüm. Burun iç yapısı ve dış görünüm çok iyi oldu. Sayın Secattin hocam gerçekten çok ilgili.

K
    Doç. Dr. Secaattin Gülşen • Rinoplasti

Son zamanlarda aklımda burun estetiği olma düşüncesi çok fazla vardı doktor arayışına girdim ve çok şükür Secaattin hocayı buldum ben süreçten memnunum ikinci ayım yeni bitmesine rağmen güzel duruyor kimse estetik olduğumu anlamıyor doğal yapmış hocamız inşallah geçen zamanlarda daha da güzel olur kalın ciltlilerde süreç daha uzuyormuş ve şunu da eklemek istiyorum sıfır ağrı ile atlattım süreci hocamızın eli hafif gerçekten ayrıca aklıma takılan ne varsa soruyorum ve yardımcı oluyor hocamız iyi ki Secaattin hoca diyorum

Doç. Dr. Secaattin Gülşen • Diğer

Her iki kulağımda da otoskleroz rahatsızlığım olduğu için gün geçtikçe toplum içinde konuşulanları duyamadıkça kendimi çok kötü hissetmeye başlamıştım, ameliyat olmaya da sıcak bakmazken Secaattin hocamın yorumlarını okudukça kendisine güven duyup herkesin istanbul varken niye gidiyorsun demesine aldırış etmeden İstanbul’dan Antep’e gittim. Sağ kulağımda ameliyat öncesi İşitme kaybım 43 seviyesinden ameliyat sonrası normal bir insan seviyesine geriledi. Sol kulağımdan da ilerleyen zamanlarda ameliyat olmayı düşünüyorum. Şu durumda bile günlük hayatımı çok rahat idame ettiriyorum. Bu rahatsızlığı yaşayan varsa hiç düşünmeden hocamıza görünmesini öneririm. Allah böyle hocalarımızın sayısını arttırsın.

Doç. Dr. Secaattin Gülşen • Burun Estetiği

Uzun zamandir estetik ameliyatı olmak istiyordum uzun arastirmalar sonucu benim icin en iyi doktor Secattin beydi. Ameliyat olalim henuz bir ay oldu tum surec her sey cok rahat ve guzel gecti burnumdan memnunum odemli halini bile cok begeniyorum. Kendisi cok iyi ve cok ilgili bir doktor, her aynaya baktığımda iyi ki Secattin beye ameliyat olmuşum diyorum

Doç. Dr. Secaattin Gülşen • Burun Estetiği

Yaklaşık 2 ay önce burun ameliyatı oldum.Yıllardır olmak istediğim bir ameliyattı ve doktor seçimim kesinlikle çok önemliydi benim için.İyi ki doktorum diyorum.Bu zamana kadar ki süreçten o kadar memnunum hiçbir ağrı ve morluk yaşamadım.Sadece şişlik oldu bende o da çok normal.Burnumu görüpte beğenmeyen kimse yok.Doğal bir burun istedim ve öyle oldu.İlk haftalar bile o kadar beğenmiştim ki gittikçe daha da küçülüyor.

Doç. Dr. Secaattin Gülşen • Diğer

Secaattin beye ne kadar minnettarız anlatamam. Annemin %70 işitme kaybı vardı. Diğer doktorların işe yaramaz çok fazla riskleri var dediği ameliyatı gözü kapalı kendisi sundu bize ve şuan annemin kaybı %35. Ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası ilgisi son derece bizi memnun etti. Biz Antalya’dan gittik. Bizim gibi hastalarından böyle doktorlara ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.