İrfan Yorulmaz Muayenehanesi
İrfan Yorulmaz Muayenehanesi
Barbaros Mahallesi Güniz Sokak No:14/3, Çankaya 06680
er...
Dil kökü tümörü şikayeti ile uzun araştırmalar ve tavsiye üzerine İrfan hocam’la yollarımız kesişti ; müthiş bir hekim.. Konusundaki uzmanlığı ; her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatması ; ilgisi ; bilgisi ; deneyimi ; tecrübesi ve inanın en önemlisi de müthiş insanlığı … Ameliyatım öncesi detaylı muayene etmesi ; ameliyat öncesi ve sonraki süreci bilgilendirmesi ; takibi ve yönlendirmesi inanılmaz profesyonelce … Kulak burun boğaz da en doğru adres kendisi diyorum ; hiç düşünmeyin …
öz...e
Irfan hocama oğlumun tükrük bezindeki kitle teşhisiyle başvurduk.Gerek internet araştirmalarım gerekse çevreden araştırmalarım sonucu hocamın alanında çok başarılı olduğunu öğrendim.Muayenehanesine gittiğimiz ilk günden bu güne başarisı ve tecrübesiyle ilgili edindigimiz bilgilerde bizi hic yanıltmadı.Çok titiz ve cok başarılı bir hekim.Bu gün oglumun ameliyatinın 2.günü ve cok başarılı bir ameliyat geçirdi.Çok şükür hiç bir sıkıntı yasamadık ameliyat sonrası.En çok endise ettigimiz yüz sinirlerinde de en ufak bir tahribat yok.Bir anne olarak ben çok araştırdım ve sizede yardimci olmak için yazdım.Eğer KBB ile ilgili bir sorun yaşarsaniz kendinizi gözünüz kapalı irfan hocama emanet edebilirsiniz...Allah razı olsun ondan..
ha...r
İrfan hocamı internet üzerinden araştırma neticesinde irtibat kurdum.
yaklaşık bir yıl önce burun ameliyetı sonucunda sinüzlerde tümör olduğununu tesbit ve tümörün kötü huylu olduğunu patoloji sonucu ögrendim radyotarepi ve kemotarefi aldım sonuçta risk etmemek için ameliyat olmam gerekiyordu ve ameliyat için irfan hocamı tercih ettim iyiki etmişim şimdi Allaha şükür çok iyiyim ve irfan hocama sürekli kontrollere gidiyor 10 numara 5 yıldız hocam teşekkürler
tu...n
80 yaşındaki anneannemin ameliyatını gerçekleştirdi.Ümitsizliğimize ümit oldu.Kendisi gerçekten bulunmaz bir doktor.Diğer doktorların konuşamaz yemek yiyemez dediği çaresizlik anımızda, Allah İrfan Hocayı karşımıza çıkardı. Kendisinden Allah razı olsun.Çok zor bi ameliyat olmasına rağmen şükür anneannem eski sağlığına kavuşmuş durumda.
İrfan Yorulmaz Muayenehanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İrfan Yorulmaz Muayenehanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru.
İrfan Yorulmaz Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İrfan Yorulmaz Muayenehanesi, toplam 56 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon, Enjeksiyon Im.
İrfan Yorulmaz Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İrfan Yorulmaz Muayenehanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrfan Yorulmaz Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İrfan Yorulmaz Muayenehanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İrfan Yorulmaz Muayenehanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İrfan Yorulmaz Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İrfan Yorulmaz Muayenehanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İrfan Yorulmaz Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrfan Yorulmaz Muayenehanesi nerede?İrfan Yorulmaz Muayenehanesi adresi Barbaros Mahallesi Güniz Sokak No:14/3 Çankaya şeklindedir.
Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Çankaya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri