Klinikler İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Özel Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Ümraniye
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaİnkılap Mahallesi Küçüksu Caddesi No:65, Ümraniye • Harita
Özel Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Ümraniye
Medipoint Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Romatoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen Daha fazlaMerdivenköy Mahallesi Şair Arşi Cad. No:6 Göztepe, İstanbul • Harita
Medipoint Tıp Merkezi
Bahçelievler Mahallesi Mostar Bulvarı No:27, Pendik • Harita
Özel Dentapolitan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Pendik
Kim Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Diyetisyen, Psikoloji
, Pedagoji Daha fazlaMasaldan İş Merkezi, Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 60, A Blok, Kat 1, D: 5-6. Çamlıca Üsküdar/İstanbul, Üsküdar • Harita
Kim Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Barış Mahallesi Karadeniz Caddesi No:7/B Aslan Residance, Beylikdüzü • Harita
Tellmeinn Psikoloji ve Danışmanlık
İbni Sina Kartal Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAtalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101, Kartal • Harita
İbni Sina Kartal Hastanesi
MEFA Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Psikoloji, Pedagoji, Dil ve konuşma terapisi
, Psikolojik danışma ve rehberlik, Çocuk gelişimi Daha fazlaKayabaşı Mahallesi Gazi Yaşargil Caddesi No:176D-1/18 Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 4. Kısım D blok Daire 18, Başakşehir • Harita
MEFA Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaDoğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Özel Tuzla Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaYayla Mah. Vatan Cad. No: 93, İstanbul • Harita
Özel Tuzla Hastanesi
Halaskargazi Mahallesi Rumeli Caddesi No:71/5, Şişli • Harita
Özel Soho Dental Clinic Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Median Hastanesi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaKocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi No:369, Bahçelievler • Harita
Özel Median Hastanesi
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAlemdağ Caddesi No: 103 Namazgah, Üsküdar • Harita
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Ararat Residence Doğu Mah. Aydınlıyolu Cad. A blok No:95A D:1, Pendik • Harita
Dünya Danışmanlık ve Psikoloji Merkezi Pendik
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Erenköy Mahallesi Ethem Efendi Caddesi No:63/A, Kadıköy • Harita
Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi
İstanbul Cerrahi Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Özel Asya Hastanesi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaKüçükköy Meydan 537. Sokak Merkez Camii Karşısı No: 5 Küçükköy, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Asya Hastanesi
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları