Hakkımızda
Hurdacılar Sağlık Ocağı Ankara ilinde İvedik Köyü Hurdacılar Sit. adresinde bulunmaktadır. Hurdacılar Sağlık Ocağı bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3123964277 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Hurdacılar Sağlık Ocağı
İvedik Köyü Hurdacılar Sit., Ankara 6378Sıkça Sorulan Sorular
Hurdacılar Sağlık Ocağı, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Hurdacılar Sağlık Ocağı, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Hurdacılar Sağlık Ocağı ile iletişime geçin.
Hurdacılar Sağlık Ocağı hangi hizmetleri sağlıyor?Hurdacılar Sağlık Ocağı sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Hurdacılar Sağlık Ocağı ile iletişime geçin.
Hurdacılar Sağlık Ocağı adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Hurdacılar Sağlık Ocağı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hurdacılar Sağlık Ocağı kurumundan nasıl randevu alabilirim?Hurdacılar Sağlık Ocağı bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Hurdacılar Sağlık Ocağı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hurdacılar Sağlık Ocağı kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Hurdacılar Sağlık Ocağı ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Hurdacılar Sağlık Ocağı hakkında ne düşünüyor?Hurdacılar Sağlık Ocağı henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Hurdacılar Sağlık Ocağı kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Hurdacılar Sağlık Ocağı nerede?Hurdacılar Sağlık Ocağı adresi İvedik Köyü Hurdacılar Sit. Ankara şeklindedir.