İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi
Mehmet Akif Ersoy Mah. Cami Cad. No:3, İstanbul 34920
hi...n
Kadın olarak vucudumuz ne yazıkki çok hassas ve dıs tehditlere acık.Duzenli kontroller ve testler çok onmeli erken yapılan mudahaleler bir çok seyden koruyor.Bu noktada HPV asısı çok önemli,Gosterilen ilgi yapılan detaylı acıklama ve hissettirilen guven fazlasıyla tatmin edici.
hü...a
5 yıldır gecmeyen öksürügümun tedavisini sayin mehmet hocam teshisleriyle çok güzel tadavi sürecini olumlu bir sekilde ilerletti. Aynı sekilde babamin gecmeyen baş ağrısinada çözüm buldu. Kendisi çok ilgili bir doktor. Asla hastalarina kibirlenmeyen güzelce dinleyen meslegine sadik bir doktor.
ga...d
Gebeliğimin başından beri Dr ahmet beye gidiyorum muayene sonuçlarımdan,ilgisinden,aciklamalarindan cok memnunum iyiki tanıdım herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum ...
me....
Ablamın dar kanal ve fıtık sebebiyle bacak ağrısı ve hissizlik vardı. Platin takılması gerektiği söylendi. Dr. Çiğdem hanımı internetten araştırarak tanıdık. Hem iyileşme süreci hem de kapalı teknik olması hastamızın hemen karar vermesine sebep oldu. Ve tabii doktorumuzun ilgisi, sonsuz sabır ve heyecanlı sorularımıza bıkmadan verdiği cevaplar paha biçilemez. İyi ki tanımışız kendisini. Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim, işini meslek aşkıyla yaparken hastalarına da özveriyle davranan başarılı bir hekim. Allah razı olsun.
Major depresyon tanısıyla tedavi görmekteyim sırf aynı şeyi tekrar sordum diye sen hastasın sen takıntılısın heralde anlamıyorsun gibi hastalığımı kullanıp beni küçük düşürücü cümleler kurdu masasına çok yakın durmamama rağmen masama yaklaşma dedi bir an önce beni odadan göndermeye çalıştı memnun kalmadım tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ha...k
Çiğdem hocama öncelikle çok teşekkür ederim. Kendisi benim için gözle görülen bir melek, abartmıyorum ilgisiyle, sevgisiyle, şevkatiyle o kadar ilgilendi ki emin ellerde olduğumu hissettirip bel fıtığı ameliyatı nı başarılı bir şekilde oldum. Kendisine şükranlarımı sunuyorum canım hocam benim için bir Dr dan çok ilerisiniz şuraya ne yazsam kendimi ifade edemem Allah razı olsun sizden, gülen yüzünüz hiç solmasın.
öz...l
Gülten Hanıma 5 dakika içinde kendimi anlattığımda, terapi önerisi olarak sunduğu şey beni aydınlattı, teşekkür ediyorum o 5 dakikayı hafife almadığı ve danışanına vermiş olduğu değerden dolayı. Kendini terapi anlamında donatmış bir uzman olması sebebi ile de tebrik ederim.
ke...l
Herkese merhaba, Öncelikle Çiğdem hocama çok teşekkür ederim :) bundan bir sene önce bel fıtığı şikayetiyle gittim ağırlarım vardı bacaklarıma vuruyordu artık oturduğum yerden zor kalkamıyordum Çiğdem hocam epidural enjeksiyon tedavisini önerdi yaşımın genç olduğunu ve ameliyat almama gerek olmadığını söyledi tedaviyi oldum yaklaşık bir senedir hiç bir şeyim yoktu yeni ufak ufak ağırlarım başladı korona virüs biter bitmez ikinci enjeksiyon için hocam ile görüşeceğin Allah razı olsun işini severek yapan bir hekim.
si...}
Ilgili alakalı sevecen ve asla hastasını takibi bırakmayan destekçi ve iyileştirici kesinlikle tavsiye ederim eşim panik atak hastası ve gerçekten mine hanım sayesinde düzeldi çok şükür iyiki yollarımız kesişti mine hanımla destek almak isteyenler kesinlikle mine hanımı tercih etmeli herşey için kendisine tesekkurlerimi bir borç bilirim .
gi...u
Öncelikle hocama çok teşekkür ettiğimi bildiririm.Bel fıtığı patlaması teşhisi konulmuştu.Bacağımdan ayağıma kadar çok şiddetli bir ağrı ve vücudum öne doğru eğilmişti.Ameliyat olmaktan çok korkuyordum.Araştırmalardan sonra Çiğdem hocamın bu tekniğini öğrendikten sonra muayene oldum.Ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Hocamın güleryüzlülüğü ve ilgisi bana güven verdi ve kapalı bel fıtığı ameliyatı oldum.Nerdeyse işkence haline dönüşen bacak ağrımın geçtiğini farkettim.Taburcu olana kadar hocam sıksık ziyaret etti.Bugün taburcu oldum ve ilk güne göre gerçekten çok iyiyim belim düzeldi ve bacağımda hiç ağrım kalmadı.Hocama çok çok teşekkür ediyorum.
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Aile Hekimi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Nörolog, Biyokimya Uzmanı, Psikiyatrist, Çocuk Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Kardiyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi, toplam 190 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Akciğer Biyopsisi, Akciğer Cerrahisi, Akciğer Transplantasyonu, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Anterior Mediastinotomi, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Bronkoskopi.
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi nerede?İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi adresi Mehmet Akif Ersoy Mah. Cami Cad. No:3 İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri