Diğer kurumları göster
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri Tüm sigortaları göster
n....y
Hakan bey gerek deneyimi ve becerisi gerekse sakinliği ve ustalığı ile harika bir hekimdir.cok zor zamanımda hiçbir komplikasyona yol açmadan sunizit ve büyümüş polip ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi.kontrollerde kısıtlamaya gitmeden tam iyileşme saglayana kadar çağırdı. iyi ki var
bi...
Sayın Alper Özkan, hastasının beklentilerini çok iyi anlayan verilmesi gereken tedaviyi çok iyi belirleyen, hasta ve hasta yakını ile çok iyi iletişim kuran empati yapabilen ve her zaman ulaşılabilen mükemmel bir doktor. Kendisine Akciğer CA tanısı ile geldim. 05.11.2022 pet ct ye göre sol akciğerde 25*23 mm olarak ölçülen SUV Mac değeri 8.6 olan FDG tutulumu vardı. Sn. Özkan nın yönlendirmesi ile kemoterapi ve radyoterapi tedavisi aldım. Yakın zamanda aldığım sonuçlar sevindiriciydi 29.05.2023 deki güncel PET çalışmasında bu FDG tutulumlarının çok düştüğü görülmüştür. Kısacası tedavi çok iyi cevap vermiştir. Saygılarımı sunarım.
a....f
Kemoterapi tedavisi alıyorum.Damar yolu sıkıntısı şikayeti nedeni ile gittim.Port takıldı.Gerek hastasına gösterdiği ilgi gerekse mesleki tecrübesi ile güven veren bir doktor.Kendisine çok teşekkür ederim.
o....o
Enfeksiyon ve halsizlik şikayeti nediyle gittim.Gerek hastasına gösterdiği ilgi gerekse mesleki tecrübesi ile güven veren bir doktor.Kendisine çok teşekkür ederim.
v....v
Kanser şüphesi olduğu için randevu alıp,gittik.istenen biyopsi tetkiki yaptırdık.Tanı almamızı hızlandıran hekimimize ve tüm hastane çalışanlarına ,asistanına gerçekten
çok teşekkür ederiz.
t.....
Ultrason çekimi için randevu aldık.İlgisi ve iletişimi çok iyi bir hekim sonuçlarımızı hemen aldık.Tekrar teşekkür ederim.
ş....i
Şeker hastasıyım kontrollerim için randevu aldım.dahiliye doktoru sayesinde ağrılarımdan kurtuldum asistanına ve kendisine teşekkür ediyorum sağolun.
y....z
Kemoterapi tedavisi alıyorum.Belli aralıklarda pet çektiriyorum.Raporlarımı detaylı olarak alıyorum.Yönlendiren hekimin kendisinden detaylı bilgi alabiliyor.Çok teşekkür ederim.
r....a
Kalp rahatsızlığım içim gittim.Düzenli olarak kontrollerimi yaptıyorum.Tüm ekibe ve doktoruma teşekkür ederim.
s....v
Rahimde kitle için kendisine randevu aldım.Çok hızlı bir şekilde tanı konuldu ve Ameliyatımı oldum.
Herkese çok teşekkür ederim.
İstanbul Onkoloji Hastanesi, Maltepe şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Onkoloji Hastanesi, Maltepe şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Radyasyon Onkoloğu, Genel Cerrah, Radyolog, Onkolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Aile Hekimi, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Algoloji Doktoru, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nükleer Tıp Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Mikrobiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Patolog.
İstanbul Onkoloji Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Onkoloji Hastanesi, toplam 600 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Akciğer Biyopsisi, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Karaciğer Biyopsisi, Mamografi, Tiroid Iğne Biyopsisi, Dijital Mamografi, Randevu, Meme Radyolojisi, Normal Randevu.
İstanbul Onkoloji Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Onkoloji Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Onkoloji Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Onkoloji Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Onkoloji Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Onkoloji Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Onkoloji Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Onkoloji Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Onkoloji Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?İstanbul Onkoloji Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Onkoloji Hastanesi nerede?İstanbul Onkoloji Hastanesi adresi Cevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75 Maltepe şeklindedir.
Maltepe bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Maltepe bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri