Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi
Hakkımızda
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi
Eskişehir Yolu Beytepe, AnkaraSigortalar
- Diğer (İade)
Şennur hoca hem çok ilgili hemde bilgili bir doktor. Sizin tüm sikayetlerinizi dinliyor. Kan tahlillerinize bakıyor. Ozon tedavisi sırasında bilgi veriyor. Çok memmun kaldim. Ben şeker ve romatoid atruş için gitmiştim. Eklem ağrılarım bel fıtığın rahatladım.
Ayşe Bahar Özkan doktor hanımla muayene anında sağlıklı iletişim kuramadık. Üst solunum yollarıyla ilgili bir hastalık için gitmiştim. Üst solunum yollarıyla ilgili hastalığım tamam ama tam olarak ne durumdayım doğru düzgün neyim olduğunu öğrenemedim. Tahlil istedi. İsmini söylemediği bir sonucum yüksek çıkmış çok mu yüksek ne yüksek çıkmış neye yol açıyor aydınlanmak istedim. Antibiyotik tedavisi ile hastalığımı iyileştirdi tamam güzel ama muayene anında sadece şikayetimi duydu tahlili yaptırdı ilacı reçete etti. Neredeyse hiç konuşmadı. Sorumu tekrarlamama rağmen beni geçiştirdi.
is...z
İşini layıkıyla yapamayan bir doktor. Günlük takip edilmesi gereken kan sonuçlarımı yaptırmak için kendisine muayene oldum. 3 kere tekrarlamama rağmen gerekli kan testlerini sisteme eksik girdiği için sıkıntı yaşadım. Durumu kendisine iletip şikayet edeceğimi söylediğimde ise "istediğinizi yapın, bana da uyarı versinler" dedi. Ardından eksik testlerin sistemde talebini oluşturmuş.
Kısacası görev bilinci olmayan bir doktor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi, Ankara şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Aile Hekimi.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi, toplam 2 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Randevusu.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi nerede?Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beytepe Kampüsü Hastanesi adresi Eskişehir Yolu Beytepe Ankara şeklindedir.
Ankara bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Ankara bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri