İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Tıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar 34668Sigortalar
- Diğer (İade)
t....h
Mahmut Bey İşinin ehli muhteşem bir doktor.Babamin açılmaz denen diz altı bacak damarlarını açtı.Guler yüzü insanı ,son derece tatmin eden açıklamaları ,insancıl yaklaşımı gerçekten dört dörtlük bir doktor.Beni en çok etkileyen yani ameliyattan çıkıp özellikle kendisi koşarak hasta yakınlarına detaylı bilgi vermesi oldu.Cogu hastanelerde doktorlara ulaşmak zor hatta ağızlarından zorla bı iki cümle alabilirken Mahmut Bey gibi Dr ları Allah Ülkemizden eksik etmesin.
d.....
Yaklaşık 20 yıldır hekimimizdir.
Önce babamın inme sorunu ile başladı yolculuğumuz.
Sonrasında benim ve çocuklarımın migren sorunları ile devam etti, MS konusunda uzmanlığa yöneldikten sonra dahi bizlerin her zaman dertlerini çözmeyi sürdürdü. Çok şükür hepimiz şifalandık. Elleri dert görmesin.
Bir hekimde aranacak özellikler bellidir, bilgili, ilgili ve şifa sunma yetisi ister insan... ancak Recai hocam bunun çok ötesinde, hastanın yaşadığı o zorlu süreçte, hastanın en yakın yol danışmanı oluyor. Uzun uzun anlatıyor, süreci planlıyor, her türlü soruya cevap alabiliyorsunuz, sözlerini dinler ve uygularsanız mutlak şifayla buluşabiliyorsunuz.
MS konusundaki çalışmalarıyla birçok insana umut ışığı olmuş çok yüce gönüllü bir hekimimizdir.
Allah başımızdan eksik etmesin.
Çok memnunuz.
halsizlik, öksürme ve vücut ağrısı şikayetiyle gitmiş olduğum dr. hanım; şikayetlerimi anlattığımda e bu soğuk algınlığı bilmiyormusunuz cevabını aldım. bu mizacını muayenem boyunca devam ettirdi. ateşime bakmadan ateş düşürücü, kan değerlerime bakmadan antibiyotik ilaç yazdı. muayenesi; sadece sırtımı iki kez dinlemek oldu.
y....k
Melih bey çok ilgiliydi tedavi sürecinde..Kilcal damar ve köpük tedavisi işlemi uyguladı..Son derece başarılı geçti..
fe...n
Melih bey damarlara köpük tedavisi ve kılcal damarlara lazer tedavimi yaptı. İlgi ve takibinden dolayı memnun kaldım, tavsiye ederim.
uğ...i
Eşimde migren var oyüzden gitti ilgisi alakası çok memnun kaldık ilaç tedavisi önerdi geçmezse ilacın tozu artıcağını söledi.
e....t
DOKTORLUĞUN VERMIŞ OLDUĞU SORUMLULUK'TAN DAHA FAZLASINI HASTALARINA BILGI VE NEZAKETI ILE ÇOK İLGİLENEN VE YAKINEN TAKİP EDEN BİR DOKTORDUR...BEN HASTASI OLARAK BOYUN FITIĞI AMELIYATI OLDUM VE COK IYI GECTI...AMA BU SÜREÇ 1YIL TAKİP SONRASI KARAR VERILDI. BEN SPORCUYUM VE ŞU AN ÇOĞU ARKADAŞIMI KENDI DOKTORUM MURAT BEY' E YÖNLENDİRDİM. HAFTAYA KONTROLUM VAR VE ÇOK IYIYIM ŞÜKÜR...
fu...n
Murat Şakir bey ile Kasım 2023 tarihinde karşılaştık. Annemin nüks eden beyin tümörü sonrası; hızlıca yönlendirmeleri sonucunda ameliyat kararı alındı. Ameliyatı gayet güzel geçti. Sonrasında hasta hakkında iletişimimizde hiç zorlanmadım. Kendisi hastaları konusunda çok özenle davranan biri. İhtiyaç duyduğum her an ulaşılabilir olması, yönlendirmeleri inanılmaz değerliydi bu süreçte. İnanılmaz yetenekli, donanımlı ve işini önemseyen, sahiplenen bir doktor. Kendisi hastaları için büyük bir şans.
hi...
Doc.dr murat şakir eksi hocama tavsiye üzerine gittik 15 sene once bel fıtığı ameliyati olan ancak basarisiz sonuclanan operasyon geciren annemi yillar sonra asiri artan his ve yürüme.problemi sonucu kendisini murat hocama götürdüm tetkileri cekildi hem bel hem boyun sonucunda ilk basda boyun fitigi ameliyati olmasi gerektigini soyledi annemin kendisi operasyon icin hic şüphe etmeden kabul etti doktorumuzun ameliyat oncesi ameliyat sonrasi detaylarini anlattikdan sonra dusunmeden kabul etti ve boyun ameliyati oldu bir sure sonrada bel fitigi ameliyati olacak ve vida takılacakti annem dusunmeden kabul etti anneme vida takilmasini beklerken annem 1 saat icinde ameliyattan çıktı murat hocam ameliyatta büyük bir titizlikle beldeki dejenerasyonu ve fitigi temizlemis vedaya gerek kalmadan operasyonu gerceklestirdi
Ve annemin 1 hafta sonra sagligina kavustu sayesinde sifa gorduk Allah razı olsun hem muayenesi hem ameliyati hemde sonrasinda iyilesme sürecinde ilgisi alakasi harikaydi
na...n
Murat Şakir hoca ile 6 ay önce babamın beynindeki tümör sebebi ile tanışma fırsatı bulduk. Öncelikle doktor, sonrasında bir abi gibi bize yol gösterip çok destek oldu ve babamın ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Kendisi çok anlayışlı ve empati kurabilen iyi bir doktor ve bilim insanı.En önemlisi bizi sonuna kadar dinleyip, güler yüzü ile anlayış içerisinde her daim sorularımıza cevap verdi.Kısacası bir hekimden çok daha fazlası.Allah Murat Şakir Hoca ve ekibinden sonsuz razı olsun böyle hekimleri başımızdan eksik etmesin. İyiki varsınız hocam ailecek her zaman duacınızız..
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Üsküdar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Üsküdar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Radyolog, Nörolog, Göz Doktoru, Ürolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Mikrobiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Patolog, Aile Hekimi, Nefrolog, Dermatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Gastroenterolog, Kardiyolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Onkolog, Göğüs Cerrahı, Genetik Uzmanı, Gastroenteroloji Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, İmmünolog, Radyasyon Onkoloğu, Pratisyen Hekim, Alerji Hastalıkları Doktoru, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, toplam 404 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Allerjik Deri Testleri, Botoks, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, Deri Eksizyonel Biyopsisi, Deri Lezyonlarında Biyopsi Ve Kesi Alımı, Dermagrafi(Kalıcı Makyaj(Mikropigmentasyon)), Dolgu, Dudak Büyütme.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi Tıbbiye Cad. No: 40 Üsküdar şeklindedir.
Üsküdar bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri