İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi

Ağız ve diş sağlığı , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Kulak burun boğaz doktoru , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Kardiyolog , Genel cerrah , Anatomist , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Beyin ve sinir cerrahı , Ürolog , Biyokimya uzmanı , Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı , Dermatolog , Çocuk kardiyoloğu , Göz doktoru , Kalp ve damar cerrahı , Acil tıp doktoru , Göğüs hastalıkları doktoru , Aile hekimi , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Gastroenterolog , Diyetisyen (beslenme uzmanı) , Çocuk hematolojisi doktoru , Embriyolog ve histoloji doktoru , İç hastalıkları uzmanı , Radyolog , Enfeksiyon hastalıkları uzmanı , Çocuk metabolizma hastalıkları doktoru , Ağız diş ve çene cerrahı , Çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzman , El cerrahı , Çocuk nöroloji uzmanı , Protetik diş tedavisi uzmanı , Çocuk endokrinoloji doktoru , Çocuk alerjisi doktoru , Ağız yüz ve çene cerrahı , Çocuk nefroloji uzmanı , Endokrinolog ve metabolizma hastalıkları dokt , Diş hastalıkları uzmanı , Patolog , Çocuk i̇mmünolojisi doktoru , Onkolog , Endodontist , Halk sağlığı hekimi , Algoloji doktoru , Çocuk onkoloji uzmanı , Alerji hastalıkları doktoru , Fizyolog , Nefrolog , Periodontolog , Çocuk göğüs hastalıkları doktoru , Nörolog , Göğüs hastalıkları ve tüberküloz doktoru , Mikrobiyolog , Romatolog , Hematolog , Fizik tedavi uzmanı daha fazla

İstanbul 1 adres

• Anadolu Sigorta
  • Ankara Sigorta
  • Aviva Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Türk Nippon Sigorta
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Unico Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Ziraat Sigorta
  • Zurich Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Dr. Öğr. Üyesi Lütfü Şeneldir Diğer

Bugün kendisiyle yollarımız kesişti.
    Oğlumda geniz eti sebebiyle kulakta sıvı birikmesi ve buna eşlik eden hafif işitme kaybı farketmiştim.
    Daha muayeneye girer girmez çocukla ve benimle olan iletişimi muazzamdı yaptığı her işlemi oğluma anlattı. Oğlum daha 3 yaşında hiç korkmadı ürkmedi. Çok cana yakın bir doktor keşke daha önce karşılaşsaydık dedim. Tedavimize başladık haftaya kontrolümüz var şiddetle kendisini öneriyorum. Rabbim de onu halden anlayan iyi insanlarla karşılaştırsın

Prof. Dr. Ahmet Şaşmazel Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Çocuk kardiyologumuz Prof. Dr. Aygün Dindar Hoca sayesinde Ahmet Hoca ile yolumuz kesişti. Kendisi 3 yaşındaki kızımıza ASD ameliyatı yaptı. İşinin ehli bir doktor olduğu çok belli. Çok konuşmayı tercih etmeyen belki de sevmeyen ama inanılmaz güven veren biri. Her şeyden önce şeffaf, merhametli ve çok çok iyi bir insan. Allah ondan da onu yetiştirenlerden de razı olsun. Ayağına taş değdirmesin

Doç. Dr. Güzide Doğan Diğer

Erken doğan prematüre kızımın iştahsızlık ve zayıflığı yüzünden gitmediğim sağlık kuruluşu ve götürmediğim doktor kalmadı. Takip ettiği doktoru süt alerjisi var desede bir türlü tahlillerde çıkmıyordu artık pes ettiğim ve kızımın zayıflığını kabul etmeye başladığım anda Güzide hocayla karşılaştım iyi ki de karşılaşmışım tek kelimeyle mükemmel bir doktor gerek bilgisiyle gerek hastalara olan güzel iletişimiyle alanında nadir hekimlerden biri benim gibi çocuğunda şikayeti olan ebeveynler varsa mutlaka Güzide hocaya götürmelerini tavsiye ederim

Prof. Dr. Abdullah Erdem Diğer

Oğlum 4 yaşındayken kalp rahatsızlığı sebeyle hocamıza ulaştık . Ameliyat sürecinde hep yanımızdaydı . 5 yıl sonra kontrole gittiğimizde ağzımızı açmadan çocuğumuzu hatırlayacak hatta yapılan işlemi söyleyecek kadar işinin ehli bir hekim . Mevlam sayılarını çoğaltsın inşallah .

Doç. Dr. Güzide Doğan Diğer

5 Yıl boyunca alerji, karın ağrısı , kusma şikayeti ile gitmediğimiz doktor kalmamıştı artık çaresiz kalmışken Güzide hocamızla yolumuzun kesişmesi bizim için büyük bir şans oldu gitmediğimiz bir doktor kalmadı hiç bir sonuç alamamıştık Güzide hocayla tanışına kadar o kadar ilgili, şefkatli ve bilgili yaklaştıki ilk muayenede teşhisi yaptı
    Sizin gibi bir doktorla tedavi görmek gerçekten büyük bir şans. Bizi her aşamada bilgilendirdiniz ve çok büyük bir rahatlık sağladınız. Güler yüzlülüğünüz ve pozitif yaklaşımınız sayesinde oğlumun tedavisi çok daha kolay geçti. Gerçekten harika bir doktorsunuz. Çocuklarınızı gözü kapalı emanet edebilirisiniz. oğuzhan güzel artık sağlığına kavuşuyor canım hocam iyiki varsınız

Dr. Öğr. Üyesi Enver Atay Diğer

İlk kızımda doğru doktoru bulana kadar hastalık dan bir türlü kurtulamıyor duk ayda 1 kesin antibiyotik kullanmamıza rağmen yüksek ateş den kurtulamıyor duk takı Enver beye denk gelene kadar Allah razı olsun çok ilgili bilgili bir doktor teşhisleri hep doğru çıkıyor gereksiz ilaç ve tahlil asla istemiyor öncelik çocuk menfaatine önem veriyor 2. Kızımın doğumundan itibaren Enver bey ile devam ediyoruz başka bir doktora asla güvenmiyorum gözünüz kapalı evladınızı götürebilirsiniz

Prof. Dr. Abdullah Erdem Diğer

Pulmoner artezi ile çocuğum Kocaeli'nden sevk edildi en büyük sansimiz Abdullah hocama denk gelmemiz hocamın gerek açıklamaları gerek ilgisi herşeyi ile muhteşem bir insan evladimin hayata tutunmasindaki en büyük etken Allah razı olsun

Dr. Öğr. Üyesi Halil Suat Ayyıldız Diğer

Değerli hocam Halil Suat geçen hafta kızımı Sümeyeyi yaptığı yumuşak doku tümörü ameliyatı ile bizi tekrar hayata döndürdü diyebiliriz. Bütün korkularımızı bizden aldı. Çok başarılı bir operasyondu ona ne kadar övsek az Çocuklara davranışı, naipliği, bizleri aydınlatması çok çok iyiydi. Allah ondan binkere razı olsun. Kızımın boyun bölgesinde küçücük bir izi olacak başka bir doktor olsaydı kimbilir boyunundaki iz kocaman olacaktı. Üstelik verdiği o bölge için krem mükemmeldi. En ince ayrıntıya kadar düşünür. İyi ki Halil Suat hocamla yolumuz kesişti.

Prof. Dr. Abdullah Erdem Diğer

28 aylık bebeğimin kalbinde üfürüm olduğunu söyleyen doktorumuz bizi çocuk kardiyoloğuna yönlendirdi.Araştırmalarım sonucu Abdullah hocamı buldum harika ötesi iletişimi ve bilgisiyle içimize su serperken kalbimizi de feth etti iyi ki sizi bulmuşum hocam Nil Arvenin de çok selamı var :)

Prof. Dr. Abdullah Erdem

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sağlıklı mutlu günler dilerim.

Dr. Öğr. Üyesi Ebru Karcı Tıbbi Onkoloji Randevusu

Babamın akciğerinde kitle görülmüş ve ameliyatla alınmıştı kitle. Kontrol sürecinde karaciğerde de kitle tespit ettiklerini ve kemoterapiye acilen başlanılması gerektiğini söyledi doktorlar . Araştırmalarımız sonucunda Ebru Hocama gittik. İlk görüşmede bile kimseye inanmayan ve tedaviyi kabul etmeyen babamı ikna etti güler yüzlü doktorumuz:) eski petleri inceledi, alınan kitleyi tekrar incelenmesini istedi , karaciğerden biyopsi yapıldı ve patoloji sonuçlarını karşılaştırdı. Kemoterapiye ihtiyaç olmadığını aylık yapılacak iğne, akıllı ilaç ve eş zamanlı lutesyum tedavisine başladı. Bir sene sonunda kitlelerde ciddi oranda küçülme gözlendi. Küçülmeyi gördüğü andaki mutluluğu bizden fazlaydı :) Babama içten sarılışı hala gözlerimin önünde. Güler yüzlülüğü, insanlığı, açıklamaları, insanlara değer vermesi ailecek hayranız Ebru Hocama Tedavimiz devam ediyor. Allah bin kere razı olsun

• İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Genel Cerrah, Anatomist, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Biyokimya Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Dermatolog, Çocuk Kardiyoloğu, Göz Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Aile Hekimi, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Gastroenterolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Hematolojisi Doktoru, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, El Cerrahı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Alerjisi Doktoru, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Diş Hastalıkları Uzmanı, Patolog, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Onkolog, Endodontist, Halk Sağlığı Hekimi, Algoloji Doktoru, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Fizyolog, Nefrolog, Periodontolog, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Mikrobiyolog, Romatolog, Hematolog, Fizik Tedavi Uzmanı.
  • İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, toplam 682 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Derin Beyin Stimülasyonu, Dikiş, Diskektomi.
  • Hayır, şu anda İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi adresi Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul şeklindedir.