İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul 34093Sigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
eb...r
Babam kilo verme ve iştahsızlık sebebi ile bir kaç doktor ile görüştü. Böbrek kanseri tanısı konuldu. Bunun üzerine konusunda uzman doktor ve hastane arayışına geçtik. Çok şükür bir akraba vasıtasıyla profesör Tzevat (biz ona Cevat hoca diyoruz) beye ulaştık. İlk randevudan itibaren her şeyle ilgilenip bizleri hem aydınlattı hemde yüksek moralle bu güne taşıdı. Babama yarın önemli bir böbrek ameliyatı yapacak. Ardından hem böbrek hem akciğer tedavileri başlayacak. Bu süreçte de doktorumuzun yanımızda olacağını bilmek babama ve ailemize güç veriyor. Cevat hoca ve tüm ekibine başarılar diliyorum.
di...k
Babama 25.08.2024 tarihinde rektumCA teşhisi kondu.Bir arkadaşım tavsiyesi ile Yalova’dan kalktık İstanbul’a konu hakkında bilgi almak için Özgür hocaya gittik. Kendisi süreç ile ilgili değerlendirmelerini yaparak aynı gün babamı yatırdı ve tetkikler başladı. 3 gün süren tetkitlerin ardından ameliyat olması gerekiyor diyerek babamı 4. Gün ameliyata aldı. Bağırsağı dışarı alabilirim bilginiz olsun dedi.Ameliyatı beklerken biri doktor bey sizi ameliyathane kapısında bekliyor bilgi verecek dedi. Tüm aile korku ve endişe içerisinde gittik oraya . Hoca orada bir odaya aldı ve ameliyat sürecinden bahsetti. Bağırsağı dışarı almamak için elinden geleni yapmıştı ve bağırsak içerideydi. Babam için çok sevindik hepimiz. Ameliyat iyi geçti dedi. Kanserli yapıyı temizlediğini söyledi. Utanmasam boynuna atlayacaktım resmen :) Türk doktorlarımız başımızın tacı ama bir kere daha gurur duydum doktorlarımız ile vallahi. Allah hepsinden özellikle de Özgür hoca dan razı olsun hasta:(Fahrettin Çoban)
pı...
Tiroid kanseri olduğumu öğrendiğimde korkularımla başa çıkamazken İsmail Cem hocamızla yollarımız kesişti iyikide öyle oldu.Tüm sorularıma cevap buldum öyleki cevapladığı sorularımı tekrar tekrar sorduğumda bile sabırla cevapladı…Ameliyatım sorunsuz gerçekleşti iyileşme sürecim Hocamızın desteği ile çok hızlıydı.Buraya özetle yazdım ama İsmail Cem hocamızı ve başarısını yazılara sığdırmak pek mümkün değil.Anlayışınız,ilginiz,sabrınız kısacası herşey için size minnettarız hocam İyiki varsınız.
si...r
Graves teşhisim var ve tiroid ameliyatımı Sayın İsmail Cem Hocam yaptı. Hem ameliyat öncesi yaklaşımı ve süreçle ilgili anlatımı hem de ameliyat sonrasındaki ilgi ve alakası çok iyiydi.
s....
Halsizlik ve eklem ağrısı şikayetleriyle yaptırdığım kan tahlili sonucu kandaki kalsiyum ve PTH değeri yüksek çıktı ve ileri derecede kemik erimem olduğu anlaşıldı. Böyle olunca bizi Endokrinoloji’ye yönlendirdiler ve iyi bir Endokrinoloji Cerrahı bulmamız gerektiğini çünkü tedavinin ameliyat olduğunu söylediler. Bunun üzerine titizlikle süren araştırmamızla İsmail Cem Sormaz’ı bulduk ve randevu aldık. Yaptırdığı tetkikler sonucu primer hiperparatiroidi teşhisi koydu. Randevuda panik halde ve çok üzgün olmama rağmen tecrübesi ve güzel yaklaşımıyla kafamdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı ve süreci anlatarak bizi bilgilendirdi. Doktora güvenmenin, inanmanın bu aşamada gerçekten çok önemli olduğunu anlamış oldum. Ameliyat günü ve sonrasında da desteğiyle ve güler yüzüyle panik olmama asla izin vermedi.Kısa sürede sağlığıma kavuştum. Ben ve tüm ailem İsmail Cem Bey’e minnettarız ve şifa arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
s....t
Burun ameliyatımı değerli hocam yaptı.Hocam hem güler yüzlü,hem kibar, hem de çok anlayışlı gönül rahatlığıyla müracaat edilebilecek bir hekim.Kıymetli hocamla yollarımız kesiştigi için çok şanslıyım.İyi ki tanıdım sizi.Rabbim sizin gibi doktorların sayısını arttırsın.
sk...
Tiroid kanseri olduğumu öğrendim o gün ağlayarak İsmail Cem hocama gittim.o kadar panik bir haldeydim ki. Ameliyat gününe karar verdik. İki gün sonra ameliyat oldum. İsmail Cem hocam bayan panik diye bana hitap etti. Hastanede ve ameliyat sonrası hep bize destek oldu. Çok sanslıyım böyle bir doktorum oldu. Cok harika bir doktor güler yüzlü. Samimi. İyiki varsınız cem hocam. sizin hastalarıniz çok şanslı. Mükemmel bir doktorsunuz. Benim için de çok ama çok kiymetlisiniz.
Sevda KARUL
el....
Tiroid ameliyatımı İsmail Hocam yaptı ameliyat öncesi ve sonrası süreçten çok memnun kaldım.
n....d
Daha önce takılamaz denilen kalp pilini tel kere de hastama taktı, alanında tecrübeli bir uzman ,kesinlikle her gittiğimizde en iyi ve güvenilir hizmeti alıyoruz.Mesai dışı randevu sistemi ile gittim
z....g
Ocak 2023'te timus bezi ameliyatımı gerçekleştirdi. Güleryüzü sakın tavrı o kadar yoğunluğu arasında her an ulasabildigim ve her sorumu açıkladığı için ameliyata güvenerek girdim. Ameliyat ve sonrasında da tutumu aynı şekilde devam etti. Sadece Berker hocam değil tüm göğüs cerrahisi ekibi kendimi bir hasta gibi değil bir misafir gibi hissettirdiler. İyi ki sizler gibi saglık ekipleri var.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Mikrobiyolog, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Fizyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Dermatolog, Patolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Psikiyatristi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Romatolog, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Nefrolog, Farmakolog, Adli Tıp Doktoru, Psikiyatrist, Halk Sağlığı Hekimi, Gastroenterolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Hematolog, Neonatolog, Tıbbi Ekoloji Ve Hidroklimatoloji Uzmanı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Biyokimya Uzmanı, El Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Geriatri Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Üroloğu, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Onkolog, Pratisyen Hekim, Androloji Doktoru, Aile Hekimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Algoloji Doktoru, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, İmmünolog, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 793 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Epilepsi Tedavisi, Fonksiyonel Hemisferektomi, Hemaferez, MRI, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
İstanbul bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri