İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi
İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi
Arabacıalanı Mahallesi Eski Kazım Paşa Caddesi No:45/202, Serdivan 54050Sigortalar
- Diğer (İade)
p.....
Doğum kilolarımı verme sürecimde Havvanur hanıma başvurdum. Süreç çok güzel geçti. Randevularım yaklaşık bir saat sürdü diyaloglarımız çok iyi sanki arkadaşım gibi kendisi hiç zorlanmadım bu süreçte. çok kısa bir süre içerisinde hedef kiloma düştüm. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
y....g
Havvanur hanımla sosyal medya
sayesinde tanısma fırsatım oldu. Attığım mesajlara ilgili cevap vermesi ve iş saatim dolayı herhangi bir yerde bir danışma ve program alamıyordum bu konuda bana esneklik göstermiş olması yüzyüze görüşme olanağı sağladı bunun için Teşekkürler.Kendi kafama göre cihaz paketi belirlemiştim görüşmemizde andulasyon cizahazının bana daha uygun olduguna karar verdik diyetle de destekleme kararı aldık çok acıklayıcı ilgili konuşması sayesinde. Ben incelme, sıkılasma isteyerek gitmiştim şimdi sağlıklı zayıflamayla da devam ediyorum. 1 haftalık diyet sürem çok ıyı geçti bana uygun besin listesi hazırlamıştı hiç zorlanmadım devam ediyoruz. 24 seyanslık andulasyon paketimin 8 seyansını aldım daha ilk seansta 8 cm incelme oldu devam ediyoruz. Cihaz selilütlerime gözle görülür etki sagladı. Varis tedavisi görüyordum çok ıyı geldi ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Hersey mükemmel ilerliyor. Güler yüzlü ilgisi için teşekkür ediyorum.
ke...r
Ayşegül hanım ile bir arkadaşım vesilesi ile tanıştım. İki de bir diyet merkezine gittikten sonra ise hem vakuaktiv hem andülasyon hemde diyet programına bir aylık kaydoldum. Spor programında daha çok Havvanur Hanım ilgilendi, desteği çok büyüktü. Programın sonunda toplam 52,5 cm incelme ve kilo kaybı yaşadım. Ayşegül hanım ile diyet programı konusunda görüşmeler yaptık. İnanılmaz derecede güleryüzlü, samimi, ilgili ve nezaketli bir kişi. İyi yolum kesişmiş ve tanımışım. Bu süreçle birlikte iki de bir diyetle tanışmak konusunda geç kalmış olmama çok üzüldüm. Ayşegül hanım hem randevularda ayrıntılı bir şekilde sizin sağlığınız ve alışkanlıklarınız üzerinden sağlıklı yaşam yönlendirmeleri yapıyor. Hem de telefon - whatsapp üzerinden tüm sorularımı cevaplayıp doğru yönlendirmeleri yapıyor. Çok kısa bir tatilden sonra sürecime tekrar kaldığım yerden devam edeceğim. Teşekkürler İkide Bir Diyet.
İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi, Serdivan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi ile iletişime geçin.
İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi, toplam 42 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme.
İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi nerede?İkide Bir Diyet ve Beslenme Danışmanlık Merkezi adresi Arabacıalanı Mahallesi Eski Kazım Paşa Caddesi No:45/202 Serdivan şeklindedir.