Diğer kurumları göster

Başka bir uzmanlık arayın

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Güzelburç Mahallesi Kıbrıs Caddesi No:81, Antakya 31001

Op. Dr. Harun Avci Diğer

1 sene önce kendisinde burun estetiği oldum.sonuç harika.kendisi çok ilgili ve takiplerimi eksik etmedim.tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Harun Avci Diğer

Kendisine kepçe kulak rahatsızlığı için başvurdum. Sabırla beni dinledi ve çok detaylı açıklamarıyla kendisinde ameliyat oldum. Sonuç fazlasıyla memnun oldum. Ameliyat sonrası rakiplerimizi de çok iyi takip etti ilgilendi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Harun Avci Diğer

Kendisinde burun estetiği ameliyatı oldum.hem estetik hem nefes olarak harika.kesinlikle tavsiye ediyorum

Op. Dr. Harun Avci Diğer

Uzun zamandır burun estetiği ameliyatı yaptırmak istiyordum bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine Harun bey ile tanıştım . İlk randevumda ameliyat tarihini belirledik . Harun bey gerçekten çok samimi ve bilgili , deneyimli bir doktor ve hastalarıyla detaylı bir şekilde ilgileniyor . Muayene sonrasında aklımdaki bütün soruları sabırla cevaplandırıyor.Tamamıyla yaptığı burunlar doğal oluyor ve benim ameliyat olduğumu bugüne kadar kimse anlamadı , ben söylemesem herkes doğal olduğunu söylüyor . Kesinlikle önerebileceğim güler yüzlü doktordur.

Op. Dr. Harun Avci Diğer

Harun hocama bir ay önce burun estetiği için başvurmuştum . Kendisi beni muayene alışı muayene esnasında istediğim burunu ve kendi tekniğini bana tek tek aşamalarını açıklayarak ameliyata psikolojik olarak da hazırladı . Kendisi Türkiye de en iyi tıp fakültesinden mezun olmuş alanında tecrübeli ve deneyimli bir doktor . Muayene sonrasında kontroller de olsun sonrasında olsun sürekli geri bildirimlerde bulunarak beni rahatlattı . Çok az morluk ve şişliğim vardı ameliyattan sonra ve üç gün içinde geçti . Nefes yollarımı da düzenledi . Sayesinde daha rahat bir nefes ve güzel bir burunum oldu.Çok minnettarım Harun hocam .

Op. Dr. Harun Avci Diğer

Sayın Dr.Harun hocama burun estetiği ameliyatı olarak güzel ve isabetli bir tercih yaptığımı belirtmek istiyorum. Estetik için kendisine gittiğimde gerek muayenesiyle gerek açıklayıcı, bilimsel, neden sonuç ilişkisi kurarak burun ameliyatımın ,tedavinin en ince ayrıntısına kadar aklımda kalan sorularıma ,tereddütlerime ,korkularıma sabırla, bilim ışığında güncel tekniksel cevaplarıyla beni aydınlattı . Tedavi öncesinde burunumu istediğim şekilde ve ameliyat sonrasında gerek takipleriyle, aralıklı muayenesiyle her adımımı takip etti ve yapmam gerekenleri ayrıntılı bir şekilde ve sabırla dinledi .Rhinoplasty ameliyatımı tam istediğim şekilde burnumu yaptığı , gerçekleştirdiği için Sevgili Uzm.Dr. Harun hocama minnettarımı sunuyorum kendisine .Başarılı ve mesleğinin en iyisini yapmaya çalışan bir doktor .Hiç tereddüt etmeden gidin gerçekten kaliteli ve başarılı bir doktor .

Op. Dr. Harun Avci Diğer

kendisine burunda nefes darlığı şikayetiyle başvurdum.muayene yaklaşımı ve detaylı açıklamarından sonra kendisinde ameliyat oldum.şu an çok iyiyim fazlasıyla memnunum.kesinlikle tavsiye ediyorum.

Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Cilli Yenidoğan Takibi

Mükkemel bir doktor oglum premature bebek olarak dunyaya geldi bir cok doktor iyi gelmedi hikmet beyi arkadas tavsiyesi üzerine tanistik ilgisi ve alakasi ile oglum 4 aylik yasitlarina yetisti cok sukur Hatay'a boyle doktor gelmedi sizin gibi hekimler iyiki varlar

C
    Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Cilli Randevu

Oğlumuzun rutin kontrolleri için gidiyoruz ve inanılmaz memnunuz. Alanında uzman olduğu çok net anlaşılıyor, yoğunluğa rağmen ilgili bir şekilde muayene etmesi, her konuda açıklama yapması ve her sorumuzu içtenlikle yanıtlamasıyla işini harika yapan bir doktor. Hatay için gerçekten çok büyük bir şans iyi ki karşılaştık. Oğlumuzu güvenli ellere emanet ettiğimizi her defasında hissediyoruz

Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Cilli Çocukta gelişimi izleme

Oğlumun genel muayeneleri için ve alerji durumu netleşmemesi nedeniyle öneri üzerine gitmiştik ilk olarak . Ve iyi ki dedim bunca zaman gittiğim hiç bir doktordan göremediğim ilgiyi açıklamayı doktorumuzdan gördüm . Yoğun çalışma koşullarına rağmen her sorumu güler yuzu ve içten yaklaşımı ile cevapladı ve aklımda kalan her soru işaretini o odadan çıkarken silerek çıktım . Bilgisi tecrübesi tedavi yontemleri muhteşem . Hepsinden önemlisi bir anne bir doktordan ne bekler bir anne ne hisseder bunu çok çok çok iyi bildiği ve o şekilde yaklaştığı icin çok memnun kaldım. muayne sırası ilgisi ve guler yüzü yetmezms gibi özel olarak her mesajımada anında dönüş yapıp gerekli acıklamalarla bilgilendirdi. Hakkı odenmeyecek bir doktor
    iyi ki sizi tanıdık en büyük şansımız oldunuz