Klinikler İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Özel Florya Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Pedagoji, Sertifikalı medikal estetik Daha fazlaGümüşpala Mahallesi İskeçe Caddesi No:64, Avcılar • Harita
Özel Florya Hastanesi
Zeytinlik Mahallesi Milliyetçi Sokak No:4/1, Bakırköy • Harita
Veni Vidi Göz Merkezi Bakırköy
Ahmediye Mahallesi Halk Caddesi No:8, Üsküdar • Harita
Veni Vidi Hastanesi Üsküdar
Atatürk Mah. Turgut Özal Bulvarı Gardenya 7 - 1A Blok No: 4 Daire: 1, Ataşehir • Harita
Özel PNP Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Özel Silivri Kolan Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaAlibey Mahallesi Ali Çetinkaya Caddesi No:105, Silivri • Harita
Özel Silivri Kolan Hastanesi
Atakent Mh. Atatürk Cd. Atakent City Avm No:14/27 K,çekmece, İstanbul • Harita
DİŞ212 AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji Daha fazlaMevlana Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi No:9, Esenyurt • Harita
Özel Medihaus Cerrahi Tıp Merkezi
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Özel Marmaradent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Diş hekimi, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti Daha fazlaMerkez Mah. Atatürk Cad. Sancantepe, İstanbul • Harita
Özel Marmaradent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Şişli Kolan Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaKaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi No:14 Okmeydanı, Şişli • Harita
Özel Şişli Kolan Hastanesi
Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Aldemir Sok.Bahçekent Emlak Konutları 654 Ada 1. Ticaret Merkezi K:1 No:29-34, Başakşehir • Harita
Psikolaj Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Eşlik Psikoloji
Psikoloji
Kayışdağı Mahallesi Dudullu Caddesi No:6A/102 Brandium Rezidans R2, Ataşehir • Harita
Eşlik Psikoloji
Aysez Psikoloji
Psikoloji
Küçükbakkalköy Mahallesi Derebey Sokak No:13/8 Dumankaya Flex Residence, Ataşehir • Harita
Aysez Psikoloji
Özel Çağıner Hastanesi
Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaUzun Çayır Caddesi Mirim Çelebi Sokak No:1 Hasanpaşa, Kadıköy • Harita
Özel Çağıner Hastanesi
Özel Remedy Hospital
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Pedagoji Daha fazlaDoğu Mahallesi Papatya Sokak No:15, Pendik • Harita
Özel Remedy Hospital
Barbaros Mahallesi Al Zambak Sokak No:2A/61 Varyap Meridian, Ataşehir • Harita