Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok
Ulucami Cad. Körfez Dvh.Eski Adı, İskenderun
m....
Açık ameliyata milim kala beni radyo frekans ile varis ameliyatı yaptı. Hocam nokta atışı yaptı bundan tam 10 yıl önce, şimdi başka bir şehirde yaşamak zorundayız deprem sebebi ile, varis tekrarladı, hocam gibi iyi bir Dr ile karşılaşırım inşallah. Tereddüt etmeden hocama gidin. Saygılar
p....d
Kesinlikle tavsiye etmiyorum... 2014 yılında alalacele yazdığı bir ilacı kullandıktan sonra büyük bir anksiyete atağı yaşadım ve korkumdan uzunca bir süre daha hastaneye gidemedim. Önermem.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
çe...
Ahmet beye ilk geldiğimde bacağım balon gibi şişmiş ağrıdan duramıyorum çok doktor gezdim ama Ahmet bey hemen teşhisi koydu ilacımı yazdı şu an çok iyiyim hastalığım kronik venöz yetersizlik hocam hakkını ödeyemem herşey gönlünce olsun iyiki varsin
si...
4 aylik kizim için gitmiştik apse ameliyati yapmişdi şuuri hocom çok güzel bir insan hemde bilgili hemde baya yardimcı oldu iyi doktor bence kendisinden Allah razi olsun
y....s
Cildim için gitmiştim. Beni tam olarak aydınlatmadı maalesef. Derdimi tam anlatamadım iletişim daha iyi olabilirdi. Tahlil isterken karaciğer değerlerim yüksek çıkıyor ona baktırabilir misiz dedim görüntüde öyle bişey yok dedi tersledi. Asla tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
bu....
Dahiliye bölümünde uzman bir doktordur. rutin kontrollerimi çok iyi şekilde takip etmektedir.güler yüzü ve ilgisi için kendisine çok tsk ederim. Saygilar
Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok, İskenderun şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok, İskenderun şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Göz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Dermatolog, Radyolog, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Mikrobiyolog, Çocuk Cerrahı, Aile Hekimi, Kardiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı.
Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok hangi hizmetleri sağlıyor?Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok, toplam 61 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon, Enjeksiyon Im.
Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok nerede?Hatay İskenderun Körfez Devlet Hastanesi A Blok adresi Ulucami Cad. Körfez Dvh.Eski Adı İskenderun şeklindedir.
İskenderun bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
İskenderun bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri