İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
- SGK
- Sompo Sigorta
- Ziraat Sigorta Tüm sigortaları göster
mu...r
27/05/2024 tarihinde bay pas ameliyatı oldum şimdiye dek gördüğüm en iyi en alakalı işini severek yapan hastası ile hasta doktor ilişkisi yerine arkadaş dost gibi yakınlık gösteren ameliyat sonrası gece yarısı bile olsa kat hemsirelerine telefon ile destek veren sizi dinleyen ve şakalaşan bir hekim kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün beni Türk hekimlerine emanet edin sözünü taşıyan bir hekim.beni sağlığıma kavusturdugunuz için n size hocaniza ve tüm ekibinize sonsuz minnettarim
d....ş
babam 78 yaşında parkinson hastası.son zamanlarda sürekli uyur haldeydi.Cansu hanım uyguladığı tedavi sonrasında çok çok farklı,gayet de iyi. çok tatlı çok ilgili,fazlasıyla detaylı bir muayene de yaptı.kesinlikle tavsiye ediyorum
em...u
Merhabalar
Tavsiye üzerine gittim Cansu hanıma İlk seansım olmasına rağmen ağrılarım da azalma oldu benim bu ağrıların geçeceğine hiç inancım yoktu migren botoksu tedavisi sayesin de rahatladım ve seanslarımı aksatmadan devam edeceğim tedaviye.
Cansu hanımın Tedavi sürecinde Sürekli iletişim halinde olması ilgili ve motive edici yaklaşımda bulunması beni daha çok tedaviye yöneltti
Yakın zamanda yüzümde uyuşma, elektrik çarpması şikayetim nedeniyle Nöroloji polikliniğine başvurdum. Doktorum, durumumu titizlikle değerlendirerek gerekli tüm tetkikleri yapmamızı sağladı.Bu süreçte doktorum, her tetkikin amacını ve sonuçlarını anlaşılır bir şekilde açıkladı. Takip sürecim boyunca gösterilen ilgi, profesyonellik ve alaka sayesinde şimdi çok daha iyiyim ve doktorum sayesinde sağlığıma kavuştum.
ö....y
Baş ağrım dolayısı ile kendisine başvurdum. Uyguladığı tdv ile çok rahatladım. Baş ağrım geçti.
a ...e
Baş ağrısı şikayetimle sizin kapınızı çaldığımda, hayatımın en önemli kararlarından birini vermiş olduğumu bilmiyordum. Yaptığınız detaylı muayene ve sonrasında gerçekleştirilen görüntülemeler sayesinde beyin damarımdaki anevrizmayı tespit ettiniz. Bu sayede zamanında müdahale ile sağlığıma kavuşmamı sağladınız. Sadece mesleki becerileriniz için değil, aynı zamanda gösterdiğiniz insanüstü özen ve anlayış için de size derin minnettarlığımı ifade etmek istiyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki sizin gibi doktorlarımız var
d.....
Sürekli baş ağrılarımdan kurtulmak için daha önceden tedavi olan arkadaşımın önerisiyle migren botoksu tedavisi için doktor hanıma başvurdum. Başlangıçta bu yönteme karşı biraz tereddüt etsem de, doktorumun detaylı bilgilendirme yapması ve süreci anlaşılır bir şekilde açıklaması beni rahatlattı. Tedavi sürecinde her türlü soruma sabırla ve açıklayıcı bir şekilde yanıt verdi. Migren botoksu sayesinde baş ağrılarımın şiddetinde ve sıklığında belirgin bir azalma yaşadım. Daha enerjik hissediyorum ve günlük aktivitelerimi ağrı olmadan yapabiliyorum.
i̇...n
Sağ meme ameliyatımı çok değerli hocam Prof. Dr. Manuk Manukyan yaptı. Hastasının ruh halinden bu kadar iyi anlayan bir doktor ile hiç tanışmamıştım . Manuk hocam, insancıl tavırları, cerrahi başarısı , çalışkanlığı , dakikliği, hasta ile ilgilenmesi, müthiş idealistliği, güleryüzlülüğü ve özellikle ameliyat öncesi anestezi yapılmadan önce moral vermesi ile hayatımda çok zor bir süreç olan kanserle savaşımı kolaylaştıran bir yüce insan. Doktorumun emekleri çok. Kendisine sağlıklı uzun ömürler diliyorum .
st...n
I went to many doctors and physiotherapy centers before coming to Mr. Alper due to my back pain that had been going on for more than two years. Finally, I decided to have surgery right after and thanks to the extremely accurate diagnosis and guidance of Mr. Alper for my herniated disc. After the surgery, my recovery process was painless and took a short time. I am grateful to him, lots of thanks wholeheartedly.
ma...a
Мой муж страдал от болей в шейном отделе позвоночника. Он обращался за консультацией в несколько клиник, в ходе которых не было получено полной информации. Потом по рекомендации он обратился к доктору Альперу Караоглану, который успешно провел операцию. Я благодарна профессору за то, что он помог моему мужу. И рекомендую всем, кто имеет проблемы со здоровьем не откладывать их, а решать сейчас и жить полной жизнью!
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Maltepe şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Maltepe şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, Mikrobiyolog, Patolog, Acil Tıp Doktoru, Kardiyolog, Psikiyatrist, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Psikolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Göğüs Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Üroloğu, Dermatolog, Onkolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Neonatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, El Cerrahı, Gastroenterolog, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru, Nefrolog, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Çocuk Cerrahı.
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 319 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Fundoplikasyon.
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Bağlarbaşı, Feyzullah Cad. No:39 Maltepe şeklindedir.
Maltepe bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Maltepe bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Maltepe bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Maltepe bölgesindeki Ürolog klinikleri
Maltepe bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri