Diğer kurumları göster
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi
Levent Mahallesi Gonca Sokak No:5, Beşiktaş 34330
g.....
Tansu Hanımla birbirimizi çok iyi tamamladığımıza inanıyorum. Terapi odasında ihtiyacım olanı vermek için orada, ya da hazır olanı toplayabilmem için gerekli olan şeyi görmemi sağlıyor. Neredeyse 2 yıldır görüşüyoruz, kendisini çok seviyorum. Onunla olan zamanım çok özel ve çok değerli.
d....ö
Doktor Murat Bey ve Fatih Bey ile ortak takip edildim. Her iki uzman da gayet ilgili ve hedefe yönelik ilerledi, kurdugunuz ilişki de çok önemli , bana iyi gelen başkasına kötü gelebilir, zor dönemimde bana iyi geldi.
Teşekkür ederim
y....r
Değerli psikoloğum Tansu hanım oldukça deneyimli ve güven veren birisi. Tansu hanımla terapi odasında olmak bile iyi hissetmem için yeterli geliyorken terapi sürecinin faydası saymakla bitmez. Kendisi o kadar iyi dinliyor ki anlaşıldığımı hissediyorum hiç dikkat etmediğim ayrıntıları yakalıyor. Sürecimiz 1 yıldır devam ediyor emeği için kendisine çok teşekkür ederim.
En yakınıma dahi içimi açamayan ben, ona tamamen kendimi rahat hissederek açabildim. Depresyon ve okb için gitmediğim yer kalmadı, fakat en mutlu ve en sağlıklı sonucu Tansu hanımla alabildim. Kendisine minnettarım, benim gibi bir kliniğe gitmeden kırk kez düşünen var ise hiç düşünmeden randevusunu alabilir, harika bir insan.
Tansu hanımla EMDR terapi yapıyoruz daha önce de terapi almıştım ama aşamadığın travmalarım üzerinde bu kadar etkili bir terapi süreci yaşamamıştım. Kendisine yolumu aydınlattığı için çok teşekkür ederim.
p....d
Vajinismus tanısı aldıktan sonra doktor yönlendirmesiyle Fatih hocadan terapilerimize başladık. Sorunumuz çok şükür çözüldü. Verdiği ödevlerle olsun, sorunun kendi üstümdeki yükünü hafifletmek olsun, çok yerinde yaklaşımları oldu. Kendisine çok teşekkür ederiz.
g....ş
4 yıldır terapi sürecime Fatih Bey’le sürdürmekteyim. Şema ekolüyle ilerlemekteyiz, bu süreçte olaylara karşı yaklaşımlarımda büyüdüğümü ve olgunlaştığımı daha çok hissediyorum. Etik sınırları ve değerleri çok önemseyen bir uzman.
h....a
Merve hanımdan yaklaşık 4 aydır panik atak ve kaygı sorunlarımdan dolayı destek alıyorum . Bu sürede oldukça yol aldık ve kesinlikle eskiye göre kendimi çok daha iyi hissediyorum. Çevremdekilerin de hissettiği bu süreçte kaygılarım oldukça azaldı. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
ec....
TekKelimeMUHTEŞEM..2 seans gittim yeni başladık.Sizi dinleyen,duygularınıza tercüman olan ve seans çıkışı kuş gibi hafifleten bir mutluluk saçan,Özgürleştiren size siz olduğunuzu hatırlatan bir insandan daha fazlası melek gibi,Mine hanımı çok seviyoruz ve hep devam edeceğim.
d....k
Okb rahatsızlığımla ilgili kendisiyle birlikteyim. Başarılı bir şekilde ilerlemekteyim. Seans içersinde gerçekten kendinizi özel hissetirmesi, kendinizi anlmanız için önerdiği kitaplar vs. Başarısındaki detaylardan bazıları.
İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi, Beşiktaş şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi, Beşiktaş şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikiyatrist, Psikolog.
İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi ile iletişime geçin.
İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Evet, İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi online danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli; uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi nerede?İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi adresi Levent Mahallesi Gonca Sokak No:5 Beşiktaş şeklindedir.
Beşiktaş bölgesindeki Psikolog klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Çocuk Diş Hekimi klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Beşiktaş bölgesindeki Ürolog klinikleri