İstanbul, İç Hastalıkları Uzmanı
Özel Pendik Hospital
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaDoğu Mahallesi Bilge Sokak No:1, Pendik • Harita
Özel Pendik Hospital
Özel Yaşar Hastanesi - Bakırköy
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaİncirli Cad.No:22, Bakırköy • Harita
Özel Yaşar Hastanesi - Bakırköy
Özel Esencan Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji Daha fazlaBağlarçeşme Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:18, Esenyurt • Harita
Özel Esencan Hastanesi
Özel Florya Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaFlorya Beşyol Mahallesi Eski Londra Asfaltı no:10, Küçükçekmece • Harita
Özel Florya Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Dayıoğlu Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Mezoterapi Daha fazlaMimar Hayrettin Mahallesi İstanbul Cad. No:305 Altınşehir Servet İş Merkezi Kat 1, İstanbul • Harita
Özel Dayıoğlu Tıp Merkezi
Özel Zeytinburnu Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Göz hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaYenidoğan Mah. 58/1 Sok. No:1, İstanbul • Harita
Özel Zeytinburnu Tıp Merkezi
Ümran Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaBulgurlu Mahallesi İzzettinbey Sokağı No:3, Üsküdar • Harita
Ümran Tıp Merkezi
Özel Marmara Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaFeneryolu Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:150, İstanbul • Harita
Özel Marmara Tıp Merkezi
İstanbul Türk Onkoloji Vakfı Yeniköy Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Köybaşı Cad. Mübaşir S. No:2, İstanbul • Harita
İstanbul Türk Onkoloji Vakfı Yeniköy Tıp Merkezi
Medi-Care Polikliniği
İç hastalıkları, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum
Karanfil Sokak No:3 Hadımköy Hastane Mah. Turgut Özal Cad., İstanbul • Harita
Medi-Care Polikliniği
Sarıgazi Yaşam Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
, Radyoloji Daha fazlaİnönü Mahallesi Eski Ankara Cad. No:71/57 Kat:2, İstanbul • Harita
Sarıgazi Yaşam Tıp Merkezi
Özel Ensar Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaBirlik Mah.835.Sok No:2 Esenler, İstanbul • Harita
Özel Ensar Hastanesi
Acıbadem Atakent Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaHalkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
Acıbadem Atakent Hastanesi
Özel Şafak Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla50. Yıl Mah. Orhangazi Cad. 2161 Sokak No: 27, İstanbul • Harita
Özel Şafak Tıp Merkezi
Sante Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaBağdat Cad.No:57/2 Kızıltoprak, Kadıköy • Harita
Sante Tıp Merkezi
Ataşehir Modern Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYeni Çamlıca Mahallesi Dursunbey Caddesi No:13/1, Ataşehir • Harita
Ataşehir Modern Tıp Merkezi
Özel Alemdağ Şifa Kliniği
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
Reşadiye Mahallesi Ş. Murat Demir Cad. Yakut İşh. No:8 D-1 Alemdar, İstanbul • Harita
Özel Alemdağ Şifa Kliniği
Hastane 34
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaDemirkapı Mah. Velioğlu Cad. No:77, İstanbul • Harita
Hastane 34
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Esenyurt Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaİnönü Mah.Doğan Araslı Bulv. No:114 Sefaş Durağı Esenyurt, İstanbul • Harita
Esenyurt Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri