Diğer kurumları göster

• Beyşehir Ticaret Odası
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Care & Create
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

C
    Op. Dr. Mustafa Murat Kebapçıoğlu Diğer

Eşimin göbek deliğinde enfeksiyon oluşmuş göbek deliğine hiç bakmadan batikon sür geçer dedi geçmek bir yere enfeksiyon yayıldı rahatsızlık dahada artı şuan başka bir doktorda tedavisi devam ediyor

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Op. Dr. Kıvanç Budak Diğer

Sayın Op.Dr.Kıvanç BUDAK bey e ,2019 yılında sağ dizim den menisküs ameliyatı oldum. Öncesinde özellikle merdiven inerken tarif edilemeyecek kadar çok ağrılarım oluyordu. Ameliyat olduğum O tarihten bugüne, yüzme ,bisiklet ve koşu branşlarının birlikte yapıldığı Triatlon sporu yapmaktayım. Onun sayesinde kendimi çok çok iyi hissediyorum. Zor hastane şartlarında ,bir çok hasta muayene etmek zorunda olmasına rağmen, her zaman kibar , saygılı davranan , konusunda uzman profesyonel bir insandır. Kıvanç bey. İyiki varsınız, Saygılarımla .....

Z
    Op. Dr. Kıvanç Budak Diğer

83 yaşındaki annem düşerek kalçasını kırdı Kıvanç Bey tecrübeli elleriyle ameliyatını gerçekleştirdi.Annem şimdi yürüyor kendisine minnettarız Hastane personeline de çok iyiydi

Op. Dr. Yunus Emre Bektaş Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Doktor beye diz ağrısı şikayetimle ilgili muayene oldum. Röntgen çekildi açıklayıcı ve ayrıntılı bilgilendirme yaptı. Doktor beyin yönlendirmeleri doğrultusunda tedavim devam edecek.

R
    Op. Dr. Kıvanç Budak Diğer

2 yıl önce sağ bileğimi kırdım bana ameliyat dediler Kıvanç hocanın çok iyi olduğunu duydum ve ona gittim alçı ile bileğimi tedavi etti. Şimdi ise sol bileğimi kırdım bana vida takılması gerektiğini söylediler hemen Kıvanç hocaya gittim ve elimi alçı ile tedavi altına aldı k İyiki varsınız Kıvanç Hocam. İyi çalışmalar

Op. Dr. Yunus Emre Bektaş Ameliyatsız Diz Kireçlenmesi Tedavisi

Dizlerimdeki kireçlenme ve menisküs yırtığı için gittim doktor Yunus Emre Bektaş'a, enjeksiyon ve kök hücre tedavilerini ve aralarındaki farkları detaylıca anlattı.
    23 temmuzda Dr Yunus Emre bey her iki dizime kök hücre tedavisi uyguladı. Spinal anestezi altında olduğum için her aşamasını anlatarak, aynı zamanda izleterek yaptı. Gördüğüm ve kendisinin de anlattığı kadarıyla son derece başarılı bir operasyon oldu. Kendisine, bir doktor olarak hastasını bir materyal olarak görmeyip, hastasıyla işbirliği içinde olmuş olması nedeniyle gerçekten memnunum. Yorumlardan edindiğim bilgilere göre mesleğinde başarılı bir doktor olduğu konusunda güvenim zaten tamdı, ama aynı zamanda hastayı bir insan olarak değerlendirip, neyle karşılaşacağını bilmeyen hastasına, her aşamasını anlatarak rahatlatıyor olması gerçekten az bulunur, ve, takdire şayan bir hareket. Bunun için ayrıca kendisine sevgilerimi iletiyorum, ve çok tebrik ediyorum, Allah yolunu açık etsin, Allah razı olsun

C
    Op. Dr. Yunus Emre Bektaş Diğer

Burdaki güzel yorumları gördükten sonra bacağımdaki ağrı sebebiyle kendisinden randevu aldım. Uygulamadan ilk kez randevu alıp süreci bilmediğim için kendisine mesaj attım bana hemen geri dönüş yaptı. Randevuda hastalık geçmişimi anlatırken ilgiyle dinledi. Mr sonuçlarımı inceledi teşiş koydu ve durumun fizik tedavi doktorunun kontrolde ilerlemesini söyledi. Piriformis sendromunun neden nasıl oluştuğunu açıklayıcı şekilde anlattı. Güzel yüzlü, güven veren ve sabırlı bir doktor. Devlet hastanelerinde sizin gibi doktor bulmak çok zordur eminim. Sağlıkla kalın

Op. Dr. Kıvanç Budak Diğer

Mart 2024 te annemi muayene etti, röntgen sonrasında dizlerin durumunu gösterip ameliyat hakkında bilgi verdi, tüm tetkikleri yaptırıp kısa sürede ameliyatı gerçekleştirdi. 2.ci gün annemi yürütüp 5.ci gün taburcu etti. Şimdi diğer dizden ameliyat olmak için tekrar randevu aldık.

Op. Dr. Kıvanç Budak Diğer

Çok değerli kıvanç beyle tanışmamız eşimin sağ ve sol el baş parmağındaki dayanılmaz ağrılarında kendisinin engin mesleki bilgisi pratikligi ile 10 ar dkkalik çok kısa ve ufak bir operasyonla tamamen sağlığına kavuşmuştur kıvanç beyin teşhisi şuydu mağaza müdürlüğünden emekli olan eşimin rahatsızlığı meslek hastalığı yemiş şükür kıvanç beyin sihirli elleriyle saglina kavuştu ve bende hastasi oldum insana ve insan sağlığına son derece önem veren iiki varsınız kıvanç bey tercih ettiğim hekimim hatta bugun polinizde muayenemi oldum Rabbım sizinle iiki yolumuzu kesistirmiş Cook seviliyorsunuz dualarimizdasiniz Münevver Cenkçi

R
    Op. Dr. Kıvanç Budak Diğer

Babamın ayak kemiğini kırmasıyla Kıvanç hocamla tanıştık.Babamla o kadar iyi ilgilendiki bize o kadar morel olduki o süreçte..Güler yüzlü oluşu özellikle sabırlı oluşu pozitif olması bizi daha da güçlendirdi.Babam ameliyata gülerek girdi gülerek çıktı diyebilirim hiç ağrısı sızısı olmadı.Toparlanma süreci bir ayı bulmadan üzerine bastı ve şuan çok çok iyi.Kıvanç hocam sizi ailecek çok seviyoruz size çok minnettarız..