İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bereketzade Mahallesi Bereketzade Cami Sokak No:2, Beyoğlu 34421
b....s
Gül hocamda prk lazer ameliyatımı oldum gerek ameliyat öncesi gerekli açıklamaları yaptı beni çok güzel bilgilendirdi ameliyatım güzel geçti çok ilgili tatlı bir doktor ben çok memnun kaldım
Hasta
Merhaba ben Van'dan birsen hocayı araştırıp ameliyat olma kararı aldım 3.ameliyat(şaşılik)çok kararsizdim birsen hanıma muayyene olduktan birgün sonra ameliyat olma kararı aldım ve beni çok başarılı bir ameliyat etti düşünmeden gidilebilecek bir doktordur.
ya...l
babamın gözündeki ödeme güzel bir iğne tedavisi yaptı babam çok memnun kaldı kendisine burdanda teşekkür etmek istedim
se....
Retinama kan akmış ve doğal halinde üç haftada açılma olmamıştı, o sırada cengiz beye denk geldim, hemen lazer ile özellikle kendisi müdahale etti. başarılı sonuç aldık ve beni daha meşakkatli bir cerrahi operasyondan kurtardı, ayrıca ben hiç sormadan kendisi ne yapacağını anlattı açıkladı canımın acıyıp acımadığını bile özenle sordu. Hiçbir şey anlamadım doğrusu eli çok hafif ve hemen iyileştim. İşini çok sevdiği her halinden belli.Kendisine gönül rahatlığıyla emanet olabilirsiniz.
gü...n
Çok iyi tecrübeli bir dr kendisi kızım şaşılık ameliyatını yaptı gözünüz kapalı gideceğiniz bir dr Teşekkürler hocam
i̇...
Kontakt lens için yanına gitmiştim.suan daha iyi görebilmem için elinden gelenin en iyisini yaptı yapmaya da devam ediyor Hayatımda gördüğüm en güler yüzlü en sıcak kanlı doktordur kendileri. Hastaya olan yakınlık ve ilgisi için ayrıca teşekkür ederim. Mesleğiniz de nice uzun yıllar dilerim
na...r
Iki yasindan beri sasilik sorunu olan defalarca ameliyat olmus, kimsenin mudahale etmek istemedigi gözüme iki yil arayla yaptigi ameliyatla beni 40 yil sonra hayata döndürdü, mutlulugumu anlatmaya kelimeler yetersiz üzerine bir doktor tanimiyorum herkese tavsiye ederim
va...a
Bir senedir göz kayması vardı ne çektiğimi ben bilirim,Birsen hanım sağ gözde kayma var dedi ve 2 Kasım Cuma günü botoks yaptı,şuan hiç bir sorunum yok,sonsuz teşekkür ediyorum
İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Beyoğlu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Beyoğlu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı.
İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi, toplam 36 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede?İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresi Bereketzade Mahallesi Bereketzade Cami Sokak No:2 Beyoğlu şeklindedir.
Beyoğlu bölgesindeki Psikolog klinikleri
Beyoğlu bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri