İç Hastalıkları Uzmanı Güngören, İstanbul
Medicana Bahçelievler Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaEski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler • Harita
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Özel Vital Hospital
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
Memorial TBV Hizmet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Genel cerrahi
, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaBahçelievler Mah. Güneş 1 Sok. No: 4, Bahçelievler • Harita
Memorial TBV Hizmet Hastanesi
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Güngören Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaGençosman Mah. Mustafayaşar Cad. No:7 Bağcılar E.A.Has.Bağlı, İstanbul • Harita
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Güngören Semt Polikliniği
Mareşal Çakmak Mahallesi F. Çakmak Mah. Soğanlı Cad. No:72 Güngören, İstanbul • Harita
Özel Mevlana Tıp Merkezi
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bülent Doğanlar Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Kulak burun boğaz Daha fazlaMimar Sinan Mah. 1 Cad.No:20 Bağcılar, Esenler • Harita
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bülent Doğanlar Semt Polikliniği
İstanbul Bahçelievler Özel Aile Hastanesi
İç hastalıkları, Nefroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaTalatpaşa Bulvarı Begonyalı Sok. No: 7/9, Bahçelievler • Harita
İstanbul Bahçelievler Özel Aile Hastanesi
İstanbul Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Çocuk romatolojisi Daha fazlaMerkez Mah. Mimarsinan Cad.6 Sok., Bağcılar • Harita
İstanbul Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Özel Güngören Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaGüneştepe, Doğanbey Caddesi No:1, Güngören • Harita
Özel Güngören Hastanesi
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Romatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Fizyoloji, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri Daha fazlaEski Londra Yolu, Bahçelievler • Harita
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Güngören Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlaması Merkezi
İç hastalıkları, Aile hekimliği, Pratisyen
Çinçindere Cad. Yeşim Sokak No:1 Gençosman Mah., İstanbul • Harita
Güngören Ana Çocuk Sağlığı Ve Aile Planlaması Merkezi
Özel Merter Vatan Hastanesi
İç hastalıkları, Nefroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Üroloji, Kulak burun boğaz Daha fazlaGülbayır Sokak No:10 Merter, İstanbul • Harita
Özel Merter Vatan Hastanesi
Beykoz Merkez Sağlık Ocağı
Merkez Mahallesi Fevzipaşa Cad., İstanbul • Harita
Beykoz Merkez Sağlık Ocağı
Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bahçelievler Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği Daha fazlaAdnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul • Harita
Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bahçelievler Semt Polikliniği
Birlik Sokak Akyıldız Sitesi C. Blok Levent, İstanbul • Harita
Levent Sağlık Ocağı
Haznedar Özel Hospitalium Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji Daha fazlaHaznedar Mah. Bağcılar C. E. Londra Asf. Haznedar, İstanbul • Harita
Haznedar Özel Hospitalium Hastanesi
Kadıköy bölgesinde İç Hastalıkları Uzmanı bulunan kurumlar