Genel Cerrah İpekyolu, Van
Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSerhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van • Harita
Özel Lokman Hekim Hayat Hastanesi
Özel Van Lokman Hekim Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaCumhuriyet Mah. Zübeydehanım Cad. No:87, Van • Harita
Özel Van Lokman Hekim Hastanesi
Van Muradiye Devlet Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaYenişehir Mahallesi Yenişehir Mah., Van • Harita
Van Muradiye Devlet Hastanesi
Van 100. Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Adli tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaKazım Karabekir Cad., Van • Harita
Van 100. Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi
Özel İstanbul Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji Daha fazlaHastane 2 Cad.Urartu 1 Sok., Van • Harita
Özel İstanbul Hastanesi
Akdamar Hospital
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaİpekyolu Cad.Kedi Kavşağı, Van • Harita
Akdamar Hospital
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaSüphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van • Harita
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi
Genel cerrahi, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaKışla Mahallesi Yüzüncü Yıl Üniversitesi Zeve Kampüsü, Van • Harita
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi
Özel Erciş Med. Tıp Merkezi
Genel cerrahi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
, Acil tıp, Pratisyen Daha fazlaVanyolu Cd. Örnekler Sok. Çağıltı Endam Apt. No:1, Van • Harita
Özel Erciş Med. Tıp Merkezi
Van Özel Erciş Yaşam Tıp Merkezi
Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum
Vanyolu Mah. Vanyolu Cad. No:156/157, Van • Harita
Van Özel Erciş Yaşam Tıp Merkezi
Van İpekyolu Devlet Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaİpek Yolu, Van • Harita
Van İpekyolu Devlet Hastanesi
Van Çaldıran Devlet Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaBeyazıt Mahallesi Kışla Mah., Van • Harita
Van Çaldıran Devlet Hastanesi