İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası
Aksaray, Dr. Adnan Adıvar Cd. No: 9, Fatih 34130
me...r
Kardiyoloji kalp damar daralma sorunlarından dolayı değerli hocamıza muayne ve ancu oldum.damarlarıma yaptığı etkin mudahale ile ne kadar yaratıcı ve etkili başarılı hekim olduğu kanaatindeyim. Büyle değerli genç ve bilgili hocalarımızın devlet hastahanelerinde halka hizmet etmesi bizler için şanstır. Teşekürler mehmet mustafa CAN hocam. M. F. S.
üm...k
Bir devlet hastanesinde kardiyolog araştırması içindeyseniz başvuracağınız ülke çapındaki en değerli hekimlerden biridir. 32 yaşında genç bir hastayım geçirdiğim kalp krizi sonrası kalp yetmezliği tedavimde de ani kalp durması sonucu hastane odasında pes etmeyerek bana acil müdahalede bulunmuş ve beni hayata döndürmüştür canımı emanet ettiğim güvendiğim en iyi doktordur. Tedavimde kendi gayreti ile bana kalp pili tedavisinde ameliyatımda bulunmuş sohbeti ve samimi yaklaşımıyla bana tedavimde geçen bir yıllık süreç içerinde destek olan yönlendiren ve ilaç tedavisiyle beni gücü yarım kalmış bir insan olarak bırakmamış ayağa kaldırmıştır. Kendisinden Allah razı olsun, dünya çapında hakettiği yerlere gelmesini istediğim bir doktordur mutlaka tavsiye ediyorum.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası, Fatih şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası, Fatih şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikiyatrist, Kardiyolog, Pratisyen Hekim.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası, toplam 86 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı, Aortik(Kalp) Anevrizma Cerrahisi, Aritmide Ablasyon Tedavisi.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası nerede?İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Binası adresi Aksaray, Dr. Adnan Adıvar Cd. No: 9 Fatih şeklindedir.
Fatih bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Fatih bölgesindeki Nörolog klinikleri