İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Hakkımızda
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Topkapı Mahallesi Millet Cad., İstanbul 34093Sigortalar
- SGK
Kıvanç Hanım hem mesleki bilgisi (şu an Prof ve aynı zamanda Dekan Yardımcılığı da yapmakta) hem de karakteriyle örnek alınacak bir doktor. Hatta ben kendisini hayatımda tanıştığım en iyi insan olarak tanımlıyorum. Bu yoğun iş temposunda, bir kere dahi kendisini stresli ya da gergin görmedim. Bir de bunun üstüne sizde ne kadar endişe varsa alır götürür. Hastalarıyla kişisel numarasını paylaşan, ne zaman ihtiyacınız olsa erişebileceğiniz bir doktor. Yıllar önce bir vesileyle kendisiyle tanışma fırsatı buldum ve o zamandan beri ne zaman ağzımda şüphelendiğim bir lezyon olsa kendisine görünürüm. Her seferinde detaylarıyla açıklar ve beni içim rahat bir şekilde o odadan çıkarır. Mesleğinin kutsallığının farkında ve o kadar insancıl ki... Gerçekten hekim olmak ve insanlara şifa dağıtmak için yaratılmış. Kendisi hakkında uzun uzun konuşabilirim ancak ne yazarsam yazayım onun saçtığı ışığı anlatmaya yeterli olmayacaktır.
o....h
Hem kendisi harika insandır, hem de mesleğinde harikadır. O'nun kendi eliyle yaptığı ve O'nun kontrolünde yapılan protez ve köprülerimi ben yurtdışındayken gören diş hekimleri birbirlerine "gel bak bak, ne kadar güzel yapılmış" , bir başka yerde "bunları koruyarak müdahalemizi yapalım, çok iyi yapılmış" demişlerdi. Hep minnetle ve sevgiyle yadediyorum Begüm Güray Efes hocayı.
eb...n
Gorlin goltz sendromum var. Yaklaşık 20 senedir kahrımı çekti. Allah razı olsun. 2 Genel anestezi ve sayısını hatırlayamadığım lokal anesteziler, muayeneler... Herşey için teşekkürler Hülya Hocam.
Taylan bey gömülü ve eğri olan 4 tane 20’lik dişlerimin ameliyatı ve takibiyle alakadar olup hiç sıkıntı yaşamadan tedavi sürecimi tamamlamamı sağladı.İşini severek ve hakkıyla yapan hastasına saygı duyan ve çok kibar davrananan ender insanlardan.Saygılarımla..
bi...n
2011 yalında üst çenemin Tamamı ve alt çenemin büyük bölümünün tedavi ve porselen kaplamaları yapıldı. Barış Hocanın tartışılmaz Zevki ve titizliği ile ortaya harika bir sonuç çıktı. Bugüne kadar hiçbir sorun çıkmadı. Ayrıca Hocanın cana yakınlığı ve güven veren kişiliği sizin koltukta rahat etmenizi sağlıyor. Ellerine sağlık Hocam...
se...i
15 yıl önce yaptığı implantı ve kanal tedavisi dişlerimi sorunsuz bir şekilde kullanıyorumHee gören doktor kusursuz bir implant olarak yorumluyor Çok teşekkürler hocam Yıllar geçse de ..Bir öğrenciniz sordu kim yaptı implantınızı diye Sizi hatırladım Ne kadar ince hassas davranmıştınız Tekrara saygılar Emekli öğretmen Sevdiye Atlı
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Ortodontist, Ağız Ve Diş Sağlığı, Ağız Diş Ve Çene Radyoloğu, Periodontolog, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, toplam 35 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Ilacı Kullanımı, Diş İmplantı, Diş Kaplama, Diş Köprüsü.
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nerede?İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi adresi Topkapı Mahallesi Millet Cad. İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri