Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 2 adet aile hekimliği uzmanı, 5 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 2 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 2 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 4 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 7 adet iç hastalıkları uzmanı, 6 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 6 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 2 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 6 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi İstanbul ilinde Barbaros mahallesi Fevzipaşa sokak Altunizade Üsküdar adresinde bulunmaktadır. İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2164747900 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi
Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14, Üsküdar
  • SGK

Op. Dr. Oğuzhan Gündüz Diğer

Oğuzhan hocama idrar yolundaki taş için uğraşs ameliyatı oldum. Kendisi ilgili bilgili ve en önemlisi tüm sorulara içtenlikle ve samimiyetle cevap veren bir hekim. Ameliyat öncesi ve sonrası her şey mükemmeldi. Başarılarının devamını diliyorum.

Op. Dr. Mustafa Atilla Şahin Diğer

09/10/2024 tarihinde Mustafa bey’e randevum için gittiğimde kendisi kibar biri fakat hiç ilgili değil. Kendisine grip yaşadıktan sonra geçmeyen ve içten gelen öksürük sesinden bahsettim neredeyse her gün olduğundan. Öksürük hariç farklı bir belirtim olmadığını belirttim. Sinüzitim olduğunu da belirttim. Normalde böyle bi şeyi ilk defa yaşadığımı belirttim 2 haftadır sürüyor dedim. Steteskop bile kullanmadı bu dönemde herkeste olduğundan bahsetti grip ilacı, alerji hapı ve burun spreyi verdi fakat doktor bey neye göre ilaç verdi hiçbir test yapmadan bilmiyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Uzm. Dr. Pınar Çankaya Mirapoğlu Diğer

Gerçekten aşırı tatlı bir insan kendisi, sivilcem için gittim ve güzel bir tedaviye başladık. şu anlık güzel ilerliyor 2 ay sonra tekrar gideceğim duruma göre tedaviyi arttırıp arttırmamaya bakacağız. ilgili ve nazik bir insan kendisi. herkese öneririm randevu zor bulunsada. kendisine sevgiler saygılar

Uzm. Dr. Cem Gülçin Diğer

Merhabalar Geçen hafta tesadüfen randevu bulup aldım ama öyle iyi kalpli düşünceli hastasına önem veren bir doktor ile tanıştım .. Ağrıdan duramıyordum hemen ultrason çektirdi git randavu al gel demeden hemen yardımcı oldu hocam Allahım sizden Razı olsun sizin gibi Doktorlar her zaman olsun Siz mükemmel bir Doktorsunuz

Ö
    Uzm. Dr. Mustafa Hüseyin Temel Diğer

Merhaba hocamıza boyun düzlesmesi ve boyun fıtık başlangıcı için gittim,kendisi beni dinledi gerekli ilaçları yazdi memnun şekilde ayrıldım herkese tavsiye ederim

Uzm. Dr. Erkan Tan Diğer

Dizimden ameliyat oldum çok başarılı geçti çok memnun kaldım güler yüzlü ilgili bir doktor tavsiye üzerine gittim iyi ve başarılı bir doktor allah ondan razı olsun herkese tavsiye ederim
    27 mart 2024 de ameliyat oldum

Uzm. Dr. Erkan Tan Diğer

Ben bu güzel insanla 2013 yılında tanıştım
    Sadece hasta yorumları sayesinde buldum iyiki de bulmuşum
    Çok nazik işinde çok iyi bir doktor
    Yıllar sonra yine bir kaza geçirdim ve ikinci bir adresi düşünmedim bile
    Bir çok tanıdığımı yönlendirip ayrıca dua aldım.
    Kopan bir ACL ile tanıştık ameliyatım çok başarılı geçmişti ne dediyse harfiyen uyguladım hiç sorun yaşamadım
    Allah ebeden razı olsun ondan

R
    Op. Dr. Hülya Güneri Babayiğit Diğer

23.08.2023 tarihinde Hülya hoca kıl dönmesi ameliyatımı gerçekleştirdi. Yıllarca bu ameliyatı olmayı bekletmiş ona rağmen kıymetli hocamız beni epeyce büyümüş olan kistten de kitleden de kurtardı. Gerek ameliyat öncesi gerekse sonrasında benimle şahane şekilde ilgilendi. Ameliyattan sonra hastanede yatışım devam ederken her gün beni kontrol etti hatta hafta sonu bile durumumu görmeye geldi. Dikiş ve pansuman sürecimi de çok iyi yönetti. Kistin/Kitlenin sebebiyet verdiği büyük açıklığı çok iyi bir dikiş yaparak kapattı ve büyük bir yara görünümü olmasını önledi. Sayesinde artık böyle bir dertten muzdarip değilim. Ona gerçekten minnettarım. İyi ki varsınız Hülya Güneri Babayiğit. Ülkemizin sizin gibi doktorlara ihtiyacı var.

Op. Dr. Oğuzhan Gündüz Diğer

İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi'nde Üroloji Uzman Dr. Oğuzhan Bey'e Mart, 2023'de sık sık idrara çıkma şikayetimden dolayı muayeneye gittim. ve Beni sabırla dinleyerek gereken testleri yaptırdıktan sonra iyi huylu prostat büyümesi tanısıyla ilaç tedavisini başlattı. İlaçlı tedaviden beklediğimiz iyileşme sonucunu alamayınca yapılacak olan ameliyat hakkında, sakıncalarını da belirterek, ayrıntılı bilgi verdikten sonra ameliyat olma kararını benim vermemi istedi. Ben de "İyi olur" deyince geciktirmeden beni ameliyata aldı. Ameliyat sonrasında da durumumla yakından ilgilendi. O kadar hasta yoğunluğu içerisinde sabırla ve gereğince benim sorunumla da ilgilenerek rahatlamamı sağladı. . İ. A.

Uzm. Dr. Mustafa Hüseyin Temel Diğer

Babamın omzundaki sonrasında Annemin belindeki ağrıları yaptığı alternatif tedavilerle çözüme kavuşturan Mustafa Hüseyin Temel bey ‘e teşekkür ederim .Herkese tavsiye ederim.