İstanbul Pendik Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İstanbul Pendik Devlet Hastanesi
Dr.Orhan Maltepe Cad.No:17, Pendik
kü...
Sayın hocamız; Oğlumuzun sünnetini yaptı, samimiyeti ve alcak gönüllüğü güler yüzlülüğü ile bizi duygusal olarak çok desteklemiş oldu. İyi ki hala sizin gibi doktorlar var. Kamil başar göçmen hocamıza çok çok minnettarız
nu...u
Değerli hocam imam Hüseyin Aydın’a minnettarım. Belfıtığı ameliyatı oldum, İnanılmaz ağrılarım vardı son bir ayım yatarak geçti. Taki hocamızla tanışana kadar oldukça ilgili ve alakalıydı. Ameliyatımı çok başarılı bir şekilde yaptı. Bütün ağrılarımdan kurtuldum ameliyat sonrası çok rahat geçti.
Ameliyat öncesi ve sonrasında çok ilgilendi. İyi ki Rabbim yolumu onunla kesiştidi. Değerli hocam iyi ki varsınız emeğinize yüreginize sağlık. Çevremdeki herkese anlatıyorum korkmayın güvenin hocamız işinde gerçekten iyi
el...ş
Dr.Tolga hocam çok mükemmel birisi şuanda hastasıyım hamilelik süresi hocamız sayasinde hastayı bilgilendirmesi anlayışı işini en iyi şekilde yapması mükemmel gidiyor.başarıların devamını dilerim ve Tolga hocam teşekkürler iyiki varsınız
se...
Bir-çok doktora gittim kaygı bozukluğu için ancak hiç birinden istediğim verimi alamadım gelinim Yasemin hn gittiğini ve memnun kaldığını söyledi ve randevu aldı Yasemin hn çok ilgilendi ve verdiği ilaçlar çok iyi geldi su an 3 ay oldu ve çok memnun kaldım
re...
Kırık el parmağımdan açık ameliyat oldum .Sağol sun Serhat bey çok başarılı bir ameliyat yapti.ilgi +tecrübe sonuç = başarı
y.....
hakan hoca bu zamana kadar gördüğüm en iyi kbb uzmanlarından biri buru etlerim vardı ve operasyon sırasında ilgi ve alakası çok iyiydi gayet memnunum teşekkür ederim.
se....
Tolga Bey'i ilk 2011 yılında tanıdım. İlk 2 hamileliğimde düşük ile sonuçlandığı bir süreçte Tolga Bey'in öngörüsü ve doğru teşhisleri sayesinde genetik olarak kan pıhtılaşması sorunum olduğunu öğrendik. Tedavi sonucunda 2012 yılında kızıma kavuştum. 2017 yılında da oğluma. Tabi ki ikisinde de doktorum Tolga Bey'di. Çocuk sahibi olabilmek belkide Bir anne-baba için en hassas ve özel konulardan biri. Bu süreçte bize gerek moral motivasyonumuzu yüksek tutmamızda yardımcı olarak gerek doğru zamanda doğru tedaviyi uygulayarak iki çocuğumuza kavuşmamızı sağlayan Tolga Bey ailemizde hep sevgi ile anılacak bir doktor. Doğrusu özel hastaneye gitseydim böyle bir ilgi göremezdik herhalde. İyi ki sizi tanıdık ve iyi ki varsınız.
er....
Vücudumda yıllardan beri olan ve beni rahatsız eden, git gide büyüyen et parçasını hocam aldı. 2 yıl oldu sıkıntı yok, dedikodular vardı aman aldırmayın falan sakın dinlemeyin.
ke...r
Zümbül Atasoy hocam.4 ultrasonun bulamadigi kitleyi öpülesi elleriyle bulan ultrasonlara değil ellerine güvenen bir efsane.sayesinde bebegimin hastaligini ogrendik hic bir belirti yokken hemde.belki kotu bir hastalik.ama ya daha gec farketseydik.
İstanbul Pendik Devlet Hastanesi, Pendik şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Pendik Devlet Hastanesi, Pendik şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Aile Hekimi, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Nörolog, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Acil Tıp Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Mikrobiyolog, Dermatolog.
İstanbul Pendik Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Pendik Devlet Hastanesi, toplam 188 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Aşılama(Immünizasyon), Bcg Aşısı, Boğmaca Aşısı, Çiçek Aşısı, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Difteri Aşısı, Difteri/Tetanoz/Aselüler Boğmaca Aşısı, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol.
İstanbul Pendik Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Pendik Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Pendik Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Pendik Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Pendik Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Pendik Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Pendik Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Pendik Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Pendik Devlet Hastanesi nerede?İstanbul Pendik Devlet Hastanesi adresi Dr.Orhan Maltepe Cad.No:17 Pendik şeklindedir.
Pendik bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Pendik bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri