Hakkımızda
İstanbul Retina Göz Merkezi
Hakkı Yeten Cad. No. 8 K. 7 Fulya Şişli Teşvikiye, İstanbul 34365Uzmanlar
f....a
Benim sorunum bir gözümdeki epiretinal membran hastalığıydı. .Prof. Dr. Murat Karaçorlu, bu konudaki geniş bilgi ve deneyimi ile operasyonun aciliyeti teşhisini koydu ve bunu bana çok açık ve ayrıntılı bir şekilde izah etti. Ardından yoğun takvimine rağmen ve o dönemde çok etkin olan pandeminin zor koşulları altında bu hassas operasyonu mükemmel bir şekilde uyguladı. Operasyon sonrası bakım ve takip konusunda büyük bir özen ve her şartta, her saatte ulaşabileceğim şekilde nekahat devresini geçirmemi sağladı. Aradan geçen üç yıl sonunda gözüm çok iyi durumda. Bu üç yıl boyunca yapılan sistematik kontrollar da operasyonun çok başarılı geçtiğini gösterdi. Prof. Dr. Karaçorlu’nun her türlü göz hastalığı ve özellikle retina konusunda ülkemizin en yetkin ve değerli uzmanlarından birisi olduğu konusunda hiçbir kuşkum yok. Herkese öneririm.
be...
2020 yilinda coast göz hastasi oldugumu ogrendim. İzmir de yasayan biri olarak, bir kac goz doktoruna gittikten sonra yine izmirde goz doktoru serdar özler’e gittim. Oda beni bir süre muayane ettikten sonra bu rahatsizligin oldugunu soyledi. Tedavi edilmez ise gözu kaybedicegimi soyledi. İvedilikle tedavi edilmesiini ve bu tedavinin istanbul retina enstitüs te doktor murat karaçorlu tarafindan yapilmasini soyledi. Onun sayesinde doktor murat bey ve ekibiyle tanistim. 6 ay arayla 3 kez lazer tedavisiyle rahatsizligi duzeltti. Onun sayesinde gozum toparlandi. Murat bey gercekten isinin ehli biri. Birincisi hastaya yaklasim olarak muhtesem biri. Benim gibi birini lazere ikna etti. Doktorluguda mukemmel. Ona gercekten hersey icin cok teşekkür ediyorum. Ekip arkadaslari muhtesem. Goz rahatsiligi olan herkes kendini onlara teslim ede bilir. İstanbul retina enstitüs’te ki butun doktorlara ve calisanlara her sey icin tekrardan tesekkur ederim. Bu arada kimse goz sagligini aksatmasin.
se...a
Murat hoca sayesinde görüyorum, o dünyaca ünlü göz hastanelerine gitmiş ve bu kız görmez artık olduğu kadar dedikleri bir hastayım ben kendisini 9 yaşından beri tanıyorum 26 yaşındayım sayesinde görüyorum ona minnetarım inanılmaz bir insan mucize gibi girdi hayatıma çok uzun bir ömrü olsun dilerim ve herkes şifa olsun.. Sizi çok seviyorum sayın Murat hocam ona ve ekibine çok teşekkür ederim.. sevgilerimle Serra
Babam yeniden Murat Bey’in yaptığı ameliyat sayesinde görmeye başladı. Görme damarları şeker nedeniyle çok büyük hasar görmüştü, adeta bir mucize oldu şu an %50 ye yakın görüyor. Çok başarılı bir doktor. Daha iyisi yok.
nu...n
Kızımın görmediğini öğrendiğim ve kendi görüşümü kaybettiğim iki farklı zamanda Murat Bey bana çok yumuşak bir sesle her soruma cevap vererek süreci anlattı ve ameliyatlarımızı yaptı. İyileşme sürecinde Murat Bey’in her söylediğini adım adım yaşadık.
Önce kızım, sonra ben Murat Bey sayesinde birbirimizi ve tüm güzellikleri görebildiğimiz için çok mutluyuz. Her gece “Allah’ım Murat Bey’in başkalarının da görmesine vesile olmasına izin ver.” diye dua ediyorum.
Başta Saygıdeğer Doktorumuz Murat Bey olmak üzere bize emeği geçen ekibine sonsuz saygı ve sevgilerimizle ömür boyu minnettarız.
Nurcan BADUR
e....l
Gözlerimi sadece ve sadece Prof. Karaçorlu'ya ve ekibine emanet ederim. Mükemmel bir doktor, çok yetenekli bir cerrah. Uzjn süren bir ameliyatla gözümü kurtardı, şu an görmemi kendisine borçluyum. Çok çok teşekkürler Murat Bey!
se....
2006 yılında retina dekolmanı ndan ameliyat oldum çooook sevgili Murat Karaçorlu ve ekibine ömür boyu minnettarım iyiki yolum onun yolundan geçti iyiki iyiki.... 13 yıldır çok şükür hiç şikayetim olmadı. Ellerine, kocaman yüreğine duacıyım Murat hocam..
İstanbul Retina Göz Merkezi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Retina Göz Merkezi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru.
İstanbul Retina Göz Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Retina Göz Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen İstanbul Retina Göz Merkezi ile iletişime geçin.
İstanbul Retina Göz Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Retina Göz Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Retina Göz Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Retina Göz Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Retina Göz Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Retina Göz Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Retina Göz Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Retina Göz Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Retina Göz Merkezi nerede?İstanbul Retina Göz Merkezi adresi Hakkı Yeten Cad. No. 8 K. 7 Fulya Şişli Teşvikiye İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri