Hakkımızda

İstanbul Özel Tüp Bebek Ve Kadın Sağlığı Merkezi kadrosunda 4 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Özel Tüp Bebek Ve Kadın Sağlığı Merkezi İstanbul ilinde İnönü Cad. Dersan Han No:90/1 adresinde bulunmaktadır.

İstanbul Özel Tüp Bebek Ve Kadın Sağlığı Merkezi
Ömer Avni Mahallesi İnönü Cad. Dersan Han No:90/1, İstanbul 34427
  • Diğer (İade)

Y
    Uzm. Dr. Aret Kamar Diğer

Merhaba,
    Aret Bey'e 10 cm boyutundaki miyomumdan kaynaklanan şikayetlerim üzerine gittim. Daha önce muayene olduğum doktorlar kapalı ameliyatın riskli olduğunu, bu boyutta çok ender yapıldığını, açık ameliyat yapabileceklerini belirtmişlerdi. Aret Bey rahatlıkla kapalı miyom ameliyatı yapabileğini söyledi. Dün donanımlı bir ekiple laparoskopik myom ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası aynı gün taburcu oldum. Hafif ağrılarım dışında gayet iyiyim.Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.

Op. Dr. Nurettin Türktekin Diğer

İşini mesleğini aşkla yapan doktor, iyi ki tanıdım dediğim doktorum, ikiz bebeğime beni kavuşturan , başarılı şekilde yaptığı tüp bebek tedavisinde beni ve eşimi hep güvende hissettiren, insanlığı ile hayran bıraktıran birtanecik doktorum. buraya girip özellikle yazmak beni ayrıca mutlu etti çünkü sizin gibi insanların daha çok kişiye dokunmasını temenni ediyorum. çocuk özlemi çeken yada endometriozis hastalığı olan herkese tavsiye ediyorum

C
    Uzm. Dr. Aret Kamar Diğer

Aret hocam, evladımı 18.haftamda açılan rahimden içeri itip dikme cesaretini göstermeseydi ilk evladım gibi kaybedecektim.Tam 14 hafta takip etti ince ince moral vererek,baba gibi,gözüm kapalı güvenirim,son dadika acil yetiştik 1 cm tutuyordu bebeğimi servikal yetmezlikmiş,korkma kızım kurtarıcaz dedi ve yavrum şimdi yanım da...

K
    Telefon numarası doğrulandı
    Uzm. Dr. Aret Kamar Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)

Aret bey,derim ve dua ederim...
    İnternetten bulmuştum onu son anda kurtardı yavrumuzu rahme geri itip dikişimizi attı umarım 38 haftalarını görürüm.