Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi kadrosunda 6 adet çocuk alerjisi uzmanı, 11 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 6 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 5 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 6 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk genetik hastalıkları uzmanı, 5 adet çocuk göğüs hastalıkları uzmanı, 9 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 3 adet çocuk ımmünolojisi uzmanı, 8 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 6 adet çocuk metabolizma hastalıkarı uzmanı, 8 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 10 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 12 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 1 adet çocuk romatolojisi uzmanı, 64 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 6 adet neonatoloji uzmanı, 7 adet tıbbi genetik uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi patoloji uzmanı, bulunmaktadır. Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi Ankara ilinde Samanpazarı Altındağ adresinde bulunmaktadır. Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3123055000 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Hacettepe Üniversitesi İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi
Hacettepe, Gevher Nesibe Cad., Altındağ 06230
  • Diğer (İade)

Doç. Dr. Burak Ardıçlı Çocuk Cerrahisi Randevusu

Burak Hocamızı iyi ki tanımışız oğlumuzun hipospadias onarımı ameliyatını yaptı. Ameliyat öncesi, ameliyat sonrası süreçte sabırla bizi dinleyip sorulamıza cevap verdi. Bizi bilgi ve tecrübesiyle her zaman rahatlattı. Ameliyat sonrasında kontrol muayeneleriyle ilgili hiç aksaklık yaşamadık ve sürekli kendisiyle iletişim halinde olmamıza olanak sağladığı. Konu çocuklar olunca her anne baba gibi bizde tedirginlik yaşadığımız bu süreci Burak Hocamın tecrübesi sayesinde atlattık. Başarılarının devamını dilerim.

R
    Doç. Dr. Zeynep Alev Özön Diğer

Bebeğimin T4 hormonu değerleri normalden çok üzerinde çıkınca çok endişelendik ama Zeynep hoca bizi güler yüzü ve ilgisiyle çok rahatlattı iyi ki var böylesi güzel insanlar

Doç. Dr. İdil Rana User Diğer

Çok değerli hocam talihsiz bir şekilde fıstık aspire eden kızımın tedavisini çok hızlı bir şekilde gerçekleştirdi ve bizim için çok zor olan bir günü mutlulukla sonlandırdı. Sizin ve ekibinizin emeğinize sağlık. Hayattaki tüm güzelliklerin sizinle beraber olmasını diliyorum.

Prof. Dr. Bülent Enis Şekerel Diğer

Alerjik astım teşhisi ve uyguladığı tedavi ile sağlığıma kovustum.

Ass. Dr. İlker Ertuğrul Diğer

Ben Mürfet Tekbacak 2023 yılında Şehir hastanesindeki kalp ameliyatım da hocamın değerini çok iyi anladım. ilker hocam öncesinde 2 defa kalp pili ameliyatıma da girdi o kadar memnun kaldımki sorunsuz Bir şekilde olmuştu normal muanelerimde bile ilgili ve hastalarına yaklaşmasını, konuşmasını bilen bir insan. Hacettepe hastanesinde ilker hocamla olan ameliyatlarım da gözüm kapalı emin bir şekilde giren bir insandım sonraki ameliyatım da ise ilker hocamın yerini aradım. 7 yaşında Hacettepe de teşhisim kondu 20 yaşıma kadar da düzenli muanem olmuştu

Prof. Dr. Şule Ünal Diğer

Hem insanlık hem de Dr olarak çok iyi ve bilgili güvenilir bir dr.gonul rahattigiyla gidilir.benim çocuğuma kemik iliği almak istediler aklıma yatmadı o sıra Şule Hanım imi aradım buldum.Allah razı olsun kaç ay ömrümden gitmişti Şule hanım sonuçlara bakıp sorunu çözdü.ve gerçekten öncelikle kaliteli bir İnsan

U
    Doç. Dr. H.Hakan Aykan Kalp Transplantasyonu

10 yıla yakındır çocuğumun özel doktorudur.Ben çocuğumun hastalığının ciddiyetini ve detaylarını Hakan Hocamdan öğrendim anlayışlı fedakar ve çok ilgili bir doktor.Gözüm kapalı çocuğumu ona emanet edebilirim.Cocugum 2008 yılında Türkiye de ilk defa gerçekleştirilen kalp ameliyatından birini geçirdi Hakan hocaya rastlayana kadar hastalığı ile ilgili detaylı açıklamayı o bize yapti ona minnettarım iyiki varsın hocam iyiki her degerlendirmede hem geçmişe dönük hemde geleceğe yönelik detaylı kontrolleri ile bize bilgi verip rahatlatıyor.

Doç. Dr. Burak Ardıçlı Diğer

Diyafram hernisi şikayeti ile doğan bebeğimizin ameliyatını, sürecin takibini Burak hocam ve ekibi yaptı. İlk bebeğimizi de bu hastalıktan kaybetmiştik. Bu bebeğimizde Burak hocama denk gelmemiz bir mucize oldu. Alanında çok bilgili. Ayrıca muayene sırasında bütün saçma sorularımıza bile sabırla cevap veriyor ve insanları aşırı rahatlatıyor. Asla panik olmamamızı kendisine borçluyuz. İyi ki tanıdık

Doç. Dr. Burak Ardıçlı Diğer

Burak beyle yolumuz Hacettepe de kesişti. Oğlumuz kistikfibrozis olarak dünyaya geldi ve mekonyum ilous ameliyatını hocamız yaptıBu zorlu süreci Burak bey sayesindecok rahat geçirdik bir ay yogunbakim sürecimiz oldu bu süreçte bizden desteğini hiçbir zaman esirgemedi.Gerek kendisi gerekse ekibi her gittiğimizde bizi anlayışla karşılayıp, kafamıza takılan her konuda sıkılmadan yardımcı olan değerli bir insan. Başarılarının devamını dilerim.

Doç. Dr. Burak Ardıçlı Diğer

Bursa'dan kistikfibrozis hastası bebeğimiz için acil olarak Ankara'ya gidip tanıştığımız bir doktor bizim yavrumuzun hayatını kurtardı Allah razı olsun yatış süresinde ve sonrasında hep ilgilendi detaylı bilgilendirdi. Hâlâ Ankara'ya gidiyoruz Burak Hoca gibi doktorların artması dileğiyle