İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Bahçelievler, İstanbul 34000
fe...n
Hocama çok teşekkür ederim. Anlayışlı, anaç, açıklayıcı yaklaşımından çok memnun kaldım. Hocamızın eli de çok hafif 2 20lik diş çektirdim, işlem hangi ara başladı hangi ara bitti anlamadım. Kendisi gibi olan hekimlere çok ihtiyacımız var, tekrardan teşekkür ederim
ra...)
Dr.Dt. Seda YALVAÇ hanım; bilgili, anlayışlı, gayretli, mütevazı, hastaya kibar davranan, anlaşılır bir şekilde tedaviyi anlatan, eli çabuk ve herkese yetişmeye çalışan mükemmel bir doktor diş hekimi. Oğlumun 3-4 tane dişinde şiddetli ağrılar vardı. Bir dişine kanal tedavisi yaptı, 3 dişini de dolgu yaptı. Kendisinden ve yaptığı tedavilerden çok memnun kaldık. Böyle değerli güzide doktorlarımızı gördükçe çok mutlu oluyorum. Kendisine çok çok teşekür ediyorum. Allah yolunu açık etsin. -Ramazan YALÇIN(Tufan YALÇIN)- 20.06.2022
z....b
10 yıl önce aldırdığım dişte tekrar kist oluşmuş ve çekinerek gittiğim ve görüştüğüm çoğu doktorlar aradında bana güven bakışı ile karar verdim ve kisttimi cerrahi bir oparayon ile aldırdım .Kendisi sanırım bugün işine yeni başlamış ve rahatsızlığından dolayı izin almıştı ama o tatlı güler yüzüyle bir hastasına gayet sakin ve kibar bir doktordur kendisine çok teşekkür ediyorum çok memnun kaldığını iletiyorum. Böyle özverili böyle duyarlı bir hanımefendi karşıma hep çıksın inşallah
ra...l
Dis yaptırmak için seda hem gittim çoğu doktorlar nasıl yapılacağına karar veremedi seda sen hiç merak etme dişlerini ben yapacağım dedi ramazanda yemek yiyemiyorum.dislerimi okadar mükemmel yaptıki her sabah dişlerimi taktığım zaman ona çok dua ediyorum insanlığı hekimliği hanım efendiliği mükemmel Bi insan Allah onun ayagini taşa degdirmesin her zaman dua ediyorum.allah ondan razı olsun biz zaten razıyız gittiğim hekimlerin en değerlisi en mükemmeli....
mi...r
Bahcelievler adslye genel muayene bölümüne gitmiştim. Kendisine randevum olmadığı halde kapısını tıklatıp birşey danışmak için odasına girdim çekinerek. Gayet ilgili bir şekilde röntgenime baktı, uzun uzun görüşlerini anlattı, tedirgin olmamam konusunda teskin etti aynı zamanda ihmal etmemem konusunda uyardı yaklaşık 10 dk belki daha fazla. Üstelik dedigim gibi randevum bile yokken bunları yaptı. Çok çok tatlı bir hanımefendi teşekkür ederim kendisine
se....
Yirmilik dişlerim ve fazladan oluşan dişlerim için doktor hanımla randevu oluşturmuştum, devlet hastanesi ilgisizliği Önyargımı tamamen kırdı bir doktordan alınabilecek maksimum verimi aldım,Her sorumu detayıyla cevapladı, müsaitlik zamanıma göre randevu oluşturdu korkularımı giderdi inanılmaz ilgiliydi kendileri hayatımda gördüğüm en iyi doktor olabilir.
bü...n
Hamilelik sonrası kırılan ve ağrıyan yirmilik dişim sebebiyle gittim. Bahçelievler ağız ve diş hastanesinde hizmet veriyor, oldukça dakikler bekletmeden aldılar içeri. Sonrasında da uyuşturup hemen çekti dişimi, ne ara çekti anlamadım. Korkmadan gidebilirsiniz.
as...y
Seda hanım mükemmel bir diş hekimi. 2012 de ön dişlerime kaplama ve arka dişlerime köprü yaptırdım. Hastaya yaklaşımı, elinin hafifliği, pratik olması ve bütün hastalara yetişmeye çalışması kimseyi mağdur etmemesi... Sene 2019 ve ben hala ona dua Edip hatırlıyorum. Allah ondan razı olsun, yolu hep açık olsun.
d.....
Dr seda yalvaç hanım örnek bir doktor, çok anlayışlı bir insan. bir çok hekimin üstlenmedigi zor olabilecek köprü tedavim için tüm imkanlarını kullandı erimiş çene kemiğimden çekim ve yeni köprüyü başarıyla yerleştirdi
kendisinden ALLAH razı olsun.
İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Periodontolog, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı.
İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?İstanbul Bahçelievler Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Bahçelievler İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri