Klinikler İstanbul
Şehremini Mahallesi Turgut Özal Millet Caddesi No:77/2, Fatih • Harita
Mehmet Ali Arslan Muayenehanesi
İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaHürriyet Mah. E.Edirne Asf.No:124/B 256 Sok. Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa • Harita
İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Küçükbakkalköy Mahallesi Elmalı Sokak No:7, Ataşehir • Harita
Allianoi Ağız Ve Diş Sağlığı Kliniği Ataşehir
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaYıldıztepe Mahallesi Bağcılar Caddesi No:108, Bağcılar • Harita
Özel Safa Hastanesi Bağcılar
North Clinics
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaOrtaçeşme Mahallesi Çayır Caddesi No: 178, Beykoz • Harita
North Clinics
Beste Begüm Ortodonti İmplant Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti, Periodontoloji
Orta Mahalle Tiryaki Hasan Paşa Caddesi Poyraz Ahmet Apartmanı Soğanlık, Kartal • Harita
Beste Begüm Ortodonti İmplant Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Dragos Gülen Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum
, Diş hekimi Daha fazlaBağdat Cad.Orhanbey Apt. No:145, İstanbul • Harita
Özel Dragos Gülen Tıp Merkezi
Biruni Üniversite Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazlaBeşyol Mahallesi Eski Londra Asfaltı No:10 Küçükçekmece, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversite Hastanesi
Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji Daha fazlaHürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi No:45, Bağcılar • Harita
Özel Yaman Cerrahi Tıp Merkezi
Dr.Tevfik Sağlam Caddesi Murat Apt. No: 5/4 Dikilitaş, Bakırköy • Harita
Psikoloji Elika Danışmanlık Merkezi
Özel Yunus Emre Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaMimar Sinan Mah. Otopark Arkası Sk. No:18, Üsküdar • Harita
Özel Yunus Emre Hastanesi
Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi No:37/3 Karaosmanoğlu Apartmanı, Şişli • Harita
İstanbul Alerji Merkezi
Ali Kuşçu Mahallesi Millet Cad. No:47, İstanbul • Harita
Fatih Özel Laçin Polikliniği
Özel Elif Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaKüçükköy Kat Karabekir Mah. No:11 867 Sokak, İstanbul • Harita
Özel Elif Tıp Merkezi
Özel Ataşehir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Müessesesi
Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
Ataşehir Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı No:16/50-59 Ata Çarşı, Ataşehir • Harita
Özel Ataşehir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Müessesesi
Özel Pendik Hospital
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaDoğu Mahallesi Bilge Sokak No:1, Pendik • Harita
Özel Pendik Hospital
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları