Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Hakkımızda
Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Remzi Oğuz Arık Mah. Tunalı Hilmi Cad. Kavaklıdere No: 84 Kat:1, ÇankayaSigortalar
- Ace European Sigorta
- Ak Sigorta
- Allianz Sigorta
- Axa Sigorta
- Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
- Ergo Sigorta
- Sompo Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
i̇....
Yalçın Bey çok içten ve bilgili bir doktor. İşinin ehli diyebilirim. Muayene ve tedavi süreci esnasında verdiği bilgilerle insanın içini ferah tutup , sağlıklı bir şekilde tedavimin tamamlanması sağladı. Diş veya ağızla alakalı herhangi bir problemim olursa tekrar gözüm kapalı bir şekilde Yalçın Bey'e danışırım. Güvenimiz tam
d.....
Yalçın bey'e diş çekimi için gitmiştim, tüm tedirginliklerme rağmen sorunsuz bir çekim oldu ve sonrasında yaşadığım küçük problemlerde de kendisine çok rahat ulaşabildim.
Hasta
20 yas dişimi çekti eli çok hafif gercektwn hiç anlamadım çok teşekkür ediyorum. Ailemizin vazgeçilmez hekimi oldu bizim icin...
a....ö
Yalçın bey işini severek yapan bir Hekim.Ailece çok memnunuz.İmplant larımızı ve tüm diş bakımımızı başarıyla yaptı.İnsan dişçiye keyifle gider mi?diyorsanız, mutlaka deneyin derim.Sıcacık karşılanıp ağırlanıyorsun.Eli çok hafif, sohbet ederken tedavinin bittiğini anlamıyorsunuz.
Aldığım randevular zamanında ve gerekli tedavilerin yapılması, tüm sorunlarimla ilgilenmesi yapılan dış kaplama işlerinmden çok memnunum ayrıca çok değerli bir diş hekimi olduğu kanaatindeyim
be...m
Yalçın hocam işin ehli bir hekim , elinin deydiği yer mükemmel sonuçlar veriyor , ben 13 yıllık hastasıyım. Tunalı ve çayyolu şubelerinde impilant 20 lik diş çekimi dolgu vb tüm işlemlerim yapıldı sorunsuz bir şekilde devam ediyorum pişman olmayacağınız bir kurum ekip mükemmel herşey çok güzel Gülümsemek istiyorsanız doğru adres
de...y
2013 yılında babama kimsenin implant yapmak istemediği bir dönemde Yalçın hocamla tanıştık. Babam psikolojik olarak çökmüştü. Gerçekten mucizeye ihtiyacımız vardı. Yalçın hocam, bizden çok inandı. Babamın implantlarını yaptı. 10 yıldır sorunsuz bir şekilde dişlerini kullanıyor. Dentapolle başlayıp hospitadentle iyice büyüyen bu ailenin başarısı asla tesadüf değil. Dişlerimizde en ufak bir sıkıntımız olsa kimseye güvenmeden ilk kendisinin kapısını çalıyoruz. Sadık hasta olmanın verdiği deneyimle söyleyebilirim ki bir gün bile sorun yaşamadık. Emeği ve her zaman ailesinin bir üyesiymişiz gibi yaklaştığı için Yalçın hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
sk...h
20lik dişimi çektirmeye gittim çok memnun kaldım,hiç korkmama gerek yokmuş,senelerdir erteliyordum:p
bu...n
Fatma hocamı yakın bir arkadaşım aracılığı ile buldum. Daha önce bir çok doktor görüşmesine gitmeme rağmen en mantıklı en açıklayacı ve her konuda en yardımcı olan fatma hocamdı. Her seansıma koşa koşa gidiyorum ve dişleriminde çok kısa sürede düzelmeye başladığını görünce çok mutlu oluyorum. Üst dişlerimdeki çarpıklık tamamen düzeldi alt dişlerimdeki çarpıklıkta çok ciddi anlamda azaldı. Dişlerimin çarpıklığının bu kadar kısa sürede düzelmesi tabiki fatma hocam sayesinde olmakta. Tedavimin ilk gününden şuanki aşamasına kadar her konuda beni bilgilendirmiş, her an her dakika ne zaman sorum olsa anında yanıtlamış tedavimin her anında yanımda olmuş,her zaman güleryüzüyle beni karşılamış son derece dakik ve disiplinli olan fatma hocam işinde gerçekten en iyisidir. Sonuna kadar fatma hocamı tavsiye ediyorum,tek kelimeyle mükemmel bir hocadır. Ortodonti deyince akla gelen ilk ve tek isim odur :)
ay...k
Fatma hocamın o içten ve samimi davranışları,tedavi boyunca tükenmeyen yüksek enerjisi,hep ama hep gülen yüzü,siz onunla bir aile ferdiymiş gibi sevecen muhabbetleri benim aylık randevu tarihlerimi dört gözle beklememe sebep oluyor.O kadar disiplinli ve dakik ki 10 aydır tam randevu saatimde koltuktaydım.Kendisine telefonla bizzat ulaşabilmemiz inanılmaz rahatlatıcı.Henüz tedavim bitmedi fakat gidişat harika.
Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ortodontist, Çocuk Diş Hekimi, Periodontolog.
Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 8 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Bakımı, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Ilacı Kullanımı, Lazerli Diş Bakımı, Normal Randevu, Diş Hekimi Randevusu.
Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Hospitadent Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Remzi Oğuz Arık Mah. Tunalı Hilmi Cad. Kavaklıdere No: 84 Kat:1 Çankaya şeklindedir.
Çankaya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Çankaya bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri