Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi
Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi
23 Nisan Mahallesi 34 Nolu Sokak No: 35, ŞahinbeySigortalar
- Diğer (İade)
gü...,
Çok tereddüt etmiştim başlarda göğüs absesi ile gittim günlerce süren ağrımı bir günde geçirdi böyle ilgili özenli hekimlerimizin eksikliğini vermesin Allah gönül rahatlığı ile tercih edilecek bir hekim
k....o
Merve hanımla gebeliğimin 15. Haftasında tanışma imkanım oldu gerçekten harika bir doktor her zaman güler yüzle ve anlayışla karşılayan bir doktor. Bilgisine ve uzmanlığına güveniyorum. Muayene sırasında detaylı bilgi vermesi randevu zamanında muayene etmesi tam anlamıyla mükemmel. Çok güleç insancıl bir doktor bu zamana kadar karşılaştığım en iyi kadın doğumcu diyebilirim. İyi ki yolumuz kesişmiş iyi ki var doktorumuz
m....a
İlk gebeliği evde de test ile öğrendim sonrasında Mehmet ali beye gittim ve memnun kaldığım için süreci beraber tamamladık ve kadınsal sorunlar vardı çok güzel ilgilendi ve sonuç muhteşem sorunsuz sıkıntısız bir doğumla gerçekleşti ikinci gebeliğim olsa yine Mehmet Ali beye gözüm kapalı güvenir giderim
g....ş
hamile olduğumu Gaziantep de öğrendim ve biraz araştırma yaparak Selda hanıma gitmeye karar verdim. gidince isabetli bir karar olduğunu anladım. gerek iletişimi gerek güler yüzüyle olan ilgisi kendisine hayran bıraktı. daha önceki doktor deneyimlerimden sonra Selda hanımla tanışmak büyük bir şans. hamilelik süreciyle ilgili her seyi detaylı bir şekilde anlattı. kendisine çok teşekkür ediyorum gönül rahatlıgıyla tercih yapabileceğiniz bir hekim
Over torsiyonu ameliyatımı beni muayene eder etmez gerçekleştiren işinin ehli doktorum. Acilde farkedilemeyen günler süren sancımdan sonra hızlı aksiyonu belki de beni kangrenden ve yumurtalığımı kaybetmekten kurtardı. Ameliyat sonrası her soruma şeffaf cevaplar verdi, bu beni çok rahatlattı. Kıymetli doktoruma çok teşekkür ederim.
Hasta
Karın ağrısı şikayetiyle gittiğim adil hocam çok başarılı bir operasyonla beni kısa sürede i.h agrilarimdan kurtardı ameliyat öncesinde ve sonrasında gerçekten hastasıyla çok ilgilenen çok mütevazı çok başarılı bir doktor gönül rahatlığıyla tedavinizi olabilirsiniz
sa...n
Hayatımı önce Allaha sonra merve hocaya borcluyum diyebilirim miyom dis gebelik ve sol tüplerimin alinmasiyla ilgile ameliyat oldum tedavi suremde ve sonrasindada gayet basarili ve ilgili bir süreç yasatti bana
ay...
Her kontrolumde birebir ilgilendi. Cok anlayisli cok sabirli.. ben cok memnun kaldim. 2. Cocugumu merve hocaya dogurttum ama daha once tanisam kesinlikle 1. Cocugumu da merve hocaya dogurturdum
i̇...m
Çok ilgili işinde çok iyi güzel kalpli doktorumuz erken doğum şüphemiz vardi 39 haftayi merve hocamizla cok guzel tamamladik emeği ile ilgisiyle bebeğimizi cok şükür kucağımiza aldık.Muazzam , mükemmel bir doktorluğu var tüm akrabalarimin doktoru iyiki var merve hocamiz
ay...
Doğum sürecim boyunca bana samimi yaklaşımı ve güler yüzüyle eşlik etti hocamız,sıkıntılı bir gebelik ardından kucağıma dünyanın en güzel şeyini verdi,sezeryan ile doğumum gerçekleşti ve 1 günde normal yaşamıma döndüm üstelik dikiş yerim görünmeyecek kadar ince bir çizgi haline geldi bile ,daha iyi bir doktor tercih edemezdim. Bütün soru işeretlerimi cevaplayıp benim ve bebeğimin sağlığı için en iyisini yaptı Doğum öncesi sürecim ve doğum sonrası sürecim boyunca bana en kaliteli şekilde bir yol çizdi bebeğim 54 günlük ve doktorumuz her kontrolde bizim için hala en güzel yolları çiziyor
Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi, Şahinbey şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi, Şahinbey şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Genel Cerrah, Psikolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Radyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi, toplam 107 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi nerede?Gaziantep Özel Kemal Bayındır Hastanesi adresi 23 Nisan Mahallesi 34 Nolu Sokak No: 35 Şahinbey şeklindedir.
Şahinbey bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Şahinbey bölgesindeki Ürolog klinikleri