Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi
Hakkımızda
Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi
Hızırbey Mahallesi Gölcük Yolu, Isparta 32100
Oğlumu 1 yaşındayken sünnet ettirdik çok memnun kaldık iyileşme sürecimiz güzel geçti bi sıkıntımız olmadı şükür Mustafa beye teşekkür ederim çok başarılı ve ilgili bir doktor sizin gibi doktorlar hep var olsun
hi...k
45 günlük oğlumu sünnet ettirdik çok memnun kaldık hiç sıkıntı yaşamadık çok ilgiliydi yine olsa yine sizi tercih ederdik hiç bir doktor sünnet etmek istemedi küçük diye ama siz kabul ettiniz Denizli’den gelmiştik sizin için hiç pişman olmadık herşey için teşekkürler
Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi, Isparta şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi, Isparta şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Pratisyen Hekim, Çocuk Cerrahı, Acil Tıp Doktoru.
Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi hangi hizmetleri sağlıyor?Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi, toplam 16 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi nerede?Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi adresi Hızırbey Mahallesi Gölcük Yolu Isparta şeklindedir.
Isparta bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Isparta bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri