Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Pirsultan Mahallesi Çetin Emeç Caddesi, ŞehitkamilSigortalar
- SGK
za...r
sabit kimyon hocam elinize emeginize saglik oglumda anneden doğma göz kayması vardı gaziantepte hangi doktora gittiysek olmaz dediler ama siz bir ameliyatla %90 kayma olan gözlerini düzgün ve ip gibi yaptınız siz bizi mutlu ettiniz allahımda sizi mutlu etsin bu yolda yolunuz acık olsun.
mu...u
Pekçok Ortopedi doktoruna gitmeme rağmen içe basma problemimin ve geçmeyen bacak ağrılarımın çaresi bulunamadı. En son gittiğim özel ortopedi doktoru ise ayak röntgen ve tomografi sonuçlarıma bakınca "Senin ayaklarında hiçbir problem yok, sende düztaban da yok." diyerek benim içe basma problemimi çözmedi. Ben de doktora "Peki ayaklarımda bir şey yoksa neden ben içe basıyorum ve ayaklarım sürekli ağrıyor?" dediğimde de "İçe basma problem değil, benim doktor arkadaşım bile ortopedi doktoru olmasına rağmen içe basıyor ama yine de seni bir fizik doktoruna yönlendireyim." dedi.
Sonra da Zafer Hoca'nın yanına bugün gittim ve bacaklarıma direkt bakar bakmaz bacaklarımın eğri olduğunu ve içe basma sebebimin bu olduğunu söyledi. Bu zamana kadar çoğu doktorun röntgen ve tomografiyle bulamadığı rahatsızlığımı tek bakışta anladı. Eğer rahatsızlığım geçerse kendisine bol bol dua edeceğim. Kendisine çok teşekkür ediyorum,
ş....n
Benim boyun fıdığım ve boyun düzleşmem vardı gittim cok güzel ilgilendi tedavim hala devam ediyor fizik yazdı yani doktorlarin güler yüzü bile insana iyi geliyor kendisine çok teşekür ediyorum anlayışı için
o.....
Ameliyat olmadan önce anestezi uzmanı olarak Gülen hocaya yönlendirdiler. Ameliyatıma bir gün kaldığı için oldukça stresliydim ve açıkçası korkuyordum.
Odaya girdiğimde beni güler yüzle karşıladı ve endiselerimi anlayarak benimle iletişim kurdj. Gorusmemiz kısaydı fakat o surede bile benim içimi rahatlattı ve stresimi azalttı. Ameliyata zihinsel olarak daha bir hazır hale geldim. O kısa süre için bile buraya yazıyorsam Güler hocanın insancıllığını siz düşünün.
Alanıyla ilgili olarak da kullandığim ilaç olup olmadıği gibi sorular sordu sonuç olarak anestezi için bir engelimin olmasığını söyledi.
Beni hatırlamayacak ama buradan kendisine en içten teşekkürlerimi iletiyorum, o stresli anlarımdaki ilgisi ve güler yüzü için.
de...
Muayenesinde gayet açıklayıcı ve güzel bir şekilde muayene edip tedavi uyguluyor bana gire Şehitkamil deki en iyi çocuk doktoru
f....g
Henuz 5 gun oldu burun ameliyati olali bu kadar ilgili bu kadar alakali bi dr ile henuz karsilasmadim muhtesem bi insan resmen agrisiz bi burun ameliyati gecirdim cok sansliyim dr onur beyle karsilastigim icin gerek asistanlari gerek dr kendisi ilgi alaka %100 seviyedeydi tesekkurler dr bey
r....k
Bugün annem göğüs amaliyatı oldu cok basarılı bır amaliyat gecırdı amaliyattan 4 saat sonra kendi basına yurudu ellerini havaya kaldırdı daha önce kendisini tanıyordum sonsuz bır guvenım varsı simdi aynı seyleri annemden duymak beni sevindirdi sayın Murat hocam ellerinize saglık sonsuz teşekkürler
o....a
Tavsiye üzerine hocamın yanına eşim ile birlikte gittik ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum sağolsun bi ilaç verdi ne ağrım kaldı nede sızı belim yaz kış ağrıyor du Allah razı olsun sayesinde rahatım rabbim uzun ömürler versin inşallah
m....r
Murat hoca ön çapraz bağ ameliyatımı yaptı çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi dalında çok iyi bir doktor Allah ondan razı olsun
fa...ı
Allah razı olsun hocam okadar memnun kaldımkı şiddetli diz ağrılarım vardı diğer doktorlar ameliyat dedi. Doktor bey iğne ve ilac verdi ve topuk dikenim için fizik tedavi verdi Elhamdülillah şimdi daha iyiyim.doktor bey iyki sizi tanıdım Allah sizden razı olsun
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi, Şehitkamil şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi, Şehitkamil şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Ürolog, Radyolog, Göz Doktoru, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Kardiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Mikrobiyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Patolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Dermatolog, Romatolog, Gastroenterolog, Nükleer Tıp Doktoru.
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi, toplam 341 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Elisa.
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi nerede?Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi adresi Pirsultan Mahallesi Çetin Emeç Caddesi Şehitkamil şeklindedir.
Şehitkamil bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Kalp Ve Damar Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Şehitkamil bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri