İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli, Kartal
et...z
Sayın Mehmet altuğ Tuncer hocamın şifalı elleriyle yapmış olduğu aort analizma ameliyatı ile tekrar hayata tutulmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorum önce insan sağlığını ve insan üstü kişiliği ile hayatıma dokunan altı hocama hayatım boyunca minnettarım altuğ hocam iyi ki varsınız varlığınız bizler için büyük nimet her şey için iyi ki varsınız her daim var olun
me...a
Koşuyolu Kalp Eğitim İhtisas Hastanesinde bir kaç sefer anjiyo oldum, iki ayrı damara iki Stent takıldı ve hayatımıza devam ediyoruz.
Saygıdeğer kardiyoloji Hocamız Prof. Dr. Cihangir Kaymaz'a daha öncede görünmüştüm, Bende ayrıca Akciğer Tansiyonu çıkması sebebiyle Kasım.2024 tarihinde yine muayene oldum. Hocam Kardiyoloji ve Akciğer tansiyonu tedavisinde harika, Minnettarız. Hocamız poliklinik günü erkenden bekleyenlerin sorunlarını sabırla dinliyor cevaplandırıp yönlendiriyor, muayene ve tedavilerinde konusunda Akciğer Tansiyonunda çok iyi uzman ve konuya hakim, güleryüzlü İnsan, Bilgili, çalışkan, sabırlı, eğitici, harika. daha ne diyeyim.
yı...u
Mehmet bey ilk ameliyatımı Mart 2021 yılında Aort damarından yaptı, ikinci ameliyatımı 30 Temmuz 2024 yılında Kalp kapakçığı, aort kökü ve aort damarlarından kaynaklı olan operasyonda kusursuz bir şekilde ameliyatını gerçekleşti, bu süreçte olağanüstü bir şekilde hem aileme hem de bana ilgi gösterdi. Bu sene gerçekleşen ameliyatım 12 saat sürdü, ameliyat bittikten sonra ise yoğun bakımda narkozdan uyanana kadar başımdan ayrılmadı ve bu süreçte de bu kadar yorgunluğun üzerine aileme odasında özel bir bilgilendirme yaptı. Her gün düzenli bir şekilde mesai içi mesai dışı olmaksızın kontrol etmeye geldi ve kontrolleri takip etti. Bu süreçte şahsım ve ailem adına bizleri çok motive etti, her gün düzenli bir şekilde ailemi bilgilendirdi. Şahsım ve ailem adına çok minnettarım, sizin gibi doktorların artması dileğiyle. Sağlık ile kalın.
h....ş
Kronik kalp damar hastasi annemi , obeziteyle birlikte doğan çeşitli rahatsızlıklarını çözen, Yaklaşık 20 yıllık doktorumuz.Masada kalır dedikleri annemi defalarca anjiyo yapmıştır. Sayesinde bizimle beraber hala annem. Cihangir hocadan allah razı olsun. Hastasının sorunlarını çözebilen devletde çalışmasına rağmen aradığımızda acil durumlarda ulaşabildiğimiz ailemizin doktoru. Mesai saati 4.15 de bitsede gelen hiçbir hastasını geri çevirmeyen hastalarıyla fazladan zaman ayıran bu sebeplerden dolayı mesaisinin üzerine 3-4 saat daha calısarak 7.30-8 gibi cıkıyor. Yaklaşık 20 yıldır hastanelerin içerisindeyiz Cihangir hoca gibi doktor görmedim. Kendisi ile ekibinin ellerine kollarına sağlık.
na...r
2017 yılında Kartal Koşuyolunda Doktor Mehmet Yanartaş bey annemi kalp kapağı ve ritim bozukluğu ameliyatı etti.Gercekten çok memnun olduk.7 yıldan beridir İNR oluyor çok şükür sağlık durumu iyi Mehmet bey ve ordaki ordaki tüm asistan hemşireler personellerin hepsinden Allah razı olsun.
ti...r
9!yaşındaki oğlumda doğuştan kalpten akciğere giden damarda darlık vardı.İstanbul Koşuyolu kalp ve ihtisas hastanesinde doç Dr.metin sungur u ulaştık .işinin ehli,sabırla bizleri dinleyen , yardımcı olmaya çalışan bir insan metin sungur..çocuğumun tıkalı olan damarını o sihirli elleriyle, %5 anjiyo ile açılma ihtimalini %100 e çevirerek ameliyatsız halletti.allah ondan razı olsun.ömrü uzun olsun.
fa...
Toker bey alanında on numara . Ankara’da çok riskli ameliyat dediler ve çoğu doktor ameliyata cesaret edemedi. Saolsun hocamız babam Mustafa Belkaya yı getirin bana dedi. Ona emanet ettik 4 kalp damarı tıkalıydı 2 damar değişti 2 stent kısa sürede taburcu etti. Emeğine sağlık
gü...
rabbim size uzun ömürler nasip etsin sevdiklerinizle birlikte.Annemin anjiyo sunu yapmıştınız.doktorlar riskli derken ,ne riski diyerek siz yaptınız teşhis bile koyamamışlardı.Kalbinde ritim bozukluğu var annemin,bizi aydınlattınız,çok korkmuştuk anjiyodan çıkabilecekmi diye ,siz bizim yüzümüzü güldürdünüz Rabbimde hep sizin yüzünüzü güldürsün ayağınıza taş değmesin. Hep dua ediyoruz hocam Allah size uzun ömürler versin inşallah
fe...l
Hastalarına karşı çok şefkatli ve bugüne kadar gördüğüm en ilgili doktor. Kendisini tavsiye üzerine tanıma fırsatı buldum. Alanında uzman ve çok ilgili.Testim negatif çıktığı halde detaylıca araştırmak için endoskopi yapmak istedi. Tetkiklerden sonra da çok detaylı olarak yapmam gerekenleri açıkladı. Mola vaktinde bile hastalarıyla ilgilenen hem insanî yönüyle hem de mesleki tecrübesiyle tavsiye edebileceğim bir doktor.
ş....s
Mehmet Erdem TOKER, kendini hem mesleği hem de insani yönden tam anlamıyla mükemmel yetiştirmiş biri. Babam Meriç Duran’ın 12 yıl önce çok riskli görülen bypass ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş kalbe giden 3 ana damarını be kalp kapakçıklarını değiştirmiştir. Ameliyat öncesi hasta yakını olan bizlere davranışı, ameliyat sonrasında göstermiş olduğu alaka için kendisine minnettarım. 12 yıl geçmesine rağmen babamın her aramasını açan, her mesajına yanıt veren hala sürecinin en yakın takipçisi olan bir doktor. Doktor dediğime bakmayın babam ve bizim için bir doktordan çok daha fazlası…
Bypass ameliyatı ve sonraki süreçte göstermiş olduğu alakadan hastalarına sadece bir doktor olarak yaklaşmadığını onlarla gönül bağı kurduğunu anlayabilirsiniz. İşini hakkıyla yapan, bu mesleğe gönülden bağlılığı her hareketinden anlaşılan Toker Bey gibi doktorların sayılarının artması temennisiyle.
İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kartal şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Kartal şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kardiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Gastroenteroloji Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Genel Cerrah, Aile Hekimi, Göğüs Cerrahı, Gastroenterolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Nörolog, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Mikrobiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Nükleer Tıp Doktoru, Psikiyatrist.
İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 266 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Akciğer Biyopsisi, Akciğer Cerrahisi, Akciğer Transplantasyonu, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Anterior Mediastinotomi, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Bronkoskopi.
İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Denizer Caddesi Cevizli Kavşağı No: 2 Cevizli Kartal şeklindedir.
Kartal bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Kartal bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri