Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi kadrosunda 4 adet acil tıp uzmanı, 1 adet adli tıp uzmanı, 1 adet algoloji uzmanı, 10 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 6 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk alerjisi uzmanı, 1 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 4 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 3 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 2 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 11 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 9 adet dermatoloji uzmanı, 3 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 8 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 7 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 10 adet gastroenteroloji uzmanı, 10 adet genel cerrahi uzmanı, 9 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 11 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 10 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet halk sağlığı uzmanı, 4 adet hematoloji uzmanı, 1 adet hepatoloji uzmanı, 24 adet iç hastalıkları uzmanı, 12 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 7 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 11 adet kardiyoloji uzmanı, 11 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 1 adet neonatoloji uzmanı, 7 adet nöroloji uzmanı, 2 adet nükleer tıp uzmanı, 13 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 10 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 5 adet psikiyatri uzmanı, 18 adet radyoloji uzmanı, 3 adet romatoloji uzmanı, 4 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 3 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 7 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 7 adet tıbbi patoloji uzmanı, 9 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Gaziantep ilinde Üniversite Bulvarı Kilis Yolu Şahinbey adresinde bulunmaktadır. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3423603910 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Ü
    Prof. Dr. Orhan Özgöztaşı Diğer

Ben kızımı götürdüm bacağında egzaması vardı iki ay düzenli götürdüm verdiği ilacın faydasını görmediğimizi söylefiğimizde cok ters bi üslupla tedavisi yok geçmez bu diye daha da bana getirmeyin gidin başka doktora diye bizi tersledi hiç ilgilenmedi kimseye de tavsiye etmiyorum

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Doç. Dr. Necati Üçler Diğer

Bel kayması ve bel fıtığı teşhisi ile başvurduğumda yaşadığım endişe ve korkuları, sizin ve ekibinizin uzmanlığı, güler yüzlü yaklaşımı ve samimi desteğiyle en aza indirdiniz. Ameliyat sırasında omurgama takılan 6 platin ile bana yeniden sağlıklı bir yaşam sunarken her adımda yanımda olduğunuzu hissettirdiniz. Özellikle pazar günü bile ziyaretime gelerek sağlık durumumu yakından takip etmeniz, ekibinizin özverili çalışmaları ve her birinin gösterdiği ilgi, sizlere duyduğum güveni daha da pekiştirdi. Güler yüzünüz, profesyonelliğiniz ve sabrınızla beni her defasında rahatlattınız.
    Siz ve ekibiniz sayesinde kendimi çok daha güçlü hissediyorum. Bana yeniden sağlıklı bir yaşam şansı verdiğiniz için, başarınızın daim olmasını dilerim. İyi ki sizin gibi doktorlar var.

Telefon numarası doğrulandı
    Doç. Dr. İsmail Aytaç Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)

İsmail hocama Temmuz ayında Septoplasti ameliyatı oldum. Burun şeklimden şikayetim yoktu, kendisi de burun estetiği (rinoplasti) tavsiye etmedi. Süreci o kadar iyi tane tane ve içimi rahatlatır şekilde açıkladı ki. Ameliyat sonrasındaki süreçte her şey söylediği gibi oldu. Başlangıçta ilk 2 gün biraz zor geçsede sonrasında iyi ki olmuşum dediğim bir ameliyat neticesi ile karşı karşıya kaldım. Artık daha rahat nefes alabiliyorum ve günden güne daha iyiye giden bir nefes alma sürecim var. İyi ki tatlı dili, akademik bilgisi ve becerisiyle İsmail hocamı tercih etmişim. Gaziantep için büyük bir kazanç olan değerli hocama tereddütsüz başvurabilirsiniz.

Doç. Dr. İsmail Aytaç

Yorumunuz için teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun

Doç. Dr. Recep Anlatıcı Diğer

Eylül 18 de yaptığı yüz estetiği operasyonundan çok memnun kaldım doktorumun ilgisi yeteneği kendisine olan güveni hakediyor

Z
    Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Sancaktar Psikiyatri Randevusu

Muhammet hocam biricik kurtarıcı m.kendisiyle 5 ay önce bir ameliyat sonrası bana göre büyük bir yıkım sonrası tanıştık.Çok zorlu süreçleri sayesinde çok kolay ve kısa sürede atlatmış oldum. Profesyonel tavırları size güven veriyor içten ve samimi oluşu da karşısında çok rahat olmanızı sağlıyor.Sorununuza ilk seansta nokta atışı teşhisi kısa sürede toparlanma sağlıyor. En önemlisi de bunu minimum ilaç düzeyiyle sağlıyor. hocama ilk başvuruda ataklar geçiriyordum 5 ay oldu ve tüm sorunlarım bitti. iyi ki tanımışım kendisini. Hayatımda iyi ki diyeceğim insanların başında geliyor.

Telefon numarası doğrulandı
    Doç. Dr. Seyhun Sucu Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Seyhun hocam ile Labioplasti operasyonu sebebiyle tanıştım,biraz tedirgin idim ama operasyon sonrası ilgi,tedavi süreci,işlem sonrası hiç ağrımın olmaması herşey muhteşemdi.Sadece Kadın Doğum değil,Vajinal estetik kısmında da çok başarılı.Kesinlikle tavsiye ederim işinde çok başarılı bir doktor.

Randevu doğrulandı
    Doç. Dr. İsmail Aytaç Kulak Burun Boğaz Randevusu

Kendim için gidiyorum iki defa kulak zarı ameliyatı oldum.Alanında çok başarılı olduğunu düşünüyorum muayene sırasında ilgisi, alakası,açıklamaları çok iyi.

Doç. Dr. Mazlum Serdar Akaltun Nöroproloterapi

Mazlum hocama tenisçi dirseği şikayetiyle başvurmuştum. Daha önce ortopedi ve fizik tedavi doktorlarına da gitmiştim ancak sonuç alamamıştım. Mazlum hocamın uyguladığı tedavilerle ağrım tama yakın geçti

Randevu doğrulandı
    Doç. Dr. İsmail Aytaç Burun Estetiği

Burun şeklim iyi değildi hocamla görüştükten sonra ve ameliyat olduktan sonra hem daha rahat nefes alma ve şekil görünümde değişti.
    Ameliyattan sonra yapılan 3. kontrolde doktorum burnumun iyileşme sürecini detaylı bir şekilde kontrol etti ve tüm sorularımı yanıtladı.Kendisinin gösterdiği ilgi ve alaka beni çok rahatlattı.
    Burnumun şu anki görünümünden çok memnunum ve doktorumun özenli çalışmasına minnettarım.
    Ameliyat sonrası iyileşme sürecim oldukça rahat geçti.
    Doktorumun verdiği talimatlara uydum ve düzenli olarak ilaçlarımı kullandım.
    Doktorumun tavsiyeleri sayesinde iyileşme sürecim hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Aldığım rinoplasti ameliyatı hizmetinden çok memnun kaldım.
    Kendisi alanında oldukça bilgili ve deneyimli bir doktor.
    Hastalarına karşı ilgili ve saygılı davranıyor.

Doç. Dr. Zeynel Abidin Sayiner Diğer

İnanılmaz güler yüzlü, ilgili, alçakgönüllü ve çok anlayışlı bir doktor.Tiroidimdeki bir kistten ötürü gittim aynı gün içinde beni tedavi edip tüm endişelerimi giderdi, çok net bir yaklaşımı var, tavrı çok güven verici kesinlikle tavsiye ederim eksi olarak söyleyebileceğim hiçbir şey yok.