Çukurambar Mahallesi 1465. Sokak No:5A/3 İpekyolu Konutları, Çankaya

Uzm. Kl. Psk. Fatma Dilvin Abacı Bilişsel Davranışçı Terapi

Terapiye başladığımda Fatma hanım çok güler yüzlü ve anlayışlı yaklaşımıyla bana güven verdi ve sorunumu aşmamda büyük rol oynadı. Terapide hangi yöntemi kullanıyorsa öncelikle açıklıyor, kendi eğitimi sırasındaki tecrübelerini aktarıyor ve uygulanan terapinin akılda kalmasını sağlıyor. Sayesinde kısa zamanda çok yol katettik. Hem kendimi çok iyi hissediyor hem de yaşanan olaylara mantık çerçevesinde bakabiliyorum. Allah razı olsun

Uzm. Kl. Psk. Fatma Dilvin Abacı Psikoterapi

Fatma Dilvin Hanım ile 13 yaşındaki kız kardeşim için görüşme sağladık. Ergen iletişiminin başarılı olması ve uyguladigi bdt ve emdr psikoterapi teknikleriyle kardeşimin sorumluluk almasını, kişiler arası iletişimdeki sıkıntılarını, okul kaygısını ve anne-babamınız boşanması sonucu yaşadığı travmalari atlatması sağlandı. Bu süreçte veli bilgilendirmesi ve ev ödevleri de süreci başarısını arttırdı. hiç arkadaşı olmayan kardeşim sürecin sonunda arkadaş grubu edinip tek başına dışarı çıkar oldu. Terapi önce tek başına markete dahi gidemeyecek durumda ve evde bile odasından çıkmayan bir dönemi yaşıyordu. Fatma Dilvin Hanım'a Çok çok teşekkür ediyorum.