İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih 34098Sigortalar
- SGK
m....d
Prof. Dr. Mert Mahsuni Sevinç ve ekibine olan derin minnettarlığımı paylaşmak istiyorum. 2023 yılının Temmuz ayında rektum kanseri teşhisi aldım ve fiziksel ve psikolojik olarak zorlayıcı bir tedavi sürecine adım attık. İlk olarak 3-4 aylık kemoterapi ve radyoterapi sürecini tamamladık, ardından iki ameliyat geçirdim. İlk ameliyat sırasında kolostomi açılmak zorunda kalındı, sonrasında ikinci ameliyatla bu kolostomi kapatıldı. Bu sürecin her adımında Mahsuni hoca ve ekibinin hem profesyonel bilgi birikimi hem de hastaya olan yaklaşımı benim için çok değerliydi. Ameliyatlar, kemoterapi ve radyoterapi süreci kadar zorlayıcı olan, psikolojik açıdan yaşadığım yıpranmaydı. Ancak hocamın ve ekibinin güler yüzlü, sıcak ve destekleyici ilgisi bana moral ve güç verdi. Şu anda eski sağlıma kavuşmuş durumdayım ve kontrollerimiz devam etmekte, kendisi ilk günkü ilgisini hiç eksik etmiyor. Mahsuni hocam ve değerli ekibinden Allah razı olsun; başarılarının daim olmasını diliyorum.
f....a
Sayın Prof. Dr. Mert Mahsuni Sevinç hocama açık pankreas ameliyatımı oldum pankreasımdaki kist ve dalağımın alınması suretiyle ameliyatımı başarılı bir şekilde yaptığından ötürü değerli hocama minnetlerimi sunuyorum ve şu anda iyileşme sürecindeyim çok şükür.
Ayrıca hocamın nezdinde yardımcı doktorlarımızdan ve tüm emekçi arkadaşlarımızdan Allah razı olsun.
Bu ulvi ve kutsal hekimlik görevini başarılı bir şekilde gerçekleştirmeniz ve daha çok insanın sağlığına kavuşmasına destekte bulunacağınız nice zamanlar icin dualarımız sizinle olacak.
Başarılarınızın devamını diliyoruz
yolunuzun acik olması dileğiyle sizi Allah’a emanet ediyoruz.
s....g
31.07.2024 tarihinde Haseki eğitim ve araştırma hastanesi beyin cerrahi İbrahim burak DOÇ doktor güler yüzlülüğüylen,sempatisiyle ben İsmail Gezer boyun fıtığından ameliyat oldum.Çok şükür çok başarılı geçti.Kendisine şükranlarımı sunarım,başarılarının devamını dilerim...
p....y
Yaklaşık 2 yıl kadar önce sırt ağrısı,ateş,karın ağrısı şikayetlerime 3 ay boyunca çözüm yolu aradım.Her kontrolde üşütmekten kaynaklı denildi. En sonunda ölüme ramak kala acile kaldırıldım ve yatışım verildi. Ciddi bir sarılık olduğumun teşhisi konuldu ve bu sarılığın safra yollarında yer alan kistten kaynaklı olduğunu ve durumumun ciddi olduğunu söylediler. Bu sayede Prof. Dr. Mert Mahsuni SEVİNÇ hoca ile tanıştım. Benim açımdan uzun ve zorlu bir süreç başladı. Şöyle ki; safra yollarındaki kistten kaynaklı sarılığın sürekli tekrarlaması, her seferinde uzun süre hastanede yatışım beni psikolojik açıdan çok yıprattı. Ancak Mahsuni Hocam bu sıkıntılı sürecimi en aza indirerek olması gereken tüm tedavimle başından sonuna kadar itinayla ilgilendi. Zorlu bir ameliyata girecektim ve ameliyat sonra oluşabilecek komplikasyonlardan çok fazla korkuyordum.Mahsuni hocam sayesinde ameliyatım çok başarılı geçti.
t....t
Beyin zarı ameliyatı oldum doktorumuz o kadar çok ilgiliydi ameliyat öncesi ve sonrasında o kadar çok ilgilendi ki her şeyi açık ve net samimi şekilde anlattı tedavi sürecini çok zor süreçte karşıma çıktı kendisi gerçekten hiç bi doktor ameliyatı mı yapmazken Bilgihan bey yaptı yürüme bozukluğu konuşma bozukluğu denge bozukluğu vardı bos kaçağım vardı ameliyat oldum çok şükür bu halime eskisi gibi sağlıklıyım şuanda
Babamın kaşıntı şikayetiyle ilk gözüktüğü doktor. Aslında uyuz olmuş gezdiğimiz 4 diğer doktor aynı tanıyı koydu. Bu doktor psikolojik demişti. Psikiyatriye yönlendirdi. Yanlış yönlendirilmiş dedi psikolog. Doğru teşhis konulmadi
ü.....
Biz hocamıza annemi sırtındaki ağrıların bacağına vurması şikayetiyle götürdük.Anneme sol batın bölgesinde 7,5 cm lik kitle sebebiyle maalesef KANSER teşhisi konuldu.Ve bi önceki başka bi doktor ameliyatının riskinden ötürü bu ameliyatı yapmayı göze alamamışken,hocamız çözüm odaklı,doğru iletişim ve de bizleri her dakika bilgilendirme yöntemleri ile öncelikle bizde büyük bir güven hissi uyandırdı. Sonrasında da sihirli dokunuşlar ile harika bir ameliyat geçirmemiz sağladı. İnsanlığı,hastaya yaklaşımı,çözüm odaklı yollar izlemesi,güler yüzü,samimiyeti ve tecrübesiyle tüm hasta ve hasta yakınlarının tereddüt etmeden tercihi olmayı hak eden bir hekimdir hocamız. ANNEM sayesinde Kanseri yendi ve şu an da sağlıklı bir şekilde hayatını sürdürüyor. O sebeple hocamıza tekrar saygılarımızı sunuyoruz...
Hasta
Ben Ayşan Murat Yusel Erdal beyin 6 yildir hastasiyim vertigo ve migrenim var ilaclar kar etmedi 2 migren botoksumu uyguladi ve çok iyi durumdayim şukurler olsun Yukse beye duaciyim başarilarinin devamini diliyorum
ay...m
Babam Yusuf Ziya’nın REKTUM MALİGN Tedavi sırasında; Samatya hastanesine gittiğimizde Prof. Dr. Mert Mahsuni Sevinç Hocam ve ekibiyle tanıştık.Babamın ilk ameliyatını 18.04.2023 tarihinde 5 buçuk saat emek vererek yaptı ve kalın bağırsağına torba takıldı. Fakat ameliyatının 6. Gününde anastomoz kaçağı oldu ve babam acil olarak ikinci bir ameliyata alındı bu ameliyatı 3 saatte sürdü. Çok zor bir ameliyatı ama Mert Mahsuni Hoca’mın sayesinde çok başarılı bir ameliyat geçirdi.
40 gün kadar hastanede kaldık bu aşamada gerek Mert Hoca’mız gerek Bünyamin Hoca’mız ve isimlerini bilmediğimiz diğer asistan doktorlarımızdan, hemşirelerimizden ve diğer çalışan sağlık personelinin ilgisi ve anlayışı o kadar iyiyidi ki Allah hepsinden Razı olsun. İyi ki böyle içten davranan hekimlerimiz var. Bence sağlık sektöründe çalışan işlerini sizin gibi layığıyla yapan kanatsız beyaz meleklere ne kadar teşekkür etsek az gelir.Babamın sağlığına kavuşmasına yardımcı olduğunuz için ayrıca çok teşekkür ederim.
h....ç
Engin Çarkçı, hastasıyla ilgili olan mesleğinin hakkını fazlasıyla hak eden bir hekim. Benim diz kapağındaki grade1 yırtık için en uygun tedavi yöntemini uygulayıp ardından gerekli yerlere yönlendirdi. Annemin topuk dikeni ve yine diz kapağındaki kireçlenmeler için en uygun yöntemle tedavi etmeye çalıştı. Hasta sayısı Kalabalık olmasına rağmen her hastasıyla sabırla ilgilenip tedavi noktasında nokta atışı yapan , mesleğini severek icra eden mükemmel bir doktor kendisi. Yolu her daim açık olsun dilediği herşey gerçek olsun kariyerinde de en uç noktalara gelebilecek, kıymeti bilinmesi gereken nadide bir hekim gerçekten. Teşekkürü bir borç biliyoruz her zaman. İyi ki var , ne mutlu ki böyle bir hekime denk geldik .
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Fatih şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Fatih şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Göz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Dermatolog, Ürolog, Acil Tıp Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Aile Hekimi, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Hematolog, Göğüs Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Nefrolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Mikrobiyolog, Psikolog, Gastroenteroloji Cerrahı, Pratisyen Hekim, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Onkolog, Patolog.
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 426 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd. Fatih şeklindedir.
Fatih bölgesindeki Nörolog klinikleri
Fatih bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri