Klinikler İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Maçka Emar Poliklinik
Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Dermatoloji, Ortopedi ve travmatoloji, Radyoloji Daha fazlaHarbiye Mahallesi Maçka Caddesi No:3, Şişli • Harita
Maçka Emar Poliklinik
Özel Gaziosmanpaşa Kadın Sağlığı Merkezi
Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Diyetisyen Daha fazlaMerkez Mahallesi Çukur Çeşme Caddesi No: 63, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Gaziosmanpaşa Kadın Sağlığı Merkezi
Fatih Hospitadent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaAkşemsettin Mahallesi Akdeniz Cad. No:28 Fatih, İstanbul • Harita
Fatih Hospitadent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Fulya Mah. Akıncıbayırı Sok. No:8 Eski Ali Sami Yen Stadı Yanı Mecidiyeköy, İstanbul • Harita
Mecidiyeköy Hospitadent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaYeşilce Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:24, Kağıthane • Harita
Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi
İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Dermatoloji, Kulak burun boğaz Daha fazlaBaşıbüyük Mahallesi Başıbüyük Yolu No:5, Maltepe • Harita
İstanbul Meslek Hastalıkları Hastanesi
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Çocuk romatolojisi Daha fazlaCerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Pendik Devlet Hastanesi İstasyon Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği Daha fazlaBahçelievler Mah. İbni Sina Cad., İstanbul • Harita
Pendik Devlet Hastanesi İstasyon Semt Polikliniği
İstanbul Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaYavuz Selim Mah. 202. Cad. 270 Sok. Selimpaşa, İstanbul • Harita
İstanbul Selimpaşa Acil Yardım Ve Travmatoloji Hastanesi
Ada Tıp Hizmetleri
Psikiyatri, Psikoloji
Topağacı Ihlamur Yolu No:35/9 Opera Palas Teşvikiye, İstanbul • Harita
Ada Tıp Hizmetleri
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Nefroloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaOsmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy, İstanbul • Harita
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaSüleymaniye Cad.No:19, İstanbul • Harita
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mediko Sosyal
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü
İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji, Çocuk onkolojisi
, Genel cerrahi, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi patoloji Daha fazlaMillet Cad., Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü
İstanbul Semiha Şakir Sarıgöl Doğum Ve Çocuk Bakımevi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji
, Çocuk cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaKazlıçeşme Mah. Balıklıyolu Cad. Süleymaniye Doğum Evi E.A.Has., Zeytinburnu • Harita
İstanbul Semiha Şakir Sarıgöl Doğum Ve Çocuk Bakımevi
Med Amerikan Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Geriatri
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaFeneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:130, Kadıköy • Harita
Med Amerikan Tıp Merkezi
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaEthemefendi Cad.Hatboyu Sok.No:28 Erenköy, Kadıköy • Harita
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Erenköy Semt Polikliniği
Kadıköy Sahrayıcedid Sağlık Ocağı
İç hastalıkları, Aile hekimliği
Derya Sokak No:13 Sahray-I Cedid, İstanbul • Harita
Kadıköy Sahrayıcedid Sağlık Ocağı
Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği
İç hastalıkları, Dermatoloji, Anatomi
, Diş hekimi Daha fazlaKuyubaşı Patika Sokak No:6 Eğitim Mah., İstanbul • Harita
Kadıköy Belediyesi Dr. Rana Beşe Sağlık Polikliniği
İstanbul Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen Daha fazlaUğurmumcu Mah. Sultançiftliği, İstanbul • Harita
İstanbul Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Güngören Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaGençosman Mah. Mustafayaşar Cad. No:7 Bağcılar E.A.Has.Bağlı, İstanbul • Harita
Bağcılar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Güngören Semt Polikliniği
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları