Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 1 adet alerji hastalıkları uzmanı, 4 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 17 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 81 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 3 adet göğüs hastalıkları ve tüberküloz uzmanı, 3 adet iç hastalıkları uzmanı, 3 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi patoloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İstanbul ilinde Kazlıçeşme mahallesi Balıklıyolu Cad.no:1 Zeytinburnu adresinde bulunmaktadır. İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2126641702 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad.No:1, Zeytinburnu

Prof. Dr. Levent Cansever VATS Timektomi

29 yasında Miyasteni gravis tanılı bir hastayım. 11.11.2024 de Dr.Levent Cansever
    tarafından timektomi ameliyattı oldum. Tecrübesını ve desteğini
    esirgemeyen hocama ve ekibine mınnettarım ıyıkı varsınız

O
    Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya Diğer

Erdogan cetinkaya hocamla, babamın ileri derecede koah hastası olması sebebiyle tanıştık. Erdogan Hocam ikinci muayenede Pulmoner rehabilitasyon tedavisine başladı. Şu an tetkiklerimiz sürüyor ve de henüz tedavinin başında olmamıza rağmen, babamda gözle görülür değişiklikler oldu. Önceden üzerini değiştiremiyor, banyosunu yapamiyordu. Ancak Erdoğan hocamızın tedavi süreciyle şu an çok güzel ilerliyoruz ve babam artık kendi ihtiyaçlarını rahat bir şekilde giderebiliyor. Her bir ayrıntıyı dikkatle inceleyip işine, hastalarına bu kadar özen göstermesi gerçekten çok önemli bir ayrıntı. Erdoğan hocama ulaşabilmek ondan tedavi alabilmek gerçekten büyük bir şans.

Op. Dr. Volkan Erdoğu Diğer

Volkan Hocama bir arkadaşımın tavsiyesi ile abimi götürdüm. Akciğerinde kötü huylu kitle vardı.Süreci inanılmaz rahat yürütmemizi sağladı. Hasta ve hasta yakınlarının psikolojisini çok iyi yönetiyor. Çok şükür sayesinde kötü huylu olan tümörden tamamen vedalaştık. Artık sadece rutin kontrollerimiz var. Rabbim ayağını taşa değidirmesin. İYİKİ VARSINIZ!

Uzm. Dr. Aybüke Kekeçoğlu Diğer

Mayıs ayından bu yana açıklanamayan lenf nodlari şişmesi şikayetiyle doktor doktor gezerken çok sevgili doktorumla karşılaşmak nasıp oldu. Bronkoskopi olmam gerekti ve çok fazla korkuyordum. Canım doktorum işinin ehli olduğu için kosulsuz kendimi onun ellerine teslim ettim.Nihayetinde kısa sürede tanıya ulaşmış olduk. Güler yüzü açıklayıcı anlatımıyla harika bir doktor.

Op. Dr. Volkan Erdoğu Diğer

Doç.Dr.Volkan ERDOĞU Hocamıza Akcğer Ameliyatım sonrası 2 nci kontrol amaçlı olarak gittim.Hocamızı görünce ve sohbet edince ben ve benim gibi hastaların mutlu olduğuna cani gönülden inanıyorum. Öneri ve görüşleri şifa veriyor.Hocama Sevgi ve Saygılarımı Sunarım.

Ş
    Op. Dr. Volkan Erdoğu Diğer

Volkan hocam ile babamızın nefes borusu ameliyatında tanışma fırsatı bulduk. Ameliyat öncesi sonrası olsun hocamızın büyük sabır özveri ve hasta psikolojisini anlayarak yaklaşımı büyük takdir di.Bizler aile olarak kendisine her zaman kolaylıkla ulaşabildik. Aklımızda olan her şeyi biz sormadan kendisi detaylı şekilde bizlere anlattı. Hiç bir kuşkumuz hiç bir endişemiz kalmadan ameliyatını başarı ile gerçekleştirip sonraki takip süresini çok sağlıklı geçirdik. Terettüt etmeden her zaman kapısını çalacağı mız ailemizin kıymetli doktoru oldu artık.

Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya Diğer

merhabalar.. Profösör Doktor Erdoğan Çetinkaya ile tanışmak büyük bir şans. ben bu şansa 2021 yılı Temmuz ayında sahip oldum.
    1 yıl içinde 3 kovid 2 zatürre geçirmiş ve geçmişinde uzun yıllar alerjik astımla mücadele etmiş biri olarak, iyiki Erdoğan Hocam var diyorum. Güler yüzü bitmeyen enerjisi nezaketi ve en önemlisi bilgisi ile Türkiyemiz için büyük bir değer. 3 yıldır bronşektazi tedavisi görüyorum. Almanya’dan Fransa'dan ilaçlar getittir di.. Tedavim rutin kontroller ile devam ediyor, çok şükür her şey yolunda gidiyor. Ekipi de kendisi gibi çok özverili, iyiki varsınız.
    Allah sizi başımızdan eksik etmesin hocam.
    Ayten Gökçe

Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya Diğer

Herşeyden önce söylemek isterim ki Erdoğan Çetinkaya hocamızın hayatımıza girmesiyse hayatımız değişti bronsektezi hastası olan annem iki adım dahi atamazken nefes darlığı çekerken şimdi hocamız sayesinde sikayetleri gozle görülür sekilde azaldi hocamız hem bize hem de annemize umut oldu kesinlike üzülerek hastanızı çaresizce beklemek istemiyorsanız Erdoğan Çetinkaya hocamızı gönülden tavsiye ediyorum çok anlayışlı güler yüzlü bilgi birikimi çok fazla olan hastalarıyla özel olarak ilgilenen sabırlı çözüm odaklı psikolojik olarakta hasta ve yakınlarını rahatlatan biri bence alanını kesinlikle çok çok iyi burası aracılığıylada duygularımı aktarabildiğim için çok mutluyum hayatımıza bu denli olumlu şekilde dokunduğu için çok mutluyum sabahın 6sında hastalari için gelip akşamın 10larına kadar hastalarının başında olacak kadar özverili yardımlarınız için minnettarız hocam iyi ki varsınız Merve Çınar Alan

Prof. Dr. Erdoğan Çetinkaya Diğer

Herşeyden önce söylemek isterim ki Erdoğan hocamızın hayatımıza girmesiyse hayatımız değişti bronsektezi hastası olan annem iki adım dahi atamazken nefes darlığı çekerken şimdi hocamız sayesinde hayata dahil oldu sikayetleri gozle görülür sekilde azaldi hocamız hem bize hem de annemize umut oldu kesinlike üzülerek hastanızı çaresizce beklemek istemiyorsanız Erdoğan hocamızı gonulden tavsiye ederim çok anlayışlı güler yüzlü bilgi birikimi çok fazla olan hastalarıyla özel olarak ilgilenen sabırlı çözüm odaklı psikolojik olarakta hasta ve yakınlarını rahatlatan biri bence alanında cok cok iyi burası aracılığıylada duygularımı aktarabildiğim için çok mutluyum hayatımıza bu denli olumlu şekilde dokunduğu için çok mutluyum sabahın 6sında hastalari için gelip akşamın 10larına kadar hastalarının başında olacak kadar özverili biri minnettarız hocam iyi ki varsınız Merve Çınar Alan

R
    Uzm. Dr. Esin Yentürk Polat Diğer

Buraya bunu görüşü belirtmemin sebebi Esin Hanıma başka türlü nasıl ulaşabilirim bilemedim. Geçen sene bugünlerde kronik öksürük şikayetiyle başvurmuştum kendisine. Gerekli testler yapıldıktan sonra alerjik hapı ve astım ilacı ile yollanmıştım Bunun bir tedavisinin olmadığını bunları kullanmam gerektiği söylendi bana. Ben 5 yıldır bu hastalıktan muzdaribim. Kimseyi suçlamıyorum tabi ki de ben sadece alerjik öksürük şikayeti ile aylarca öksüren insanlara alternatif bir tedavi uygulaması keşfettim bunu paylaşmak istiyorum. Adı "Kristal mentol" Ben dahil çevremdeki bu şikayette olan tanıdıklarımda da işe yarıyor. Sıcak suyun içine pirinç tanesi kadar atılıp koklama yapılarak uygulanıyor .Bronşlara ve tıkanıklığa sebep olan şeylere çok iyi geliyor. Sadece bir uygulamada bile fark ediyor. İnanın bana çok fazla şey denedim. İşe yaramayan astım ilaçları , haplar vs. umarım görürsünüz ve ciddiye alıp araştırısınız.Cidden bir çok hastaya şifa olacağına inanıyorum.