Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Özel Amerikan Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 2 adet ağız diş ve çene cerrahisi uzmanı, 3 adet aile hekimliği uzmanı, 3 adet alerji hastalıkları uzmanı, 16 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet beslenme uzmanı uzmanı, 10 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk alerjisi uzmanı, 5 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 2 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 3 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 1 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 1 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 13 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 9 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet el cerrahisi uzmanı, 10 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 5 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 6 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 11 adet gastroenteroloji uzmanı, 47 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı, 6 adet göz hastalıkları uzmanı, 5 adet hematoloji uzmanı, 7 adet iç hastalıkları uzmanı, 79 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 8 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 18 adet kardiyoloji uzmanı, 30 adet kulak burun boğaz uzmanı, 5 adet nefroloji uzmanı, 1 adet neonatoloji uzmanı, 7 adet nöroloji uzmanı, 2 adet nükleer tıp uzmanı, 23 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 32 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 5 adet psikiyatri uzmanı, 2 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 13 adet radyoloji uzmanı, 1 adet romatoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 4 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 3 adet tıbbi patoloji uzmanı, 16 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Özel Amerikan Hastanesi İstanbul ilinde Güzelbahçe sokakno:20 Nişantaşı Teşvikiye adresinde bulunmaktadır.

Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul 34365
  • Ziraat Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

R
    Prof. Dr. Cumhur Bülent Urman Diğer

Benim sevgili doktorum. 34 yaşımda değerlerim düşük olduğu için girmiş olduğum yumurta dondurma sürecimde başından sonuna yanımda olup operasyona kendisi girdi. Asla fazla ilaç kullanmadı ve daha önce başka bir kurumda çok daha fazla ilaçla toplanandan daha fazla yumurta topladık.
    Bunun yanında merhametli ve çok yardımseverdir.
    Akademik bilgilerine çok güvendiğim, Türkiye'deki sayılı değerli isimlerden, kendisine sağlıklı uzun ömür diliyorum.

Prof. Dr. Cumhur Bülent Urman Diğer

Doğumumu gerçekleştiren ve sürecimi takip eden müthiş doktor. Hamileliğimde doğumumda çok sakin geçti. Prof yaklaşımı, sakinliği ve net oluşu ile bana güven verdi.

V
    Prof. Dr. Ömer Faruk Ünal Diğer

Hayatınızda muhteşem doktorlara her zaman denk gelmezsiniz. Ömer Faruk Hocam karışılabileceğiniz, görebileceğiniz muhteşem doktorlardan. Hocam benim troid operasyonumu mükemmel bir şekilde gerçekleştirdi. Hocama ve ekibine sonsuz minnetlerimi sunar. Eli öpülesi değerli hocama saygılarımla. Alanında tartışmasız 1 numara.

Prof. Dr. Ali Orhan Bilge Diğer

Babamın karaciğerinde tümor vardı. Babamlar Yalova’da yaşamasına rağmen düzgün tedavi görebilmek için Amerikan Hastanesinde Orhan hocayı tercih ettik. Orhan hocanın detaylı kontrolleri sonrasında tümor temizlemk için ameliyatı yapıldı. ve ameliyat sonrasında babam iyileşti. Orhan hoca gibi işinde ehli bilgili doktorla sürece girmek gerçekten bizim için çok önemliydi.

Op. Dr. Abbas Burçak Kabaoğlu Laparoskopik Fıtık Tedavisi

Burçak Bey’e kasık fıtıklarımın ağrıları nedeniyle gittim. Kendisi rahatsızlığım ile ilgili detaylı açıkmalarda bulundu. Ameliyatım ile ilgili tüm detayları net şekilde anlattı. Ameliyatım iyi geçti. Ameliyat sonrası süreçte kendisinin tavsiyelerine tamamen uyarak rahat bir iyileşme süreci geçirdim.

Op. Dr. Abbas Burçak Kabaoğlu Laparoskopik Fıtık Tedavisi

Burçak bey bana yeni bir hayat verdi diyebilirim, yıllardır süregelen ve neden olduğunu bulamadığım sıkıntımın sebebini teşhis edip hem kasıklarımdaki fıtıkları hem de göbeğimde çoktan beri varlığından haberdar olmadığım fıtığı temizlediği için hocamıza minnettarım, en derin saygılarımla..

Op. Dr. Abbas Burçak Kabaoğlu Abdominal Laparoskopi

Burcak Hoca, kasık fıtık sorunu tespiti, ameliyatım ve ameliyat sonrası surecimi yonetti. Tecrubesi, uzmanligi ile hersey yolunda gitti, daha onemlisi adeta bir aile uyesi gibi, yakin bir dost olarak sureci kaygısız gecirmemi sagladi.

Prof. Dr. Ömer Faruk Ünal Diğer

Babamin 3.derece tum boynu sarmiş ve metestaz yapmis larenks kanseri ameliyatini cok basarili bir sekilde sorunsuz olarak gerceklestirdi.Alaninda kesinlikle eşsiz bir doktor.Ameliyatin cok zor oldugu diger doktorlarin tum girtlagi ve ses telllerinide almalarini gerektirdigini soyledikleri hastanin sadece tumorlu kisimlari temizleyerek cok zor bir ameliyati basariyla yapmistir.Bu durumda olan hastalar varsa kesinlikle hic bir yerde zaman kaybetmeden Ömer Faruk Ünal ile tanismalisiniz.Her yönden mükemmel bir doktor minnettariz kendisine.

Prof. Dr. Mehmet Onur Demirkol Diğer

Yeni doğum yapmıştım daha lohusayken Troid Ca olduğumu öğrendim. Gerekli ameliyatı olduktan sonra Onur bey'e yönlendirildim. O kadar tedirgin o kadar korkuyordum ki. Mükemmel bir disiplin ile çalışıyor ekibide aynı şekilde. Hem çok yakın hem çok mesafeli ve ayrıca çok komik. Sizi Allah karşıma çıkardı. Sizlerden Allah razı olsun. Bu hastalığa yakalanan herkese Onur bey'i tavsiye ediyorum. İyi ki varsınız umarım beni heeep siiiiz takip edersiniz...Havva,

Prof. Dr. Ayşe Çıkım Sertkaya Diğer

9 aydır kortizon kullanıyordm subakut troid hastasıydm çaresiz bir şekilde ayşe hanıma gittim bana direk ilacı kes sen düzelirsin dedi ve onun sayesinde düzeldm ağrı kesiciyle bile durabilirmişim boşuna kortizon içtim şimdi kemiklerm çok ağrıyo ayşe hanımdan allah razı olsun beni iyileştirici çok sıcakkanlı bir doktor çok sevdim

• İstanbul Özel Amerikan Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    İstanbul Özel Amerikan Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Gastroenterolog, Ürolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikiyatrist, Dermatolog, Göz Doktoru, Çocuk Cerrahı, Aile Hekimi, Fizik Tedavi Uzmanı, Hematolog, Onkolog, Göğüs Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, El Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Çocuk Nefroloji Uzmanı, Patolog, Çocuk Kardiyoloğu, Nörolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, Neonatolog, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Nefrolog, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru, Mikrobiyolog, Nükleer Tıp Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Romatolog, Çocuk Alerjisi Doktoru, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Psikolog, Çocuk Üroloğu, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Fizyolog, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Romatoloğu, Çocuk Psikiyatristi, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru.
  • İstanbul Özel Amerikan Hastanesi, toplam 672 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Epilepsi Tedavisi, Fonksiyonel Hemisferektomi, Hemaferez, MRI, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı.
  • Hayır, şu anda İstanbul Özel Amerikan Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • İstanbul Özel Amerikan Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen İstanbul Özel Amerikan Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • İstanbul Özel Amerikan Hastanesi adresi Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye İstanbul şeklindedir.