Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi kadrosunda 4 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 2 adet beslenme uzmanı uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet diş hekimi uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 1 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi Kocaeli ilinde Sultanorhan mahallesi İlyasbey Cad.no:38 adresinde bulunmaktadır.

Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi
  • SGK
  • Tüm sigortaları göster

Ç
    Uzm. Dr. Koray Özbay Doğum

Koray bey iki doğumumdan sonra tanıdığım ve iyiki karşıma çıkmış dediğim bir doktor. Sezeryan doğum sonrasında girdiğim depresyondan sonra panik atak ve anksiyete sonrası hamile olduğunu öğrendim. Benim için zor olan bir hamilelik sürecini sayesinde güler yüzü anlayışı hoşgörülüsü, güler yüzü sayesinde kolay atlattım. Allah iyiki karşıma çıkarmış koray bey'i. Hamilelik sürecinden doğum sürecine kadar çok güxel bir yaklaşım içerisindeydi. Ben iki sezeryan geçirmiş biri olarak koray bey de olduğum sezeryanda hiç bir sıkıntı lı durumum olmadı. Keşke ilk sezeryanımda da Rabbim karşıma çıkarmış olsaydı diyorum. Böyle anlayışı doktorların hala olması çok büyük lütuf artık. Allah ondan bin kere razı olsun. Gözünüz kapalı gidebileceğiniz bir doktor. Koray özbay ismini duyduğunuz fa tereddüt bile etmeyin. Rabbim uzun ömürler versin

Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Cemal hocamla 36+5de tanıştım bir arkadaşım sayesinde. Takibinde olduğum hekimle yollarımı ayırma kararı aldım ve çok geç kalmıştım gebeliğe bağlı yüksek tansiyon çıktı 34. Haftada ancak takibinde olduğum hekim çok ciddiye almadı durumu Cemal hocayla tanıştım ve aynı gün sezaryen olmak zorunda kaldım çünkü tansiyonum çok yüksek seyrediyordu ve bebeğimin suyu bitmek üzereydi ben ve bebeğim bu süreçte Cemal hocaya denk geldiğimiz için çok şanslıyız çünkü hem kendisinin ilgi ve alakası hem babacanlığı ve benim endişelerim hepsi kendisiyle operasyon sırasında uçtu gitti iyi ki sizinle yolumuz kesişmiş ve iyi ki sizi tanımışım belki şuan çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdim siz olmasaydınız. İyi ki sizin gibi hekimler hala var.

Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Cemal hoca çok güler yüzlü pozitif bir insan ben düşük tehlikesiyle gitmiştim kendisi bana çok güzel moral verdi gerçekten işini hakkıyla yapan size hep iyi şeyleri düşündüren biri iyi ki kendisiyle tanışma fırsatım olmuş

Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Sayın Cemal GÜLSEVEN Hocamız ile 1 hafta önce tanıştım diğer hastanelerin bir şey olmaz dediği Polikistik o ver im ve rahim içi büyüyen miyomlar ım vardı. (Yumurtalıklarda çok sayıda kist oluşumu) ve rahim miyomları ile ağrılar içerisinde 4 yıldır kıvranıp duruyordum.
    Cemal GÜLSEVEN hocamızın tespitleri ve bir an önce risk almadan ameliyat önerileri üzerine 1 gün sonra ameliyat ayarladı. Ve ameliyatımı oldum. Rahim/yumurtalık ve kistlerimi ameliyat ile alındı. 2 gün olmasına rağmen sezer yanlı bir hastadan daha iyi hissediyorum.
    Doktor araştıran herkese hiç düşünmeden gitmelerini tavsiye ediyorum. Gönül rahatlığı ile kendinizi emanet edebilirsiniz. O kadar iyi durumdayım ki Allah ondan razı olsun. Ailesi gibi görüp içten samimi ilgisi bana her zaman çok güven verdi. İyi ki hocamı tanımışım. Beni Cemal GÜLSEVEN Hocam sizinle karşılaştıran Rabbime şükrediyorum.

Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Gördüğüm en iyi doktor diyebilirim ilk kızımda deng gelemedik hocamla ikinci hamilelik sürecimin son haftasında araştırmalarımla bulmuştum mükemmel bi doktor tanıdığıma çok memnun oldum son sürece kadar sıcak kanlı ve pozitifliğiyle beni çok rahatlattı tavsiye ediyorum herkese

Op. Dr. Semavi Kurt Diğer

semavi hanim tesadufen gittigim bir doktor baska bir ilde basladigim yumurtalik kisti tedavimin kontrolu icin gittim hastayla guzel ilesitisim kuran herseyi guzel bir sekilde aciklayan sordugumuz sorulara cok guzel aciklayici cevaplar verdi kendisinden cok memnun kaldim

R
    Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Mart ayında eşimin adet gecikmesi için gittik gece saatlerinde Allah karşımıza çıkardı valla hiç aklımızda yokken hocamızı bulduk bize bu süreçte doğru tanıyı ve doğru tedaviyi verip adet düzensizşliğimizi düzeltti ve ve en önemlisi aylardır bebek istememize rağmen olmuyordu meğersem hocamızın tanı koyduğu rahatsızlıklar yüzündenmiş onların teşhis ve tedavisi ile Allahın izni ile eşim 1.5 aylık hamile ve sağlıklı hem eşimin sağlığına hemde hayalimizi bebeğimizin Allahın izni ile olmasına vesile olan hocamızdan Allah razı olsun bu süreçte de ondan devam edeceğiz inşallah sonuna kadar

Uzm. Dr. Koray Özbay Doğum

32.haftamda ve ikinci gebeliğimde tanıştık Koray hocamla. Gebeliğin son ayında başlayan ağır bi anksiyete ile gebeliği geçirirken Koray hocamın desteği, mutevazılığı, insani yönü… tam anlamıyla iyi ki dedik. Kırkıncı haftaya kadar ve ilk sezeryan dikişlerim müsaade edene kadar normal doğumu bekledi ancak sonrasında oluşabilecek riske karşı sezeryana aldı. Sezeryandaki tutumu da yine bizi hiç zora sokmadı. Üç kez ziyaret etti bizi ve bir gecelik yatış sonrası, gerekli şeyleri yazarak taburcu etti. Biz her anlamda çok memnun kaldık, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim. ben umut doldum hâlâ iyi insanların, mutevazı doktorların var olabileceğine..

Op. Dr. Semavi Kurt Diğer

Merhaba, 6 yıldır çocuk sahibi olmak için tedaviler oluyorum. Yıllar sonra yolum harika ve mükemmel bir melekle kesişti nasıl iyi nasıl güzel nasıl kusursuz bir doktor ben inanamadım. Boynuna sarılıp ağlamak istedim o kadar sevgi doldu ki anlatamam strese sokmadan sevgi dolu programa başladık ve ben 6 yılın yorgunluğunu 6 dakikada unuttum dudaklarından ümit sözleri gözlerinden umut akıyor adeta Rabbım böyle mükemmel hekimlerin sayısını cogaltsin inşallah ayağınıza taş gönlünüze telaş gözünüze yaş değmesin güzel doktorum nice güzel haberlerin sevincini paylaşmak dileğiyle iykiki sizin tanıdım. Bütün herkese tavsiye ederim.

Op. Dr. Cemal Gülseven Diğer

Cemal hocayı rutin bir kontrolde tanidim iyiki tanımışım bana ilk kanser teşhisini koyan cemal beydir çok babacan koca yürekli bir doktor benim o gün sigarayı bırakmama vesile de olmuştur ona söz verdim ve bir daha asla ağzıma sürmedim benim için çok değerlidir hocamız iyiki varsin sizin gibi değerli doktorlar hep var olsun