Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi
Hakkımızda
Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi
Atatürk Bulvarı No:93, İskenderun
m....r
18 Kasım 2022'de yavrumla beni buluşturan pamuk kalpli mükemmel doktorum Eylül ayında geçirdiğim erken doğum riski karşısında en uygun tedaviyi ve danışmanlığı sağlayan Süleyman Bey alanında mükemmel bir hekim olmasının yanında naif ve alçak gönüllü bir insan... Ona burdan da bin teşekkür ederim
g....b
22 Mart tarihinde karnımda vefat eden 2 buçuk aylık ikiz bebeklerime kürtaj oldum doktorun bilgi vermesi ve ilgilenmesi çok iyiydi ayrıca benimle doğum hanede ilgilenen hemsirede çok güler yüzlü ve anlayışlıydi teşekkür ederim herşey için
b....s
Eşim hamile olduğu için kontrole gitti.ultrason cihazında kontrolü max 5 dk sürdü ve bebeği annesine göstermedi resim istedi onu da vermedi sebebi magazinsel içerik olmasıymıs.. Biz hiç memnun kalmadık bebeğin kilosunu sormuş onu da söylememis başından savdı açıkçası
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
su...
Ben 2016 tarihinde Emel hanima oğlumun güzel haberini vermesiyle tanıştım gerçekten benimle o kadar iyi ilgilendi ki bıkmadan tam 9 .ayıma kadar bana muayene de yardımcı oldu burdan gidişine o kadar üzüldüm ki umarım suan gittiğiniz yerde sizin değerini bilirler hayatta hep mutlu olmayı hak edecek insanlardan Birtane insansıniz.
ay...ç
Doktor bey iletişimde çok iyi, hastalarına çok ilgili davranıyor fakat hasta şikayetlerini yüzeysel değerlendiriyor. Ben yüksek riskli ve vajinal serklajlı bir gebeydim 2018 yılında. Gebeliğimin en başından beri ileri derecede vajinit şikayetim vardı. Sürekli fitil verdi yolladı, her şey normal, Azcık enfeksiyon ile Doğum olsa kimse vaktinde Doğum yapamaz dedi. Kokulu yeşil akıntım var dedim tahlil de kültür de yapmadı. Ne sıkıntım var dediysem normal deyip fitil verip yolladı. 22 haftalık bebeğim ileri derecede vajinal enfeksiyon sebebiyle kaybettim. Ayrıca Doğum esnasında serklajın bir kısmını servikste bıraktığı için ömrümden ömür gitti. Hala travmayı atlatamadım. Kendisine dava açmadım çünkü kulunun adaletine güvenmiyorum, sayın doktor Süleyman Arslan’ı en büyük adalet sahibi Rabbime havale ediyorum. Keşke kendisine canımı da yavrumu da güvenmeseydim. Şikayetlerimi biraz ciddiye alsa şu an yavrum kucağımda olacaktı.
Tavsiyem şu ki; şansım açıktır bana bişey olmaz, kendi kendimin doktoruyum diyorsanız siz bilirsiniz. Ama özellikle düşük ve erken Doğumu olan riskli gebeyseniz şakın bu doktora gitmeyin.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ay....
Doktorumuza gıttıgımızde bebegın gelışımı ve aşilarının takıbı hakkında tamamen bılgılendırdı.Neler yapmamamız gerektıgını anlayacagımız dılde anlattı.
Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi, İskenderun şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi, İskenderun şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Biyokimya Uzmanı, Aile Hekimi, Pratisyen Hekim, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi hangi hizmetleri sağlıyor?Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi, toplam 33 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Aşılama(Immünizasyon), Bcg Aşısı, Boğmaca Aşısı, Çiçek Aşısı, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Difteri Aşısı, Difteri/Tetanoz/Aselüler Boğmaca Aşısı, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol.
Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi nerede?Hatay İskenderun Doğum Ve Çocuk Bakımevi adresi Atatürk Bulvarı No:93 İskenderun şeklindedir.
İskenderun bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İskenderun bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri